Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 854
  • 956
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Може и да преподава и да съм се объркала, да.

# 376
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, преподава по история.

# 377
Интересно ми е дали ще е предимно за служители на Прокредит...

До скоро твърдяха, че няма да е само за деца на служители, по-скоро искат дори да не е само с техни деца. Таксата доколкото си спомням беше около 6К.

# 378
Привет,

Чудя се дали някой има пресни отзиви от ЧСУ "Дружба" в Обеля.

Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 379
  • София
Не е съвсем за тук, но и да повдигна темата- НПМГ обявяват прием за 5ти клас вече. Със сигурност ще рефлектира и за ЧУ.

# 380
  • в страната на чудесата
Едва ли ще се отрази. Това го чакаме откакто ушагелов стана директор...

# 381
  • София
Възможно е да се отрази на приема след 7-ми клас, защото пускат две паралелки по-малко за сметка на новите петокласници. Наборът е по-голям от миналогодишния.

# 382
ПЧМГ видях 2 паралелки 5-ти клас тази година, което е кофти..

# 383
ПЧМГ видях 2 паралелки 5-ти клас тази година, което е кофти..
[/quote
Не знам къде видяхте 2 паралелки, но на сайта са обявили  прием в 4.

# 384
Толкова съм и внимавала Simple Smile Вярно, че в Питагор са две. Не знам защо ги размених.

# 385
Уау, 6 паралелки за 5 клас е огромно разширяване. Отделно долните класове. Дано се справят. Периодът никак не е благоприятен. Но пък входът за децата ще е много по-лесен с оглед повечето бройки.

# 386
  • София
Гложди ме любопитството, а информация не намирам:
Някой има ли подробности за "Роналд Лаудер"? Как върви обучението, какви са таксите, къде учат сега, какво става с новата сграда.... и т.н.?
Едни неясни слухове се носят за ново училище в Младост 2, някой знае ли подробности?
И последно с "Мейпъл беър" какво се случва? В същата ли сграда на Панорамен път остават? Има ли отзиви за обучението при тях? ЕЖедневно минавам покрай тях сякаш имат само пук и първи клас, догодина ще приемат ли повече класове?
П.П. Испанското училище има ли го още или така и не успяха да наберат убеници?

# 387
  • София
Здравейте, знам че е питано и май няма родител с дете в Първа частна английска гимназия Уилям Шекспир, но все пак ще опитам отново. Обмислям сериозно дъщеря ми да учи там и ще съм благодарна за всяко мнение.

# 388
Здравейте. Сигурна съм, че в някоя от темите е обсъждано, но понеже не съм много активна, ми е трудно да открия съответната дискусия.
Това, което ме вълнува е каква ще е разликата за 5 клас между ЧОУ "Питагор" и ПЧМГ. Ако човек тръгне да се ориентира, освен локация и това, че ПЧМГ има и гимназиален курс, къде са разликите? По посочения на сайта хорариум, ми е трудно да разбера дали има и каква е разликата...освен в часовете по английски, които май са в полза на Питагор....?
Ако някой може да ме насочи от къде да прочета и разбера повече, ще съм благодарна.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 14:21 от tali-tal4e

# 389
  • София
Това може би училището/щата да могат да го кажат.
Преди имаше отворени дни - презентация, отговаряха на въпроси , възможност да се разходите в училището.

Общи условия

Активация на акаунт