Отговори
# 615
Човекът на Сашо прати на Айфер колко пари иска, за да си мълчи
Сейфи: Аз с моята заплата, не мога да ви помогна
Айдан: И без това, аз ако платя тези пари, няма да мога да ти плащам заплата
Сейфи: И на заплатата ми посегнаха
Айфер: Аз нищо нямам Joy

# 616
Епизодът е доста лежерен, явно всичко ще е концентрирано накрая...

# 617
Със сигурност трябва да гледам епизода с превод, за да дам обективно мнение и смислен коментар, нооо нито ми е тъпа серията, нито някой ме дразни. Тъкмо обратното. Забавно ми е и настроението ми е на 6. Тоест... доволна съм! Sunglasses

На мен също ми харесва. Все пак това е сериал, а Керем играе прекрасно. Дори ААА ми харесват. И честно, радвам се, че обърнаха сериала в друга посока. Е, утре драгият турски зрител ще се изкаже. /За Воин няма реклама и ще се окаже вярно, че отива септември. Дано/

# 618
Доволна съм от епизода досега и чакам бомбата на вечерта. Серкан си ме дразни, но толкова съм му набрала, че ще трябва да го видя да страда много и може да му простя. Време е Еда хубаво да го набие и може да му върне спомен.😂

# 619
  • София
С това темпо няма да стигнем тези 3 млн. Жалко! Много исках да покажем на всичко на какво сме способни.

Епизодът не е лош. Забавен е. Но отново нищо не се случва. Но поне смешките са на ниво (поне на мен ми е смешно) и сцените с Еда и Серкан ми харесват. Чакаме бокса и ревюто. Там се надявам на по-романтични диалози между нашите. Heart

# 620
Заложиха на моменти с Еда и Серкан...в мислите им...

Нещо не ми се понрави посоката на разкритията на игрите...

И как Серкан безропотно прие великия план на Енгин...

Дано на ринга и на ревюто се случи нещо интересно...

# 621
Лошото е, че в Тотала в момента сме 3,30 ...

По време на рекламата малко се раздвижиха нещата - 1,68М (подобрихме рекорда от миналата седмица)

# 622
  • София
До тук серийката ми допада. Няма го онзи начумерен и груб Серкан. Такъв на мен повече ми допада. Има и доста комични ситуации. Има ревност от страна на Робота Серкан. Я как си спомнял доста неща. Абе тепърва ще гони той. Предпочитам такъв сюжет пред разплаканите и тъжни очи на Еда.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 23:43 от БлагаВест

# 623
Дениз ще им прекъсне бокса вероятно.. добре, че днес съм с малката кошничка и не съм разочарована изобщо. Допада ми епизодът и рейтингът нв ме изненадва, защото тия игри и кой срещу кого са твърде много..

# 624
Бро, за да стигнем 3милиона, то хаштагът трябва са го кажат на обяд още или след това, но не в 17.30. Мисля, че 2то милиона бяха около полунощ, ако не и след това. А тогава беше голяма лудница. Не може хем да гледат, хем да туитват. Сами си раздвояват хората.

# 625
  • София
Както казах, не вярвам на тези рейтинги в реално време. Нека сме търпеливи и изчакаме до утре. Аз стискам палци за покачване. Може да е малко, но да има такова. Важно е да не падаме повече. Защото след 3 поредни епизода с рейтинг надолу съвсем логично е да ни финализират. Затова и тези 3 млн туита са важни. Поне да покажем могъщ фендом на интернационално ниво. Че друго май не може да ни спаси, ако рейтингите ни са незадоволителни.
Лошото е, че в Тотала в момента сме 3,30 ...

# 626
Да заместя  Гости Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye
85 Потребители и 175 Гости преглежда(т) тази тема.

# 627
Половината епизод мина в комедийните моменти. Joy
Сега очакваме големите събития - ревюто, бокс сцената, яхтата. Доста неща не сме видели още. Heart Eyes

# 628
1,71М

На теория е възможно да стигнем 3М

# 629
За мен 3 милиона са възможни, ако пуснат хаштагът 2-3 часа по-рано. Сега да туитвам ли, епизода ли да гледам, вас ли да чета. Сложно стана.

Ах, Dizilah, няма ли кой да им хакне сървъра. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт