Отговори
# 210
# 211
  • София
Момичета, какво е това затишие пред буря? Нито озет... нито снимки. Да се притесняваме ли или напротив?! Чудя се какво ли ни подготвят. Или на техен език - каква бомба ще избухне в събота?? Хайде, дано е за добро! Simple Smile

# 212
  • Пришълец
Ще си позволя да изтърся на глас една глупост, която ми се върти в главата още щом прочетох, че епизода е презаснет (не съм песимист, но нали си споделяме). Дали финала не е близо и в това да е причината newsm78 Ще се чуе...

# 213
Ще си позволя да изтърся на глас една глупост, която ми се върти в главата още щом прочетох, че епизода е презаснет (не съм песимист, но нали си споделяме). Дали финала не е близо и в това да е причината newsm78 Ще се чуе...
Сакън! Олмаз! Само не и финал!! 😭😭

# 214

За финализирането на сериала до 2-3 седмици и колко неприятно са изненадани Ханде и Керем, популярен в чужбина, но не харесван в Турция, една двойка сериал не прави, общо взето нищо ново.

Като кажат бомба от екипа или очаквайте много интересни моменти, с една дума нищо няма да се случи от това за което се надявате, мое мнение.

# 215
Марги, не казвай на никого, ама и аз си го помислих🤣 Надявам се обаче  по скоро за смяна на сценаристите.

# 216
  • Пришълец
Габи, със сигурност не сме единствените, на които им минава през ума, но никой не смее да дърпа дявола за опашката:)

# 217
  • Плевен / София
"Влизането в душата на човек е изкуство... Оставането там е шедьовър." Соня Норт

# 218
Ох, и на мен ми минава като светкавица в главата, ама си казвам, че тогава не е необходимо да вкарват нов персонаж. Що им е? Освен това е практика да се казва, че ще финализират сериал. /не че много съм гледала, де/ Последните няколко дни спряха и рекламата на "Воин". Ами пък и защо им е да го пускат сега? Нека им стои в резерв за есента. Ние да си изкараме до май. Е, много ли искаме, а? И любов за настроение. Да дочакаме лятото все пак с тях.                                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 18:43 от st_ina

# 219
  • Пришълец
Ох, и на мен ми минава като светкавица в главата, ама си казвам, че тогава не е необходимо да вкарват нов персонаж. Що им е?
Скрит текст:
Освен това е практика да се казва, че ще финализират сериал. /не че много съм гледала, де/ Последните няколко дни спряха и рекламата на "Воин". Ами пък и защо им е да го пускат сега? Нека им стои в резерв за есента. Ние да си изкараме до май. Е, много ли искаме, а? И любов за настроение. Да дочакаме лятото все пак с тях.                                                                                                                                                                                                                  
За да изобличи Съселка/Селин, де Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 220
  • София
Аз пък въобще не си го помислих това за наближаващия финал. Първо не знаем на 100% дали епизодът е презаснет и защо се бавят с озета и снимките. Дори да се окаже, че са презаснели определени сцени или целия епизод, може да се дължи на много неща - например, да си вдигнем рейтинга в събота, защото не е окей да продължават да се въртят в този омагьосан кръг и нищо да не се случва. Не са глупави, виждат реакциите на зрителите и недоволството от последните епизоди, което се дължи най-вече на държанието на Серкан и липсата на действие. Така че да мислим позитивно. Наистина не искам да ни спират. Ще се повторя за енти път - но сериалът ще е страшно небалансиран като краен продукт, ако след 2-3 серии приключим. Отделно ми се гледат още нашите заедно на екран. Както систъра писа преди време, не се знае кога ще ги видим отново в сериал, а и надали ще са двойка. С други партньори просто няма да е същото. Имам чувството, че никога няма да се постигне същата химия и като ги гледам с други парньори постоянно нещо ще ми липсва. Ще сравнявам и няма да ми харесва. Аз вече пробвах да гледам другите сериали на Керем и да, харесвам го, радвам му се, супер се справя с ролите си, но с нито една друга партньорка не можах да го харесам. Confused Просто с Хандемий са един за друг. Това е. Лично мнение. Wink

# 221
Озет и снимки за пускали и в петък.

Като свърши сериала, дали ще има такъв и в реала? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Да ви разсея малко с една клюка: Sparkling Heart
Днес нашите имали повод за празнуване - 5 месеца откакто са двойка (ХанКер)

# 223
И аз да разсея лошите мисли от главите ви с нещо забавно:

# 224
  • Пришълец
Бърборанке, аз също не мога да избегна сравненията. За съжаление.
Ханде и Керем освен, че са страхотен тандем не съм ги гледала по-рано с други и това допълнително допринесе за цялостното ми изтрещяване. Нямах предварителни очаквания.

https://twitter.com/i/status/1365376389323526148 Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт