Отговори
# 240
  • София
Момичета, слагам по-надолу нещо в спойлер, защото не е по темата, но имам нужда от вашата помощ. За да ме извините, че ви занимавам с моите неволи, се възползвам от усмивката на този чаровник.

Скрит текст:
Преди да пиша тук, потърсих инфо във форума, но нищо от споделените неща не помогна. Племенницата ми надраска с черен химикал любимото ми сако. Цветът на сакото е светло бежов, nude. Химикалът е черен. Говорим за една чертичка. Обаче на много видно място. Пробвах със спирт, не става. В химическото ми казаха, че имат специален препарат, но е възможно да избели плата и да остане бяло петно. Вие сте с малки деца повечето, имате ли опит с нещо подобно? Пишете на ЛС, да не спамим тук и предварително благодаря! ❤

# 241
Бърборанке,
Скрит текст:
аз на малкия дрешките, когато се изцапат така с нещо много упорито ги пръскам с Изи Тайфун. Казвам ти... всичко излиза, и най-упоритите петна излизат. Пробавала съм и с Vanish, но от Тайфуна по-добро няма! Дрешките му са предимно бели, бежови и светлосини и нямам променени цветове

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 22:17 от Есенна магия*

# 242
Аз само минавам и заминавам. Единствената ли съм, която вижда тази прилика 🤔? Керем = Кларк Кент 🧐

# 243
  • София
Магия, благодаря! Ще пробвам. ❤

Сис, ще ме извиняваш, ама нашият Супермен, пардон Супер робот е по-красив! 😍

# 244
  • Пришълец

Благодаря ти много, Магия.

Скрит текст:
Тъкмо щях да помоля, който отговаря на БРО по възможност да го направи и тук, че моята тригодишна племенница също ми причинява такива неща, а единственото изпитано почистващо средство, за което се сетих е спирт. А в случая не помага.

# 245
БРО, спор няма, че нашя РоБо е по-харизматичен, но и Хенри не е за изхвърляне Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Марги, аз писах на БРО на лични но и тук ще сложа
Скрит текст:
Аз съм чистила мастило от химикал с прясно мляко. Накисваш мястото мин за два часа, аз оставях по една нощ да стои, и после отпирам. Еиднствено не успях да махна едно петно от гел химикал, но химикала беше счупен и целия беше изтекъл на ризата като петно. Та това не успях да го махна. Препаратът на Магийка и аз си го записах да го пробвам ако се наложи някой ден.

# 246
  • Кърджали
Я да се включа и аз
Скрит текст:
Мастило не помня дали съм махала, последно дребчо съсипа любимият си панталон с фулмастер (тая дума пък все забравям как се пише) защото му хрумнало да упражнява как се пишат някои букви върху панталона. . Пробвах с това ИзиТайфун - не помогна, спирт също... По принцип взимам Spot препарат срещу петна, ама този път го нямаше. Та ако някойнзнае нещо срвщу фулмастер

# 247
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

# 248

Добро утро, момичета!
Желая ви ползотворен и усмихнат петък! 🤍
Днес вече чакаме снимки и озет, за да видим каква е тази изненада, която са ни подготвили.

# 249
  • Кърджали
Добро утро!. Минавам да поперпя виртуално с торта, понеже днес моя милост става на 17+20 години

# 250
Честит рожден ден, мила Алекс!
Пожелавам ти щастливите мигове в твоя живот да бъдат колкото са звездите на небето и да блестят с цялата си красота, когато си спомняш за тях. 💖⭐

# 251
  • Пришълец
Алекс, love001
Честит рожден ден! Да си здрава, много щастлива и обичана!

За теб ( от любимите ти неща)

Скрит текст:

Блу, благодаря Blue Heart

# 252
Алекс, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти много здраве, късмет, семейно щастие и сбъдване на всичките ти мечти Hug

# 253
Добро утро! Hug
Желая ви слънчев и ползотворен ден. Петък е, така че нашият ден наближава!
Алекс, честит рожден ден! Бъди здрава, както и всички твои близки, щастлива, обичана и успешна! Прекрасен ден ти пожелавам, изпълнен с положителни емоции и усмивки! HugFlowers Bouquet
Още един хубав колаж от туитър.

# 254
Ново еп. 34

Озета от италианнски с Гугъл:
Резюме: Еда има надеждата, че Серкан помни всичко, когато я целуне. Когато тя пита Серкан защо е направил това, което той е направил, отговорът на Серкан я ядосва. Ходът на Серкан утежнява любовната игра между двамата. И така, дали Еда или Серкан ще спечелят тази игра на любов или просто „любов“?
Намерих го и на английски:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:06 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт