Споделете 3.1

• 13 133
  • 347
  •   1
Отговори
# 180
Калида, има някакво развитие, но ще пиша когато знам нещо наистина смислено.

Нещо съм в сговнено настроение и търся теми, в които да се полигавя, за да изхвърля напрежението...

# 181
Дам, най-сетне. Само дето топлата хич я няма, а аз чаках да се изкъпя Tired

# 182
Кафе - машината не работи от 3 седмици!!! Вчера уж я поправяха...резултата: пусна 2 пути кафе на дъното на чашката, третия път само чаша, захар и бъркалка  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Пий ми са кафеееее  #2gunfire

# 183
 Laughing Днес водих Алекс при личната лекарка да му сложи ваксина и след това се отбих в училище да си видя колегите. Като го наобиколиха 20 даскалици и взеха да крякат и да му се радват, на горкото дете му се взе акъла... Като ококори едни уплашени очи и само се притиска в мен - ошашави се тотално. Пък те не са лоши... въпреки че са учителки... Laughing Laughing Laughing

# 184
  • Linz
Рени, честита Ти нова работа! Дано все така да Те удовлетворява и занапред! Hug
Мерси Hug

Откакто започнах работа не съм виждала голямата ми дъщеря, стои при майка ми- там ходи на градина Confused

# 185
Малиййй 4е сте бързи , и трета тема пуснахте ,аз търся 2 ра да се разпиша и Изненадааа.
Ок ,в предните бях редовна ,надявам се и тук да бъда  Laughing .
Тази ве4ер съм в добро настроение , надявам се и вие .   
Приятна ве4ер!    bouquet      bouquet       bouquet

# 186
Честито на Рени за новата работа!   bouquet
 Споделям: имам конюктивит, гьоза ма боли  Cry

# 187
Споделям, че главната цел на всички преподаватели и административни чиновници в униврситета е да тровят живота на нещастните четвъртокурсници.Не че като бяхме по-малък курс не ни го тровеха...
След две седмици почвам практически стаж Shocked Може да поискам съвет от мамите учителки как трябва да се държи човек с осмокласници Rolling Eyes А може и да ме хване срам и да не поискам Joy

# 188
Споделям -в понеделник започва новият ми живот - за добро или зло

# 189
споделям, че не мога да разбера хората, които пускат тема, за да питат как на галено да наричат детето си.
Форумите вече са нещо повече от майка, съпруг, любовник и адвокат едновременно.

# 190
Еовин, влизаш в клас и налагаш интелектуалното си присъствие на знаещ. Затова си там, защото ти знаеш, те не. Говори плавно, но не прекалено бавно, непрекъснато(има един леко напевен тон, чието овладяване ти пожелавам). Научи предварително имената на децата от учителката им и кой къде седи. Разпитай я за подробности като от кого би могла да очакваш смислен отговор, примерно. Класът вече си има някакво статукво и ще ти е по-лесно да се впишеш в него. Не се опитвай да се представяш като приятел, ти си учител. Облечи си нещо удобно, но не и дънки, скромно. Бижутата и гримът ги изключи. Направи си железен план на урока. Подготви си въпросите. Вкарай малко странична, но интересна информация, която би ги заинтригурвала. Забрави, че ти също си на своего рода изпит. Успех!

# 191
  • Варна
Споделям, че от 2 дни търся една шапка из цялата къща и няма, и няма! Чувствам се като в ББ след акция на Панайот.

# 192
  • Варна
Споделям още, че в тоя форум стана опасно. Снощи звъни колега на мъжа ми, чиято жена също по цял ден висяла в бг-мама, и пита: "Жена ти daffodil ли е?"  Shocked
Обмислям дали да не се регна с нова самоличност....и без снимки и лични данни.

# 193
Ау, Плам, имаш си шпионин Laughing

# 194
  • Варна
Тоя шпионин  е нов, иначе имам няколко броя стари, на които искам само да кажа: "И аз ви шпионираааам"  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт