Отговори
# 30
Хаха, да, дано се сети за по пердетата за пердетата, ще стискам палци скоро пак да я заведе в лятната къща Joy

Налбантова, може на Еда да си е идеята. Белким му просветне някой спомен на Серканчик като я види така. По пердета.  Heart Eyes

# 31
Благодаря за новата тема. Stuck Out Tongue А на откъса от фрагманът Ханде е страхотна мадама. Не мога да и се нагледам. Purple Heart

Ново Flowers Hibiscus

# 32
Марги,благодаря ти за новата ни къщичка,прекрасна е!
В очакване на фрагасме,дано да е разбираем и да останем доволни от него!
Хубава вечер!  Wine Glass

# 33
# 34
Ето го и новия фраг

# 35
Благодаря за новата тема! Чудесна е! Hug
Всички очакваме фрага, аз сега се прибирам и като видях снимката и откъса съм много въодушевена, дано не е напразно и да сме щастливи от видяното. Smile
Редактирам се: То докато се запиша излезе фрагът Joy Хареса ми. Единствено не ми хареса, че Селин е открила снимките в плика..
Иначе изглежда, че нашите ще имат доста разговори. Мело колко е въодушевена, че Серкан се влюбил пак. Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:19 от hopexx

# 36
  • Пришълец
В очакване сме на фрага,

Асоциацията с пердетата съвсем на място.

Налбантова, ех лудетинооо Joy

# 37
Нямам търпение за събота ...

Sparkling Heart Убавци Wink

# 38
Марги, мерси за новата тема! 🌺🌺🌺
Магийке, виж сега аз за да те прочета си вземам почивен ден, ако трябва да пиша като твоите чаршафи трябва да си взема отпуска, а все пак ми се полага само веднъж годишно (отпуската имам предвид) 😜😘. Но ти си пиши все пак почивам всяка седмица 😆.
Като писахте за профили и аватари да питам Налбантова това на снимката на профила ти ли си? Да снимката е на Ханде, но лицето не? 🤔🙄Не за друго, но все пак да знам како Сийке! 😆😄
П. С. Ако знаех какво си казват във фрага щеше да е супер 😁

# 39
Ей, ма*ицата му, това са ми пердетата... 💔
100% някаква жена ги е разпорила, скроила и зашила.
Защо Серкан и Енгин са в полицията? Или някъде, където има "Стая за разпити"?

Лейди, ти ме уби 😆😆😆 Не съм такъв нарцис, за да сложа себе си там, но е Ханде. Леко е барната, но е моята Ханде  😍

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:28 от Nalbantova

# 40
Ето го фрагмана с бг субтитри Hug
 https://ok.ru/video/2169553750540

# 41
Налбантова това ще е от началото на епизода. Серкан и Енгин, Еда вероятно и Мело ще са при мама и леля за разпитите. Серкан е със същите дрехи като в последната сцена на предния епизод. Иначе изглежда ще бъде интересен епизод. Всеки път така се надявам аз. Дано този път ми оправдаят очакванията.
Али, благодаря ти.
От сега си мисля, че сцената в спортната зала ще ми хареса. Дано де.

# 42
Али, благодаря много за превода! Златна си! 💖

# 43
Благодаря за новата тема ! След дълъг работен ден  темата е пристан на спокойствие . Моето удоволствие е да чета всичко споделено от вас момичета.
И имаме фраг! На мен ми хареса. Очакваме превода .

# 44
  • Кърджали
Малко се заиграх с децата и пуснали фрага.
Джерен му е казала че годежа на Еда е игра. Серкан иска да го чуе и от нея - че т си иска него. Селим е набарала снимките. Дениз става притивен - Еда ме трябвало да ги вижда.
А сжената от тренировката дори само от фрага ми се превръша в любима...

Общи условия

Активация на акаунт