Отговори
# 600
Просто не е честно, докато толкова чакаме малка фея или малък робот, да получим малка кокошчица Frowning1

Тя Еда ще си има, но дали Серкан ще се реабилитира, за да си ги заслужи...не знам.

# 601
  • София
Стига глупости! Никаква бременна Селин няма. Wink

# 602
Така е, така е, забравяме лошите мисли, слагаме розовите очила. Пъръл пак лудна.
Ханде май пак е поотслабнала, много тънки ми се струват крачетата ѝ
На Серкан освен аз да отида да съм му партньорка в това ,,състезание", нещо му е скучно май Joy

# 603
това да не е гениалния план на Енгин

# 604
това да не е гениалния план на Енгин
Той е да, май чакат някакви въпроси, които да разкрият Еда и Дениз.
Пъръл се ядосва, защото любимият ѝ цвят бил ментово зелено, а Енгин написал зелено

# 605
1,61М - към 21.30 ч.

# 606
Мело иска да пусне аларма за пожар

# 607
Бравоо на Мело! Страхотна е!

# 608
Всички отговори на Еда и Дениз са еднакви, Серкан и Енгин са шокирани Joy
Последният въпрос бил: Коя е най-голямата им обща мечта

# 609
тъпо, не знам какво се преснимали

# 610
Направо се ядосвам, как всички изведнъж станаха против Еда и й гледат Сеира. Имам чувството, че едва ли не всички са на страната на Селин , или по-скоро всеки си гледа неговият интерес ....
Но никой не се обърна срещу Серкан да му гледат сеира, нали?! Вечно му се разминава !

# 611
  • София
Със сигурност трябва да гледам епизода с превод, за да дам обективно мнение и смислен коментар, нооо нито ми е тъпа серията, нито някой ме дразни. Тъкмо обратното. Забавно ми е и настроението ми е на 6. Тоест... доволна съм! Sunglasses

# 612
Този новия подарил на Еда каталог за места за сватба и обещал да ѝ ушие булчинската рокля... за това ли ще го обичаме, не разбрах? Joy

# 613
Ферит: какво се случва?
 Енгин: нищо, не говорим за случилото се снощи
 Ферит: беше добре
  Серкан: не се получи добре за всички

Е: това дойде за теб, нарисувах цвете, за да се усмихнеш
 С: Ако сте толкова щастливи, това е нещо, което ще ме зарадва
Е: Не знам какво има в него, в добро настроение съм преди репетициите,  дизайнерът предложи да проектира моята сватбена рокля

1,63М

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:44 от mi_si

# 614
  • София
Не мога да гледам онлайн епизода и да следя нашата тема и общото настроение в нея, но само да ви кажа, че в YouTube има в последния половин час  някакви много ясно видими  приливи и отливи на гледаемостта, след като стигна до 85 000 гледаемост падна на 81 000, а точно преди рекламите спря на 82 000 приблизително!

P.S. И се чудя през цялото време, тези двете АА, така ли не се досетиха най-напред да отидат до ресторанта на въпросния шеф готвач Алекс? Много, ама много елементарно измислено и реализирано е цялото това представление с трите ААА! Наясно съм, че има нужда от пълнеж, ама те ми идват в повече!

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:49 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт