Споделете 3.1

• 13 171
  • 347
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Спечелих от промоцията на Дав - вчера ми се обадиха от Пикадили...  Laughing Едно сребърно синджирче с висулка логото на Дав.  Mr. Green

# 106
  • България-Швейцария
 Rolling Eyes  Tired  Confused  Sad  Cry

fingerscrossed

# 107
  • sofia
CTramell, какво бре душко? Надявам се да си в по-добор разположение на духа, както и всички останали.
 Аз пък съм сносно нервна като за сутринта,ама ми предстои някакъв разговор с шефа, за който хем хабер си нямам за какво ще иде реч, хем лекинко подозирам, че няма да се израдвам много. На всичкото отгоре въпросното събитие е чак вечерта. Мда, и кафе още не съм пила и сигурно затова съм леко крива. Отивам да кафепия и тютюнопуша. Ще работя друг път.
 Хубав ден на всички  bouquet

# 108
bombo, дано да е повишение на заплата. И аз хич не обичам такава неизвестност дълго време, затова часове за зъбар, гинеколог и други неприятности - колкото по-рано, толкоз по-облекчително.

# 109
  • При хората, които обичам
Денят ми тръгна накриво. Правя опити да го изправя, но ме ядосват ония 15мин, които загубих сутринта да убеждавам Василена, че зелен чорапогащник не отива на виолетова блуза Sick

# 110
Бивши девойки, грам не мога да се концентрирам да работа като хората.Това от предостатъчно време вече...Колежката ми ми проверява платежните които пиша, по моя молба и особено валутните.Слагам си ръка на сърцето и си признавам, че от известно време не си заслужавам заплатата, която между другото отново е повишена.Още нямам съществени гафове.Единствения начин да се концентрирам е да си занитя слушалките на ушите и да се гмурна в папките, но и музика нещо не ми се слуша като никога.

Мръъън, мръъън, мръъън... Cry

# 111
  • София
Денят ми тръгна накриво. Правя опити да го изправя, но ме ядосват ония 15мин, които загубих сутринта да убеждавам Василена, че зелен чорапогащник не отива на виолетова блуза Sick

И при мен е нещо подобно - аз за пореден път неуспешно се опитах да убеждавам Люби, че не може да ходи с едни и същи дрехи на детска градина. Утре се заричам, че няма и да се опитвам - да ходи с каквото иска. Казала съм на госпожата за проблема, поне да не си мислят, че съм някоя мърла и си пускам детето така.
 Освен това от взетата вчера заплата не е ясно дали ще остане нещо до довечера - от сутринта само плащам, плащам, плащам...

# 112
SUNFLOWER,  Hug За теб:
улыбка Grinning

# 113
  • Sf
SUNFLOWER, от времето е Simple Smile Такава разсеяност ме гони, че няма накъде повече... Започвам да правя нещо, после зяпвам като риба, вторачвам се в монитора, после продължавам да правя, каквото правя в момента, съвсем машинално, после си чета творенията... Двойна работа Simple Smile Ама ще вляза в релси Simple Smile

ДЕ ВАня, завиждам ти за тези 15 минути... Съвсем сърдечно ти завиждам  Heart Eyes

CTramell , с всички сили стискам палци и си мисля за теб!!!

Шаркчице, знам си те аз, умна жена си!!!

bomboto, пожелавам ти разговорът с шефа да е с благоприятен край и начало на спокойни работни дни за теб Simple Smile

Нимфетка , МОЛ в Търново е много красив и си струва човек да се разходи дори и само да го разгледа Simple Smile Макар луксозните магазини от града просто да са се преместили в новия МОЛ. Цените са доста солени, както и в софийския МОЛ. Аз обичам едно магазинче, което е точно срещу ГУМ-а, по редичката след Паметника на Обесените. Сещаш ли се? Последният от редичката, на витрината му пише, че предлагат бельо, сутиени и текстил. Всъщност има страхотни блузи, ризи и костюми на смешни цени. От постинга ти по-горе, разбрах че работиш като учител, поздравления за което, така че ако ти трябва нещо семпло и елегантно, там е мястото  Peace

Съжалявам за нещастието, което е сполетяло Ружа 72 и семейството й. Нямам думи и не знам как да изразя съчуствието си... В такива моменти се чуствам ужасно и въпреки цялата си съпричастност, не умея да се изразя...

# 114

Обичам да ме прегръщат, благодаря!  Wink Освести линка, моля те...Не го отварям. newsm78

# 115

Обичам да ме прегръщат, благодаря!  Wink Освести линка, моля те...Не го отварям. newsm78

Линкът си е свестен, ами техния сървър се е поАбил Grinning, пробвай по-късно...
Ще се задоволиш ли с текста засега?

Улыбка
От улыбки хмурый день светлей,
От улыбки в небе радуга проснется...
Поделись улыбкою своей,
И она к тебе не раз еще вернется.

Припев:
И тогда наверняка,
Вдруг запляшут облака,
И кузнечик запиликает на скрипке...
С голубого ручейка /
Начинается река, /
Ну, а дружба начинается с улыбки. / 2

От улыбки солнечной одной
Перестанет плакать самый грустный дождик.
Добрый лес простится с тишиной
И захлопает в зеленые ладоши.

Припев...

От улыбки станет всем теплей -
И слону и даже маленькой улитке...
Так пускай повсюду на земле,
Будто лампочки, включаются улыбки!

Припев...

# 116
  • Paradise
Когато науча вест, че е починало детенце, ми става много, много мъчно и гадно. И си плача, много, без значение, че не го познавам.

Затова и не влизам в подфорума на родителите, преживели загуба. Не мога да чета такива неща, защото ми се иска да не съществуват, да я няма тази неправедливост...
Не искам да съм на мястото на Ружа, страшно е, сигурна съм. Мир на праха на малкото ангелче!!!!

Кросамая, ти от Търново ли си?

# 117
Като чуя скръбна вест за починало дете и си казвам че всичко на този свят е толкова преходно и кахърите ,които имаме ми се струват толкова несериозно пред предизвикателството наречено"живот". Cry Cry CryДано Господ пази децата ни !Всичко друго е вятър и мъгла и не си струва главоболията. Praynig Praynig Praynig

А аз съм хремава вече 3 ден и ми се гади от това ми състояние.Мразя да съм болна и не в кондиция. Sick
А в петък ,живот и здраве,ще пътувам за Мармарис и как с тая хрема ще стане нямам идея #Crazy.Вече няма нещо дето да не съм изпила и не минава. newsm78
Иначе сина ми всяка сутрин ми казва колко съм била хубава(с тея кръвясали очи  #Crazy)ама това е нали съм мама. bowuu

# 118
Искрице, честит ти рожденник! МНооого здраве!

Тонни_бг, стягай се, че почивка те чака все пак:)

Сакри, почини малко. Дай да глътнем с теб по едно следобедно кайве, че и аз нещо съм скарана с бачкането...от месец насам. Embarassed

И на всички, дето им е тръгнало на криво... я вижте къ'в 'убав ден...

Аз още нямам отговор от Труд и се чудя как да процедирам. Нито да досаждам в редакцията, нито да тръгна да търся човек по една снимка.

# 119

Сакри, почини малко. Дай да глътнем с теб по едно следобедно кайве, че и аз нещо съм скарана с бачкането...от месец насам. Embarassed

Не мога да си позволя почивка от никакъв характер, мамка му... ooooh! Нямам представа накъде ще избие цялата работа, но със сигурност ще се разчуе.Иначе целодневно и до посред нощ се наливам със здрави количества кафе.Нямам кръвообращение.Имам кафеобръщение.А с бачкането съм скарана повече от месец.Неотложните задачки са ОК, но всичко останало е под всякаква критика.Не ме свърта на едно място.Баси как се излагам на първо място в собствените си очи. smile3537

Нещо супер готино и приятно да ви кажа.Сутринта ми започна с това ЛС :

Кога? - 08.10. (неделя) от 19.30 ч.
Къде? - ТВ МСАТ
Какво? - Любээээээээээээ!

Един по-здрав за феновете им с една от най-любимите ми техни песни :

LUBE - Davai za

Общи условия

Активация на акаунт