“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 627
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
#Невинност - епизод 9, бг. суб.
https://ok.ru/video/2564806937207
https://archive.org/details/masumiyet-9.-bolum-x-264
https://fex.net/s/rzxdnxt (7-дневен линк за гледане/сваляне)
и в групата Любими сериали с превод®
https://vk.com/topic-113691288_47266509

Ето тук Simple Smile

# 226
Да не би Йелда да е любовницата на Исмаил? Само предполагам

# 227
Имаме озет и снимки  10. BÖLÜM ÖZETİ
İsmail’in olay gecesi, olay yerinde olduğunun ortaya çıkması, şiddet gecesiyle ilgili tüm ezberleri bozar. Hale, adım adım İsmail’in sonuna yürürken, Ela ise kendi gerçeğinin peşinde İlker’le tehlikeli bir oyunun içindedir. Telefonun ucundaki suç ortağı tarafından yönlendirilen Ela’nın attığı yanlış adımlar onu hiç istemediği sonuçlara götürür. İrem ve Cenk arasındaki tek taraflı gerilim giderek tırmanırken, İrem burun buruna geldiği gerçeklerin acısıyla yeni bir karar alır. Diğer yanda, Bahar ve Harun iş birliği, Ilgaz cephesini köşeye sıkıştırmaya devam eder. Hale’nin İsmail düğümünü tamamen çözmesiyle tüm dengeler değişir, artık polisin hedefinde yeni bir isim vardır.

# 228
Мисля, че в утрешния епизод много неща ще се разкрият-какво е правил Исмаил в онази къща онази вечер, може би в края на епизода ще разберем и коя е любовницата му, може би ще научим и нещо повече във връзка с Ирем и Дженк, май някакви полицаи ще задържат Тимур, също и каква е играта на Еля с Илкер. Много интересен епизод ни очаква

# 229
Здравейте и аз гледам сериала,много ми е интересен! Чудя се дали ще завърши само с един сезон или ще има втори,някой ако е запознат ще съм много благодарна!

# 230
  • Кърджали
Някъде бях чела че ще свърши с финала на този сезон. Но дали има официална информация, не знам

# 231
Има според мен на къде да се развива сюжета, за сега сценаристите (не съм се интересувала кои са) сеспрсвят много добре, разкриват на час по лъжичка.
Мистерията с побоя не мога да я разтягат твърде дълго, а и колко още може да се измисли там.
Ако я разкрият в следващите няколко епизода после ще трябва да се появят други сюжетни линии.
Аз все си мисля, че толкова очерниха героя на Илкер, че не виждам как биха ги събрали с Еля, но похвати в турските дизите не е като да липсват 😄
И на мен ми се строри, че Еля играе някаква игра с Илкер, но каква? Ще видим тази вечер 😁

# 232
  • София
Привет!
Момичета, вижте какво прочетох! Дали е вярно?
"По време на снимки на сериала "Невинност", в сцена, в която Хале - Хюлия Авшар е трябвало да удари шамар на Исмаил - Ертогрюл Постоулу, не си е премерила удара и му е счупила челюстта. Той веднага е бил закаран в болница. Тя съжалява много и многократно му се е извинила. Снимките са спрени за известно време."

Хубав ден и бъдете здрави.

# 233
Слава Богу, не е много сериозно - доколкото разбрах, ще може да се върне на снимачната площадка до няколко дни, така че се надявам да няма пропуск на серии...и без това цяла седмица ми идва много чакането, камо ли 2.
Каква сила има Хюлия, чак челюстта да му откачи с един шамар...

# 234
Слава Богу, не е много сериозно - доколкото разбрах, ще може да се върне на снимачната площадка до няколко дни, така че се надявам да няма пропуск на серии...и без това цяла седмица ми идва много чакането, камо ли 2.
Каква сила има Хюлия, чак челюстта да му откачи с един шамар...

Челюстта му е ' лабава ......вживяла се  е сериозно, забравила ,че е роля!

# 235
  • Свети Влас
АДВОКАТКАТА Е ЛЮБОВНИЦАТА,а Хале сложи камера и ги гледа.

# 236
Hug

Дъртият коцкар е предвидим .. барабар с тая, и двамата противни

# 237
  • Свети Влас
Да. Явно са били заедно онази вечер и са видели всичко, и според мен те са довършили нещата. Щом казва, че ти ме въвлече в това....
-Ти го направи, Исмаил. Нищо не сме направили.
-Ще ме оставиш на половината път, макар че ти ме въвлече в това.
-Момиче,.
- успокои се Исмаил. Дават момента, какво се е случило.
-Имали шанс. Погледни ми, късно е за момичето. Ще спасим момичето. Не е късно.

# 238
Ето сега наистина се радвам как Хале ги надцаква и двамата ..

# 239
  • Свети Влас
В крайна сметка явно адвокатката дърпа конците... Затова описаха Еля така. Може би са искали да я изкарат, че сама си го е причинила, защото безумно е обичала Илкер. Ще видим накрая дали ще има наказан...

Общи условия

Активация на акаунт