Дистанционно обучение за учениците-Teмa 16 /Март 2021/

• 84 133
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 525
В Плевен мерките са следните: всички ученици от 5-ти до 12-ти клас са на дистанционно обучение, всички молове и търговски комплекси се затварят, преустановяват се посещенията във фитнеси, всички изложби, театри и представления също се преустановяват. Остават да работят ресторанти и кръчми, но до 22:00 (с вечерен час и уж засилени проверки).

# 526
# 527
Нещо за Пловдив чува ли се? Ще се взимат ли някакви мерки за училищата или ние не сме в червената зона?

# 528
  • Варна
Във Варна 6-12 клас минават онлайн от 15 до 26 март.

# 529
Нещо за Пловдив чува ли се? Ще се взимат ли някакви мерки за училищата или ние не сме в червената зона?
Писах по-горе, утре ще решават.
Според мен ще пуснат 5-12 клас ДО.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Reshavat-za-vuvezhdane-n … v-Plovdiv-1060624
Извинявай, не съм го видяла. Темата е гореща и се пише много в нея. Благодаря ти, че ми отговори 💐

# 530
  • Варна
За момента никъде не са пуснали малките онлайн... Пак ще треперим до последно.

# 531
За София казаха ли също от 15ти да остават вкъщи, че не разбрах?

# 532
От 12 .03 минават онлайн в София

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 21:02 от loska

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
https://bnr.bg/horizont/post/101434306/fandakova-predlaga-onlain … e-ot-5-do-12-klas

Интервюто по повод подписката за ПО.

# 534
И във Варна 6-12клас от понеделник са ДО.
Моят син няма да изкара смяната от две седмици.
Ама здрави да са

# 535
  • София
Сега като го пишеш наистина изглежда недомислено - уж пазим пенсионерите и по-възрастните, а сега им натрисаме внуците да си ги водят насам-натам и да си ги гледат вкъщи. Работата е там, че не смеят да затворят градините, ако ще потоп да стане.

# 536
  • Варна
И защо смятате, че идеята е да се натресат внуците на бабите? Казват "който има възможност", има доста народ хоум офис, има майки с второ, които са в майчинство, има още сума варианти, освен бабите. Иначе да, ресторанти отворени, 1-4 на училище, а само 5-12 (Варна защо от 6-ти не разбрах) вкъщи като те и досега бяха основно вкъщи е точно никаква мярка. Движим се точно по октомврийско-ноемвройския сценарий. Очаквам до 2-3 седмици да последва отново пълно затваряне, но заедно с колапс на здравната система. Дано да не стане така.

# 537
Месечинке, работила ли си хоум офис с 4ри годишно? Защото аз работих два дни с племенника. Ами нито е работа, нито е гледане на дете.
Не искам да си помисля какво е с ученик на ДО и дете в ДГ + хоум офис за родител.
За качествен и спокоен живот у дома трябва да излезеш отпуск, но вече за твоя сметка или да пратиш поне едното ако не на ДГ то поне при баба му.

# 538
  • Бургас
Аз съм работила и ми беше много добре. Но сина ми е спокойно дете, не е някоя хала.

# 539
  • София
Какъв хоумофис, вече почти всички се върнаха по офисите и това си личи по натоварването в ГТ. Точно бабите ще гледат внуците, както е било винаги.

Общи условия

Активация на акаунт