🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 2

• 27 622
  • 818
  •   1
Отговори
# 705
Милица как е "нахранила" една фенка на Капките, във фейса,  която споделя, че й се повръща от Поли и Михаела. Милица я призовава да се гръмне и да се чупи. Признавам, че първоначално се изненадах от махленския й отговор, но после си дадох сметка, че сега има много избор по ТВ и всеки е свободен да смени канала.
Милица и Рафи най-добри днес. И Михаела ми хареса днес, дали защото песента е много приятна, не знам, но си танцува и пя, без да излезе от ритъм.
Може да смени канала, ама такъв отговор е простяшки. Пълно разочарование

# 706
  • Испания
Фики заразява с позитивизма си.

# 707
На Милица й личи, че не е изтънчена дама, но все пак ми се струва грубо.

Фики с микрофон в ръка, как ще лази

# 708
Joy
Фънки не вярва на очите си

# 709
И видеото не е от 2011, а от 2007..........
Ох, горкия Фики.

# 710
И защо да сменям канала? Аз искам да гледам това предаване, но в никакъв случай няма как всички наред да ги хваля. Що пък да не си каже/напише човек мнението за някои изпълнения. Едни успяват, при други не се получава толкова добре, лошо няма. Освен и фенката да е държала подобен език, не съм я чела. Но, да, не би трябвало Милица да слиза на нейното ниво.

# 711
Падам от смях

# 712
Хора, аз се чудя коментиращите Фънки и Заки такива капацитети ли са, че да оценяват Милица?!? Та те са много под нивото!

# 713
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 714
  • Испания
Фики с тези балдъри...

# 715
  • София
Респект за Фики, много ме радва винаги, но прилича на мускулест Шрек, прекалил с автобронзанти 😀😀

# 716
Гледам Фики и се сещам за "яката дупара" на Гери Никол Joy
Супер е, много ме радва това момче

# 717
Фики ако стане ГЕЙ ще е много търсен! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
И нарочно са го накарали да изпее риф-а, който е безумно труден!!!! Само и само да си направят шоуто. Ужас Халваджиян, ужас!!

# 719
Респект за Фики, много ме радва винаги, но прилича на мускулест Шрек, прекалил с автобронзанти 😀😀
Joy

Общи условия

Активация на акаунт