Споделете 3.1

• 13 149
  • 347
  •   1
Отговори
# 135
...много гадни депресии ме друскат напоследък ...
Уважаема Сеньора Лорета Морено- Мила Везничке, какви са тез неприятни емоции около Теб, точно след голямият Ти ден?! Бива ли така, я се стегни, светлият лъч не се чака, той се предизвиква. Усмихни се широко и от сърце, и дано вече утрешният ден Ти поднесе нещо ново и интересно, кой знае Твоят любим Телец, сигурно вече е забелязал депресията Ти и работи по отстраняването й! Hug

# 136
тази тема вече изглежда много по-различна от онази, която пусна мърморанката.

# 137
  • При хората, които обичам
Не мога да спра да плача...Главата ме боли, не мога да си затворя очите, без да си представя покритото тяло...Не мога да повярвам, че станах свидетел на две катастрофи на едно и също място през една седмица...И двете с убити хора...
Защо???? Защо водим тази война помежду си? Закъде бързаме и секундите, които печелим трябват ли ни наистина?
Съжалявам, момичета, днес не съм аз...и не мога да бъда, искам да се усмихна на слънчевия ден, но през сълзи не става...

# 138
Днес съм БЕЗКРАЙНО МНОГО ЩАСТЛИВА!!!
Обичам целия свят и всички хора по него  Laughing

Приятен и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 139

Да виждаме защо  bouquetДа ти е жива и здрава рожденичката и много да слуша мама и тати Heart Eyes

# 140
  • Linz
ДЕ ВАня, това е ужасно Sad Като чуя за катастрофа и ми се изправя косата.
Аз пък минах покрай мястото, където един самоубиец се е хвърлил от 16 ет.- същото място, където преди години скочи едно момиче. Много ми е криво.

Irena80, честито! Много приятни емоции и весело настроение  bouquet

Започнах работа, която ми харесва. Колектива е много приятен. И имам компютър с интернет Grinning

# 141

Знам, знам защо си така щастлива!  Hug Честита ти рожденичка, Иренке! Да ти е живичка и здравичка, да расте умна, щастлива и обичана! Нацелувай малката голяма хубавица от мен и Алекс! А теб, Иренке, силно прегръщам - браво и на теб, и на татето, че сте отгледали здраво и хубаво дете! Бъдете живи и здрави, че дълго да ви радва Никол!
Целувам ви всички подред!  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Irena80, честита ти рожденничка, да е много щастливо и обичано дете!   bouquet
Днес отново съм на родителска среща, учителките приеха много лично отказа ни (на родителите) да купим компютър за групата, има да се обясняваме пак 2часа.

# 143
  • София
Irena80, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава! Много щастие да донесе във вашият дом!

Veniti  до сега не бях чула за компютър в детската градина Confused
Ние пък ще купуваме прахосмукачка, касетофон и дюшеци, освен другите консумативи.

ДеВаня - пак това коментирахме сутринта в колата - защо всеки кара все едно няма правила, всеки бърза сякаш две минути ще му помогнат кой знае колко. Преди се качвах на кола, слагах тъмните очила, пусках музиката и не се притеснявах, а сега постоянно съм на тръни.
Повечето шофьори освен, че не мислят за другите, не мислят и за себе си.

Аз съм със страхотно главоболие от сутринта - направо имам чувството, че ще ми се разцепи главата. Щерката помогна в увеличаването на главоблъскането - сутрин е голямо мрънкало, все се чудя на кой се е метнала толкова капризна - докато не сменим по три тоалета не може да излезе. И после започва една тирада - "виж така не съм хубава, защо ме накара да облека това". Голяма кокона - трябва винаги да е не само хубава, ами много хубава. И се обръща внимание и на най-малките детайли. Принципно няма лошо, но не и в такива дни, когато ме боли главата от събуждането.
 А днес денят ще е хубав и сигурно един от последните топли и слънчеви дни тази есен - на обяд ще изляза да се поразходя.

# 144
Veniti  до сега не бях чула за компютър в детската градина Confused
Ние пък ще купуваме прахосмукачка, касетофон и дюшеци, освен другите консумативи.
И аз не бях чувала  Wink , до миналата седмица, дори бях пуснала тема по този повод:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130168.0
А ти Етиа, вземи си някакво хапче за глава и излез да се разходиш, сигурно ще ти подейства добре (аз с нетърпение чакам обедната почивка, за да изляза малко).

# 145
Споделям, че съм дълбоко възмутена от Глобул. Не мога да разбера как е възможно да си позволяват да са некоректни, при условие, че имат такава конкуренция.
В събота си взех телефон с карта, картата все още не е активирана. Първо ми обясниха, че трябвало 48часа, след това всеки ден ми казват, че до края на деня ще бъде пусната. Сега пък имали проблеми със сървъра. Възмутително е!

Ами в градината на майка ми има компютър, в нейната група. Благодарен родител им го подари, защото научиха детето му да говори. Но групата е специализирана, за деца с проблеми в говора, и ползват компютъра за обучение, има си там разни специални програми.

# 146
  • sofia
Споделям , че днес ми е най-кривашкия ден от месеци насам. Сълзиливо и ревливо и много ядосано. РАзговора с шефа мина както и оачаквах - неблагоприятно за мен. Трябва да се откажа от нещо, з акоето съм работила още от идеята за съществуването му и 6 години съм го изграждала. Идеята уж е за мое добро - растеж в кариерата - тъпо, тъпоо - ще се занимавам с някакви си бумащини, навряна в офис. Не мога да го преглътна, а ан този етап място за отстъпление нямам. Поставена съм общо-взето ред свършен факт. Не мигнах цяла нощ, сутринта си го изкарах на детето, от което ми стана стократно по-зле и ревах по целия път от деткста градина до вкъщи. Изобщо не мога да се позная.

# 147
Kalida с Теб започва добре деня.скоро ще започна да ти се обяснявам в любов тук,на всеобщо четене да знаеш  Wink
  да Ти е жива и здрава рожденничката ,Irena80.

очаквам хубав ден,пожелавам ви такъв и на вас Peace

# 148
...тази тема вече изглежда много по-различна от онази, която пусна мърморанката...
Тити, в каква насока е промяната?- ако е в положителна, да продължаваме, ако нещо с негативното има връзка, казвай, мила! Лек ден и вечер Ти желая! Hug
Иренката, честита Ти рожденничка. Да Ти е жива и здрава малката красавица- Николетка, да бъде като мама красива и амбициозна! Приятен празник! Hug
Бомбото, хубавите неща лесно не стават, питай СТрамелл, колко труд и търпение Й коства на Нея, но Тя упорства. Ще стане и при Теб, важното е че Ти си подала идеята сега на шефа Си, на някой хора са им неообходими дълги периоди за да премислят нещата. Успокой Се, и гушни детенце, това успокоява, и една усмивка, моля, па била тя и през сълзи! Hug
...Принципно няма лошо,...
Етия, виждаш ли сама казваш, че няма лошо. Детенце не подбира кога да е хубаво, То винаги трябва да се чувства добре. Майче, Ти си таз която трябва да преглътне главобола и да удостой малката Си красавица, с усет към красивото и стилното, с нужното внимание. Разходили се, мина вече главата, нали?! Hug
...искам да се усмихна на слънчевия ден, но през сълзи не става...
Де Ваня, направи го, все пак колкото и да е тъжно и жестоко, това е живота, а той си продължава със или без нас, Ти го знаеш и без това, нали?! Hug Целувки за двете Ти красавици, Те са до Теб, а още е рано да се сблъскват с жестоката улична действителност която така е наранила днес душата на Тяхното слънчице- Тяхната Мама. Заслужават усмивка, нали?! Hug
Рени, честита Ти нова работа! Дано все така да Те удовлетворява и занапред! Hug
Миша, преодоля ли депресията вече, мило Девойче? Hug
Гато, до къде го докарахте с 1/2-та с Жълтият Труд? Hug
Джуманджи, как си вече, оправи ли настроението? Hug

# 149
  • България-Швейцария
Калида, благодаря за всичко  bouquet
Но точно сега ми се струва, че хич ставам за пример Sad.

Общи условия

Активация на акаунт