Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 708
  • 956
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Удостоверение за преместване /т.нар. отпусно/ и удостоверение за завършен клас са отделни, съвсем различни документи.

# 751
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз досега всяка година съм получавала удостоверение за завършен клас, с нанесени оценки и хорариум по предмети.

# 752
Ще изляза от добрия тон, което не е присъщо за мен и за това приключвам спора. Титина, ти знаеш по-добре от учителите.

Чудя се да се смея ли, що ли?
Твърдиш, че учител от училището разпространява такава информация.
Интересно от къде я има, щом посочената информация не се събира от училището.
Както посочи родител на дете от същото това училище, разпространяваш махленски клюки.
По-добре ограничи информацията си до училището, където е детето ти.

# 753
  • София
Onna, май е време за нова тема?

# 754
  • София
Рейни, тези такси валидни ли са и за следващата година за Иззи?

Иззи академи
                             такса ПУК - 7 клас - 1100 лв. на месец
 допълнителни занимания между 35 - 75 лв. на месец за различните активности  
                              транспорт - 250 лв. месечно

# 755
За БШ няма вече включена униформа. 300 лв допълнително за учебни материали и наказателна такса, ако закъснееш да си вземеш детето след 17:30 и не е записано на спорт. Оскъпяване при разсрочено плащане (такова отсъстваше преди)

# 756
  • Отвъд алеята зад шкафа
За Иззи - транспортът става 280.00 лв двупосочно. Годишната такса е 11 000 лв.

# 757
T.e. Izzi става 6900 евро с транспорта, така ли?
Реално с колко вдигат годишната такса обучение и годишната такса транспорт, че тези измишльотини с месечна такса имат само маркетингова цел. А е по-нормално да можем да сравняваме.

# 758
  • Отвъд алеята зад шкафа
Транспортът догодина, (двупосочен) се увеличава с 30.00 лв, от 250.00 става 280.00 лв.
Таксата може да се плаща на една, 2 или ежемесечни вноски. Вероятно оттам идва 1100 лв на месец.

# 759
1100 лв. е на месец таксата в Изи, само че по-малките учат по принцип до края на май (9 месеца), а по-големите - до края на юни, откъдето идва разликата.

# 760
  • в страната на чудесата
При нас има сто евро увеличение. Което ми е идеално, очаквах повече.

# 761
Хайде сега да кажете по колко да умножим тези 1100 лв на месец. Осем или девет, или нещо междинно? Същият въпрос и за транспорта. За да можем да си изчислим колко е разликата с другите училища.
Мисля, че беше ясно какво точно питам. Тези раздробявания с такса на месец са напълно излишни, но пък успешно замаскират крайната цена на училището. Все едно някой ще плати само за ноември и януари, и през другото време детето няма да ходи на училище. Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:15 от Fancy

# 762
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз казах - 11 000 лв на учебна година. Транспорт в две посоки - 280.00 лв...на месец.

# 763
Аз казах - 11 000 на учебна година.

Това доколкото разбрах е без транспорта, нали така? Та по колко месеца умножавате тези месечни такси?
За да съберем двете сумички и да сравняваме. Аз написах  моите предположения за 6 900 евро на година обучение и транспорт, но всичко друго коментирахте, само не и цифрата за която питам. Та по колко умножавате месечната такса за транспорт и общата сума 6 900 евро вярна ли е?

Лейка, при нас е 220 евро по мои изчисления. Мързи ме да вадя стария договор. Основно идва увеличението от таксата за транспорт.

# 764
  • Отвъд алеята зад шкафа
Фенси, ако платиш наведнъж, за дете в 4 клас, което учи до юни, са 11000 за цялата учебна година. Ако плащаш на месец, таксата е 1 100 лв на месец. Това включва храна. Транспортът е отделно.

Общи условия

Активация на акаунт