“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 262
  • 402
  •   1
Отговори
# 195
  • Свети Влас
Само ще кажа, че краят на епизода ме изуми... Не вярвах, че Исмаил е виновен, но в краят ни го показаха- как изхвърля Еля...

# 196
Сега изгледах новата серия и съм в шок от това което излезе! Ако е истина това което показаха излиза, че този който я е пребил е най-малко заподозрения човек от всички които си мислехме, но не мисля че това ще е крайният извършител. Нарочно не казвам кой е за да може да го изгледате и после спокойно да можем да коментираме.

# 197
  • Кърджали
Така.. Исмаил се качи в класацията за заподозрени. Нешо не ми се връзва... Ама ясно показаха че той изхвърля Еля.
В тази серия се отвратих и от Илкер. Ако досега изпитвах някакво съчувствие към него, към желанието да разбере виновен ли е, не е ли, след тази серия ова съчувствие се изпари. Всякакви обидни класификации ми идват на клавиатурата в момента за него... Дори и да не е пребил той така зверски Еля, има толкова много неша, клито е направил и прави, че за мен ще е наравно с извършителят по степвн на вина.

# 198
  • Свети Влас
Аз за пореден път съм със смесени чувства към Еля... Уж не искаше да вижда Илкер, да го чува- пък накрая го прегръща. Любов ли бе да я опишеш. Имам чувството, че тя е по-превързана към него, отколкото до сега си мислих...

# 199
  • Кърджали

Скрит текст:
Харун: Докато е време, разкажи каквото знаеш. Защото този път е мрачен Исмаил. Наистина мрачен.
Еля: Трябва да приключиш брака си не заради мен, а заради Ирем.
Бану : Преживял е всичко онази вечер
Хале: Ти до него ли беше?Вече няма смисъл от страх.
Адвокатката : Изпускаме някой от вниманието си
Бахар :Спокойно, няма полиция. Но и пари няма.
Тимур :Парите ги няма
Исмаил :Какво се опитваш да направиш?
Харун :Връщам парите които сте дали  като рушвт на Тимур Юксел
Бану : Няма да ви карам да чакате много
Харун: Ти стой до този мъж ако искаш до края на живота си. Да видим той ще направи ли същото. Ще остане ли при теб?
Илкер : Край

# 200
Hug

Ето това накрая никак не го очаквах. От първата серия не подозирах бащата .. но остават много въпроси. Как е разбрал, как се е озовал там, и защо изобщо го прави всичкото това? Еля изключително много ме подразни - защо отиде пак при Илкер? Ок .. симпатични са ми заедно, ама той я манипулира.. Thinking
И аз мисля, че този, който е пребил Еля е друг - радзбрахме, че Исмаил я е изхвърлил от колата, но тук има и друг замесен. Илкер .. хем го мразя, хем го съжалявам .. толкова объркано човече досега не съм гледала в сериалите.

# 201
  • Свети Влас
Защо ми е подозрителен мъжът на сестрата на Илкер... Не знам, но ми се струва, че той го е направил, но го е поръчал някои...

# 202
Защо ми е подозрителен мъжът на сестрата на Илкер... Не знам, но ми се струва, че той го е направил, но го е поръчал някои...

Той май има нещо общо с Ирем - някоя авантюра в миналото? Thinking Всички са подозрителни Joy

# 203
  • Свети Влас
Май да, защото много странно го изгледа като влезе в къщата... За сега абсолютно всички са заподозряни  за мен, дори приятелят на Еля от детството.

# 204
Ейй, развълнувах се от новината, че най-после са 'разкрили' кой е бутнал Еля от колата, ама освен ако не са показали Исмаил да я допребива преди това...според мен има друга уловка тук.
Ако той е станал свидетел на първоначалния удар със стол от сина си, а накрая я е откарал с колата, би следвало да е замесен пряко или косвено в основния побой, освен ако...
~примерен сценарий~
Исмаил е отивал с любовница в тази къща, но като пристигат, стават свидетели на караницата, може би това е и момента, в който той за пръв път разбира, че Илкер има връзка с Еля...
Само не мога да разбера - възможно ли е целта му да е била да натопи собствения си син? Ако не от загриженост за него, най-малкото за фирмата и репутацията си щеше да внимава, вместо собственоръчно да ги жертва така. Или за публичността? Нещо не ми се връзва..

Казахте, че май с Бану имал връзка, това показаха ли го или спекулирате?
Охх, нямам търпение да гледам епизода, че и следващия, ако съдя по фрага...

# 205
  • Кърджали
Не знам с Бану ли е имал връзка или с адвокатката. Тук още са само догадки. Засега показаха само едни лакирани пръсти...
И аз нв мога да разбра ако Исмаил го е направил защо ще има зор да изкара сина си виновен. Хубаво, има някаква непоказана причина за неспособността на Исмаил да обича сина си, но чак да пребие Еля и да иска да изкара Илкер виновен.. За него ще е по-добре да намери някой страничен към когото да прехвърли подозрениятс... Не ми се връзва още. Чакам да видим какво ще доразкрият.
А самият Илкер е друга бира. Все още ми е много черен след последната серия.

# 206
  • Свети Влас
Аз нося рейтинга.

# 207
  • София
Май да, защото много странно го изгледа като влезе в къщата...
Каза ѝ "добре дошла в семейството", а тя реагира "аз отдавна съм в него" - според мен също се познават отпреди, все пак 6 години са били заедно преди това Илкер и Ирем, вероятно и "зетят" е бил в приятелската им компания.
Много силен епизод, впрочем. В който второстепенните герои изнесоха всичко - нито Илкер, нито Еля, нито Ирем ми бяха интересни. Беше си от една страна епизодът на Бахар и Харун, а от друга на Хале и Бану. Хале най-накрая показа емоции, язък за филтъра на Авшар, защото беше иначе добре изиграно.

# 208
На мен ми направи впечатление още в предния епизод реакцията на Ирем като чу за зетя...сякаш изтръпна за момент.
Значи искам да кажа, че такъв филм до сега не съм гледала. Много различен от всички клишета до сега.
И Илкер, че и Ела са ми мъгла, особено той. Еля ми е малко по-ясна тъй като съм наясно с психологията на нарциса. Обикновено когато обвинят ГГ, че р направил нещо лошо, той не е, а тук не е точно така.
Относно червените нокти и аз си помислих, че е Бану. Тя е материалист и интересчия и през цялото време се чудя какво, аджаба прави с Тимур... Женен с две деца, ок, но какъв е? Никакъв, че и пари няма. Има нещо там много заплетено. Всяка историйка, част от голямата карти а е доста добре измислена. Героят на Харун ми е любимец за сега.
Да се редактирам. На Бану лака е червен в епизода, наистина ще излезе тя.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 07:44 от ягодка1

# 209
  • Кърджали
Според мензетя не е замесен със случилото се във въпросната нощ ( по време на веечрята се спомена че от години не се е прибирал в Турция к дори за сватбата на Илкер и Ирем не е искал да се прибира). Но си мисля че между него и Ирем е имало нещо, флирт ли, изневяра ли, но е имало нещо. Може би Ирем е изневерила на Илкер с него....

Общи условия

Активация на акаунт