Споделете 3.1

• 13 170
  • 347
  •   1
Отговори
# 120
...да убеждавам Василена, че зелен чорапогащник не отива на виолетова блуза Sick

Какво ли ми разбираш ти от висша мода, я си пусни малко фешън ТВ, да се ограмотиш, Пол Макартни ако беше набивал на Стела в главата как НЕ се комбинират цветове, един дизайнер по малко щеше да има Grinning

# 121
Споделям веднага еуфорията си: пристигна по куриер подаръка за рожд. ден на моето момиченце утре, мислех че чак в петък ще дойде, а то изненада  ... и от вълнение не смея да го отворя  Laughing Шашава ли съм, а, кво мислите???????????  Laughing

# 122
Гато, според мен имаш пълното право да досждаш в редакцията. Не можеш ли да идеш лично да срещнеш с човек, който може да ти даде информация? Боже, та тук става дума за изчезнал човек - изобщо не се замисляй дали ще счупиш хатъра на някого си...

Иначе днес при мен е ленинска сряда. Сутринта мама и тати дойдоха да вземат сина ми и заминаха към училището на баща ми - да се фукат с внучето. Laughing Аз останах сама и се счупих от миене на прозорци и бърсане на мокет... Sad Болят ме ръцете, скапана съм. Сега чакам да се стопли вода, къпя се и заминавам вкъщи. При мама е най-хубаво - тя най-добре ме глези! Simple Smile

Кросамая, благодаря за инфото - ще поогледам, стига да се дотътря изобщо до Търново. Четох възторжени отзиви за моловете, ама пък не ми се ще да оставям цяла заплата за едно парцалче... newsm78 Така че ще се поразходя повечко, та да намеря удобен за мен вариант.

А вчера се срещнах с една колежка, цял час бъбрихме и аз се стресирах, шокирах, травмирах и депресирах... Cry В училище са ги побъркали от глупости и осъзнах, че голям хикс ме чака, като се завърна. ooooh! Първо трябва да мина курс по Безопасност на движението, защото съм класен ръководител и ще трябва да водя часове, но без курс не мога. Второ трябва да изкарам курс и по информационни технологии, който се провежда в няколко съботи и недели... Трето трябва и да мина курс за повишаване на квалификацията и да държа изпит - всички са го минали, сега се явяват по изпити и аз също трябва да го направя, защото в противен случай се оказвам неконкурентноспособна на пазара за даскалска работна ръка. Sad Освен това трябва да карам колкото се може курсове, защото всеки курс ми носи определен брой "кредити". За какъв чеп са ми тези кредити, не разбрах, ама ще питам пак... newsm78 И всичко това се плаща предимно от нас, тук таме училището поема разходи... Но отчайващото за мен е, че ще трябва да уча по конспект и да се явявам на изпити... Смейте ми се, но изпитвам ужас при тази мисъл. За мен всяко явяване е било кошмарно, никога не съм имала увереност и самочувствие, независимо колко съм подготвена. И сега при мисълта, че отново трябва да мина през същото, изтръпвам... Не ща конспекти, не ща изпити, не щааааааааааааа... Cry Искам да се пенсионирвам вече... Sad

# 123
Споделям, че днес ходих на упражнение - сменили за пц-тата, сложили са едни сравнително готини...За края на семестъра - уебсайт. А интересно колежките ми, които понякога едва си отврят мейлите, как ли ще ги докарат тия сайтове...А аз и приятели уеб-дизайнери имам, и мъж 3/4 компютърен инженер, само дето сама ще мога да си направя сайта, хаха Mr. Green Усещам, че пак като на изпита по информатика, половината сайтове и презентации ще са мое дело. Единственото, което не мога ,а тя изисква, е да правя флаш-игрички, ама ще се науча Mr. Green  Исках и нещо друго да споделя, ама забравих...Нищо Laughing
Ирена80, аз щях да го отворя Mr. Green И после пак да опаковам Whistling

# 124
Ирена80, аз щях да го отворя Mr. Green И после пак да опаковам Whistling

Мерси мила, вече го направих .. пусто любопитство, не се удържах ...  Laughing

# 125
Споделям - дъщеря ми ходи отскоро на модерен балет. Вчера останах в залата да гледам - научила е много неща и полага голямо старание (а е най-малката в групата). Преподавателката я похвали Grinning
Реших да се запиша на латино танци, но Лилия не ми дава (само тя имала привилегията да танцува, била съм голяма за танци  Mr. Green).

# 126
  • Paradise
Нимфетке, каня те на гости Hug Hug Hug
Обещавам, че ще ти оправя настроението, ще избия депресията и ще я запратя в реката.
А що се отнася до изпити и тям подобни щуротрески - знам, че ще се справиш, както винаги си го правила Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хайде, зарежи тези вопли за по-нататък, днес времето е прекрасно, излизай, разходи се, иди при мама да те поглези, пък сега за работата не мисли.
Като му дойде времето Wink, нещата ще се наредят, ще видиш

Гато, аз бих досаждала, много, много.
Не мисля, че това е каприз или прищявка някаква да се открие изчезнал човек.
Успех ти желая!

# 127
Нимфетке, каня те на гости Hug Hug Hug
Обещавам, че ще ти оправя настроението, ще избия депресията и ще я запратя в реката.
А що се отнася до изпити и тям подобни щуротрески - знам, че ще се справиш, както винаги си го правила Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хайде, зарежи тези вопли за по-нататък, днес времето е прекрасно, излизай, разходи се, иди при мама да те поглези, пък сега за работата не мисли.
Като му дойде времето Wink, нещата ще се наредят, ще видиш

Мерси за поканата! Hug Много искам пак да се видим, дори да е само за няколко часа, ама засега не става... По-нататък - живот и здраве да е! Пък изпитите - все ще ги оправим някак, ама нали знаеш какво съм шубе и Паника Михайлова - още отсега съм ги замислила... Ще те послушам - след малко се грабвам и отивам при мамааааааааа... Simple Smile Весел ден на всички!  bouquet

# 128
Нимфетке, изобщо не се притеснявай за въпросните изпити -  ПЪЛНА ПАРОДИЯ са!!!
Майка ми и леля ми са учителки. Леля ми е начална, майка ми е гимназиална. Преди няколко месеца леля беше на курсове за компютърна грамотност -  пълна смехотвория... всички са били извадили тетрадките си със записките и са преписали Simple Smile Представям си я картинката -  една камара даскалки преписват  Joy

Мъжът ми се е заел с редакцията на Труд. Говорихме снощи с леля му, слава богу, жената мисли съвсем трезво. От това много се притеснявам.

Искам да ви кажа, че яко ми се вдигна настроението, защото си пускаме в офиса разни стари български хитове на всякакви български поп изпълнители от онова време и ми стана едно такова хубавооооооооо.

# 129
Не мога да не споделя каква съм шматка. Спрях пред Фантастико, изпазарувах, взех си торбичката и се прибрах. И малко след това се сетих, че колата си остана там.

# 130
Не мога да не споделя каква съм шматка. Спрях пред Фантастико, изпазарувах, взех си торбичката и се прибрах. И малко след това се сетих, че колата си остана там.

Евалата !!!  newsm10  Само това май не съм правила.Най-накрая някой да ме сложи в джоба си по щуротии !  newsm62  Остави ме там, предавам ти щафетата. Wink

# 131

Евалата !!!  newsm10  Само това май не съм правила.Най-накрая някой да ме сложи в джоба си по щуротии !  newsm62  Остави ме там, предавам ти щафетата. Wink

Благодаря, благодаря. newsm44 Приемам овации.

# 132

Ти си невероятна  Grinning Peace

# 133
...но винаги намираш ...думи за всяка една от писалите тук!...
Нимфетке, а особено за Теб, несериозна Октомврийска Мамо, мога ли да Те забравя? Само Ти ни забрави от известно време в отчетната, но ние винаги Ви чакаме Вас с малкият Ти принц. Дано да си изкарала добре в тоз личен, макар и почистващ ден и след това при мама. Hug
СТрамелл, всичко ще стане, само търпение, стискам Ти палци, не се обръщай назад и не се отказвай! Hug
Сафо, поздравления за малката Ти балетистка Лилия! Hug
Еовин, успех с флаша, не се давай на конкуренцията, стигнала Си с толкоз воля дотук, малко е останало, а за web site имаш 1/2 и приятели до Себе Си! Hug
Бомбото, как мина разговора с шефа, не беше толкоз неприятен, нали?! Hug
Руми- слънчева и сакрална, успех с работата, съсредоточаването и ученето с малкият мъж до Себе Си и играта с Криската/ как успяваш със всичко това сама, незнам, но заслужаваш  bouquet/. Hug
Де Ваня, честит Ти нов подпис и аватар! Подаръка на Васи е разкошен, голямо и истинско колело за една пораснала малка принцеска! Hug
Маргаритке, усмихната и чаровна, няма ли скоро да се похвалиш с нещо, как изкарахте почивните дни, ходихте ли на срещата с Йоан, кога ще е следващото палцестискане?! Hug
Кросамая, наистина в определени моменти човек от мъка и съпреживяване не знае какво да каже, след като и Ти влюбената в живота и доброто в хората чувстваш недостиг на думи, и едва ли има някой който може да го направи. Hug В тез моменти осъзнаваш колко малки и ненужни са личните дразги.
Да се помолим всички заедно за душичката на невинното детенце- Валето, и дано Бог даде сили на Ружка да се върне обратно към живота, поне заради Алиса. Praynig

# 134
избирам опция "извести" и няма как да пропусна вече Темата,дори и да няма време да посетя форума Peace
повече  ще чета,много гадни депресии ме друскат напоследък Rolling Eyes не искам да омацвам и тук с настроението си.....
но при всеки светъл лъч,или интересно събитие-ще досаждам и с писане   Hug

Общи условия

Активация на акаунт