Отговори
# 225
Много тихо днес в темата Rolling Eyes

# 226
А забелязахте ли ,че обеците на Ханде с розовата блузка от фотосесията също са мечета...Много мечки, много чудо!Най-вероятно е съвпадение.

# 227
Тихо е , защото всички са в очакване. Поне да кажат че ще бъде утре озета и снимките за да се успокоим.

# 228
  • София
Както и да се развива филма,единствено  края да е с тези артисти.     Ако който и да е от ГГ се окаже че има друг неотложен ангажиментпо добре да го финализират отколкото смяна на актюра.Естествено ,това е мое лично мнение,,бих искала повече епизоди с тях двамата, но не и с друг изпълнител.

# 229
От Ханде

Още Розова Ханде

# 230
В момента това е едно от най-споделяното: Според феновете заради това забавят озета и снимките, да имало изненада. Щели да ги пуснат утре към 9 часа (европейско време)

"Скоро предстои голям трансфер."
Финал ще има средата на май. Фокс били доволни от печалбите в момента. Ние сме били златната им кокошчица, която им носи печалба в долари. За серията в събота се твърди, че щяла да е УАУУУУ...

П.С.
Според арабите Savaşçı ще започне през новия сезон. Не зависимо от рейтинга ще му излъчат целия сезон.

# 231
Всички така твърдят, та дано да е вярно. Искам БОМБА епизод!!

# 232
Миси, много ме зарадва. Тъкмо идвах да пиша, че след толкова негативни коментари сме наказани. Май приличаме на удавници - за всяка сламка се хващаме. Днес съм бяла и добра - радвам се на всяка добра новина 😍

# 233
Гамзе и Мави Wink

... и зетя  Stuck Out Tongue Winking Eye

Габи, с тия приходи от ютуб, които вземат забрави скоро да има финал Simple Smile
Важни са приходите, не толкова съдържанието (за съжаление). Никой няма да ни финализира при такава популярност Wink
Испанките ни включват в кампанията  за събота - 3М Wink

Wink

Комшиите пак късметлии Wink

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 20:58 от mi_si

# 234
По време на Европейския филмов пазар на Международния филмов фестивал Берлинале тази неделя ще бъде представен филмът "Eflatun" с Керем Бурсин. Успех.                                                                                                                                            

# 235
Както и да се развива филма,единствено  края да е с тези артисти.     Ако който и да е от ГГ се окаже че има друг неотложен ангажиментпо добре да го финализират отколкото смяна на актюра.Естествено ,това е мое лично мнение,,бих искала повече епизоди с тях двамата, но не и с друг изпълнител.

Не ми се вярва Ханде или Керем да започнат друг проект, преди да са приключили този. Останала съм с впечатлението, че за тях е удоволствие да влизат в образите на Еда и Серкан. Но все пак съм сигурна, че не им се приключва. Искат да са си заедно. Trollface 

Момичета четвъртък е, не говорете за финал. Неделя е денят отделен за тази тема. Animal Hear No Evil Animal Monkey Face Animal See No Evil

Напред към 20. Trophy

# 236
С този темп на растеж до края на годината Ханде ще има поне 21 млн. последователи в инстаграм. Само Нусрет (Salt Bae) ще остане пред нея от турците Wear Crown

# 237
С този темп на растеж до края на годината Ханде ще има поне 21 млн. последователи в инстаграм. Само Нусрет (Salt Bae) ще остане пред нея от турците Wear Crown

Този е втори след Нусрет, но с тези темпове ще го мине бързо.
Покрай сериала всички натрупаха много последователи. Ханде милиона го прави за около месец.

https://www.instagram.com/cznburak/

Елчин нямаше 100 хиляди, сега гони милион.
Мелиса беше около 600 хиляди, сега са над 2 милиона.
Анъл, Неслихан, Башак, Биге минаха милион.
Не съм се вълнувала толкова от числа, просто покрай сериала ми стана любопитно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 22:04 от midnight__sun

# 238
А, да, говорили са ми за Бурак и мега порциите, които готви, но Хандемито ще го надмине 100%. От актьорите няма никаква конкуренция и смело могат да я представят като най-следваната туркиня.

# 239
Дано следващите епизоди са по-вълнуващи и съдържателни за да се вдигне рейтинга. Сценаристите трябва да се стегнат. Искаме да гледаме по-дълго нашия сериал.

Общи условия

Активация на акаунт