Споделете 3.1

• 13 136
  • 347
  •   1
Отговори
# 195
Споделям, че от 2 дни търся една шапка из цялата къща и няма, и няма! Чувствам се като в ББ след акция на Панайот.
Е кво я търсиш...е я, детето я държи Laughing

# 196
Аз съм в много кефско настроение .. седя и си пиша във форума, а Никол стои зад мен на стола, хванала гребен и ме реши не със зъбците (за моя радост), а с дръжката  Laughing

# 197
# 198
Споделям, че скоро ще започна работа, което е хубаво, поради много причини и лошо, защото ми е приятно сама да си определям деня и да го прекарвам с малката, нищо че се оплаквам понякога, точно от това.
Споделям, че ме е налегнала една пуста нетърпимост, и много се ядосвам за глупости-като теми "Ох, как да го накарам да ме *******", "Как да съм по-съблазнителна" и милион от този тип, не за друго, а защото сме големи бели птици, които живеят предимно в очите на другите, а не в и за себе си. И аз не съм изключение, въпреки че се опитвам всеки един ден, да се поправя.
Споделям, че хората са станали ужасно невъзпитани, груби и арогантни, във всяко едно отношение и във всяка сфера на живота ни.
В тази връзка споделям, че ми е достатъчно да отида до близкия магазин, където ще ме бутнат 3 пъти, ще ме изтикат и настъпят още 5, и накрая касиерката ще ме третира така, все едно съм и длъжна за нещо....за да се превърна в масов убиец
Споделям, че ми е трудно всеки път да преглъщам гордостта си, и да приемам, че спонтанност с този точно човек, по начина по който аз разбирам това, е мисия невъзможна. И споделям, че всеки път съм на прага на отчаянието, когато за да стане нещо трябва да го кажа точка по точка. Не че не се иска, просто мислим в две различни плоскости и не се сеща.
Споделям, че отивам да видя как върви крем-карамеленото мляко с ориз и да измия хладилника.
Споделям, че после ще почета, и ще се накарам да се чувствам оранжево и тонизирано в този мрачен ден, и ще си припомням всяка една секунда, че есента е прекрасен и уютен сезон.

# 199
  • При хората, които обичам
Шаркчице, защо така?
Мога да ти предложа приятелско рамо...
 Hug

# 200
СърДеч, и от мен ...  Hug

# 201
Шаркчице ,какво има ,недей така.   Confused
Споделям 4е денят ми беше хубав ,наспах се, ходих на гости и така .Ве4ерта няма да е същата тъй като съм на работааааааааа  Sad . Мразя нощните смени ,но няма как ,утре ще се наспя и после 2 дни LIVE  Hug .
Споделям 4е днес ококорих ей такива о4и   Shocked  като се ка4их на кантара и показа 55  #Crazy ,,не мога да повярвам ,по принцип есента съм 48 - 50кг   и зимата стигам до 55  , а сега  Tired   не ми се мисли до зимата как ще съм като тогава предимно си хапвам и лежа на топло  Sad .
Казвайте някаква диета (лесна  Blush ) ,4е след седмица съм на сватба.

# 202
Шаркчице и от мен  Hug надявам се това черно звучене да е само моментно кратко състояние...
Дано всичко е наред с теб, и ако имаме възможност да се видим наиситна тази седмица както и с други които искат и могат, например Ео  Wink /с която споделям се надявам утре да има места и да пътуваме заедно както се уговорихме за Софето/

# 203
  • България-Швейцария
Ако има Господ-Му се моля точно в този миг.........да ме гръмне, да ме унищожи......от раз и завинаги.
НЯмам сили даже да заплача................................................................ Cry
Shocked Шаркче, какво става?
По закона на Мърфи нетът увисва точно когато ти е най-необходим Close
Не, че аз съм цъфнала, ама... die another day, приятелко Hug
Дано утрото е по-мъдро...

# 204
  • Linz
Ако има Господ-Му се моля точно в този миг.........да ме гръмне, да ме унищожи......от раз и завинаги.
НЯмам сили даже да заплача................................................................ Cry
Дано днес нямаш такива желания.

На тръни съм, цикъла ми го е хванала липсата  Sick

# 205
Олеле, Рени, и моя Shocked

# 206
  • Paradise
Споделям, че винаги, когато наближава датата да водя дребния за поредната ваксина, той се разсополява. И всичко отива по дяволите - планове, планчета и скици...
Споделям, че днес се качих на кантара и се втрещих, започвам диета, бърза и ефикасна, за да ми се възвърне настроението Simple Smile
Споделям, че след убийствено обикаляне по магазините в събота най-накрая си купих дънки, е, от мъжки магазин Mr. Green, защото дамската мода е ужасна просто, но е факт... фръц, фръц, имам си нови дънки

# 207
  • Linz
Мали... мен ме е шубе да си направя тест  Confused

# 208
Моят мъж вика, че било ред на мъжко...А твоят? Mr. Green

# 209
Първо споделям, че днес си взех книжката. Сега само ми остава да се науча да карам Laughing колата на приятеля ми де, учебната мога, ама нея никой не ми я дава
И за това щастие чаках "само" 1 час (разбира се уцелих и почивката). Но пък видях Мюриел, то добре че тя се обади, та се сетих откъде ми беше толкова позната Mr. Green Тя поне успя май по-бързо да мине от мен. И после почти набегом до вкъщи, защото беше доста хладно, а аз реших да не се обличам дебело.
И второ, споделям, че съм изненадана от развитието на квартала ми (ако изобщо може да се нарече мой, защото аз живея на булеварда). Имаше една градинка за деца, с люлки и пързалка, кафене, няколко пейки и 2-3 алеи за разходка. Хората с кучета редовно си ги разхождаха там, което знам, че по принцип не е редно, но и аз го правех. Причината е, че след като обиколих всички околности не намерих нито едно подходящо място за разходка. А и от друга страна кученцето ми е малко, не цапа и ходи само на каишка. Но...решиха да поспретнат градинката, започнаха да строят нещо като беседа, тревата малко се поддържа и доколкото видях днес имаше нова пързалка и люлки. И има надпис, че е забранено за разходка на кучета. И ако си мислите, че всичко е оставено така недомислено за хората с кучета ще ви изненадам, че не е. Встрани има една алея с трева отстрани, на която пише, че е място за разхождане на кучета. Е, днес отидох там с дребосъчката, алеята е към 150-200м най-много и нямаше жива душа. Малко скучно ни беше за жалост така. И честно казано се замислям дали да не минавам все пак отвреме на време през градинката поне когато няма деца (а то рано сутрин и късно вечер когато разхождам кучето наистина няма). Някак ми е мъчно, защото бях свикнала да ходя там с мишката и да се радвам на децата, но явно вече няма да е така. И дано все пак хората с кучета наистина спрат да ги разхождат там.

Общи условия

Активация на акаунт