Отговори
# 1 260
  • София
С чужди слабости.

# 1 261
Нека Силата бъде с теб!

Но ако може, не по 24/7 все пак. Сила, сила, но човек има нужда и да отдъхне малко.
Поколебах се миг дали да напиша "с" или "в", пък го пожалих Simple Smile))

# 1 262
Днес виждам една червенокоса, с къса коса и се ококорих - червенокосата на Холдън?! Ето я?! Обаче си дадох сметка, че малко дъртичка, за да е тя. Това на Петте кьошета. Sunglasses

# 1 263
  • Варна
Съвети за кърмене. Може и да работи, не знам, но аз лично си го представих и изпаднах в див хилеж. Все пак ще се въздържа да го пусна в смешките, защото съм сигурна, че няма да видят хумористичната страна.

Скрит текст:
Масажирайте леко гърдите от основата към ареолата с цяла длан, навеждайте се напред и разлюлявайте нежно бюста.

# 1 264
Хайче, на мен ми се струва мъчително, чак жал ми стана, после смешно. Големи мъчения за тоз бюст. С тия упражнения, най-много да ѝ стигне до пъпа.

Твърде къса коса на жена/момиче не харесвам. Не ми е женствено.

# 1 265
  • Варна
Това явно е начин за стимулиране на кърмата, поне това схванах аз.

# 1 266
има жени, които ги разкрасява късата коса..
имам такава приятелка - с по-дълга като е била не ми се струваше така красива, но с къса  прическа ѝ изпъкват нежното лице и красивите очи..

# 1 267
О, и аз имам познати жени, които им подхожда. Просто косата ми е част от цялата женственост, като рамка на лицето я приемам. С 1 сант косичка все едно са ми като голи. Simple Smile За мен казвам, вкусове разни.
Най-сетне чуден ден и при мен, почти разтопен сняг, опитах ходене в планината, кал и чудо, топят се снеговете. Още не е пълен кефът.

# 1 268
Съвети за кърмене. Може и да работи, не знам, но аз лично си го представих и изпаднах в див хилеж. Все пак ще се въздържа да го пусна в смешките, защото съм сигурна, че няма да видят хумористичната страна.

Скрит текст:
Масажирайте леко гърдите от основата към ареолата с цяла длан, навеждайте се напред и разлюлявайте нежно бюста.
Съветът си е съвсем на място, Ако й да звучи смешно Simple Smile Масажът подпомага ролята на земното притегляне, полюшването си се случва естествено, стига да няма силикон.
Хай, пусни смешката. Предполага се, че хората там разбират от забавни неща.
Моята планина е зелена, суха и слънчева, накратко прекрасна.

# 1 269
  • Варна
Тц. Кат стане дума за кърмене, губят всякакво чувство за хумор.

# 1 270
Хай, не го пускай там. Като прочетат такова нещо почват да се пенят и ако се превъзбудят почва и коластра да хвърчи  !

# 1 271
  • Варна
Изобщо нямам намерение. Аз се посмях и толкоз.

# 1 272
Хай, не го пускай там. Като прочетат такова нещо почват да се пенят и ако се превъзбудят почва и коластра да хвърчи  !
Коластрата е най-богата на имуноглобулини. В тези ковидски времена, нека хвърчи! 😆

# 1 273

Чужди, колко да са чужди? И чии, по-точно, ако е възможно Simple Smile Да не стават грешки Wink

Да попитам, къде отидоха феите? Тук ли са още?
Ето я феята Бонбон, един танц за почитателите Wink

# 1 274
  • BG
Коластрата е най-богата на имуноглобулини. В тези ковидски времена, нека хвърчи! 😆
Не ви се отразяват добре противопандемичните усилия...

Общи условия

Активация на акаунт