Отговори
# 1 095
Ей тоз виц ми хареса:

Нещо ми се яде, но какво... ммм... торта "Сахер". Може да си купя за вкъщи... напоследък някакъв апетит ми се е отворил... кг. са както си бяха, но докога... Thinking

# 1 096
Лореалтче яж спокойно всякак не те харесвам

# 1 097
Олекна ми, благодаря! Бях се притеснила... Grinning

# 1 098
знам и реших да сам добар и да ти кажувам

# 1 099
Ей тоз виц ми хареса:

Нещо ми се яде, но какво... ммм... торта "Сахер". Може да си купя за вкъщи... напоследък някакъв апетит ми се е отворил... кг. са както си бяха, но докога... Thinking
А на мен този:
- Я кажете, има ли някой наистина отслабнал със секс или аз напразно се мъча?
Всъщност и аз това питам. Да продължавам ли да се мъча? 😆

# 1 100
  • Варна
Харесах на хлапето телефон от китайците. Я някой запознат да каже трябва ли да гледам нещо специфично за да съм сигурна, че ще бачка тук? Съвсем изключих какво следях преди две години като купувах моя... Агенте?

# 1 101
Много съм развълнувана! Видях една известна личност. Smirk Евгени Минчев! Nature Star Той впрочем ми е симпатичен. Ако беше някой друг, нямаше да се очаровам. Освен Слави Трифонов евентуално.

# 1 102
Колко шарен беше Евгени от 1 до 10, Лори? Simple Smile))

Харесах на хлапето телефон от китайците. Я някой запознат да каже трябва ли да гледам нещо специфично за да съм сигурна, че ще бачка тук?
Каква е марката, Хай? И колко изгодно излиза, в сравнение с покупка от тук? На кантар съм да сменям телефона, ама май везните са повече в посока "почакай".

# 1 103
  • Варна
Xiaomi. Понеже аз съм с такъв (но моят е друг модел и по-големи характеристики) и съм много доволна. А сега имат и добри намаления по случай някаква годишнина. Това, което съм й харесала, ще дойде към 190 лв. Тук започват от 250.

# 1 104
О, и моите впечатления от Xiaomi са много добри. Успех!

# 1 105
аз видях Любен Дилов-син в парка..мечока в близост си беше заголил достойнството опънат, прав до оградата, по случай случая..

# 1 106
  • Агент под прикритие
Харесах на хлапето телефон от китайците. Я някой запознат да каже трябва ли да гледам нещо специфично за да съм сигурна, че ще бачка тук? Съвсем изключих какво следях преди две години като купувах моя... Агенте?
Дай да видим кой модел е.... Simple Smile
Шошомците разделиха производството преди няколко години на китайски и глобален хардуер, а там имат други честоти за 3G и 4G.

# 1 107
  • София
Хай, не знам при вас, но при нас почнаха на случаен принцип и мноооого често без оглед сума да засилват пратките към митница. Та отказвам техника вече да поръчвам.

# 1 108
  • Варна
Да, имам го предвид това за митницата Simple Smile

# 1 109
Прав си за нея, на мен също ми е противна Grinning. Почти всички наши известни личности са ми неприятни, с изключение на двама.

Благодаря. Кой е втория, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт