Отговори
# 15
Flowers Hibiscus Здравейте и от мен, момичета, Flowers Hibiscus
Марги, Hug благодаря за новата къщичка. Да си я изпишем с много радост и положителни емоции.  Sparkling HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomHeart Eyes

За новия елемент даже не смея да гадая колко ще го харесаме. Че те и други така разправяха, ама каква я свършиха. Може да е някой разследващ полицай, по който да се прехласнат двете А-та този път, нали трябва другото А да го пращаме обратно в Италия. Явно се изчерпа образа му. Аз не разбрах защо го доведоха изобщо, но това е друга тема.

Налбантова, падам с теб, момиче. JoyJoyJoy Благодаря за усмивките. Heart Eyes

На Пеперудка и всички останали момичета, които не се включват толкова често Kissing HeartHugHeart Eyes:
Обсъждаме един сериал, тук сме си все сродни души, та в тази връзка е нормално много от нещата да ги виждаме и по сходен начин. Това, че някой вече е написал нещата, които и друг мисли не е причина втория да не пише. Тук всички мнения са ценни и интересни. Затова е толкова хубаво в нашата къщичка. И моля ви не си спестявайте коментарите. Мисля си, че не съм единствената, която обича да чете и не пропуска мнение.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:46 от blue`

# 16
Лошо Бамби ..... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes
Тук смучка, там смучка.. 😏😏😏

# 17
Благодаря за новата тема!
Дано да ни пуснат фрагман и да си отговорим на част от въпросите.

# 18
E, как я засякохте тази смучка, направо не знам 😂😂😂😂 те хората не могат да се позабавляват от нас, хахаха
Скрит текст:
Момичета, знаете, че аз съм наистина многословна, ако мислите, че постовете ми попречват на другите да се включват, кажете, аз няма да се сърдя, от доста време си го мисля и като виждам другите защо не пишат, взех да се притеснявам още повече.

Нашите ще дефилират заедно 🤯💙

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:40 от Есенна магия*

# 19
Не знам кой я е видял, не казвайте на никой, но я откраднах от интернет-А 🤫
Те нека се забавляват. Ханде сигурно е искала да изпробва плътността и мекотата на устните си, след като е сменила червилото/гланца. Хем да види дали усещането е същото върху кожата  😏

Ейй, нашата гола, той с 15 части костюм. Ама след едно такова ревю ядохме дървото... Ама поне хубава музика имаше и очите бяха пълни 😏
Скрит текст:
А шамари искаш ли? Наказана права до стената, с вдигнати ръце нагоре? Аз върху какво ще спя?

# 20
Sparkling Heart

Магийке, споко, пиши колкото си искаш, лично аз те чета с удоволствие Hug

# 21
Магия - Кали, моля те не спирай да пишеш. Всички имаме моменти, в които сме по-многословни (и аз в това число) и такива, в които сме по-обрани. Това не бива да спира никого да пише. Не всички сме добри в писането. Аз навремето хич не обичах да развивам теми по литература. Но пак ще напиша, всяко мнение е ценно, без значение кратко, дълго, или дали някой вече е написал подобно. Нека това не спира никого. Тук в тази тема сме изключително толеранти момичета и всички мнения се приемат с радост. Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

Да пускат вече фрага, че да се развихряме с догадките. Дали нещо ще ни се изясни е съмнително, но все пак компанията тук е от най-добрите Heart Eyes

# 22

Вай бе, Селинджим дали ще е в публиката Rolling Eyes Все си мисля за нея, как от любов ашкъма и Серкан все я насажда на пачи яйца. А ние му се сърдим заради Еда

# 23
  • Кърджали
Магийке, глупости, да не ти минават през ума такива мисли. Пиши си. Не може да става и на въпрос някой да ограничава мненията и мислите си защото и друг може да мисли така, та другия да го напише. Дори и да мислим едно и също нещо понякога, всеки може да го напише с различен нюанс и усещане. И накрая картинката да стане цветна и пъстра, каквато е и темата ни.

Въх, въх, манекени ли си имаме...И прегръдки...

# 24
Благодаря за новата тема Марги!
Магийке не смей да правиш по-къси постове, аз много обичам да ги чета. И на другите момичета разбира се. За първи път се отпускам да пиша толкова за сериал. Мога да говоря дълго, но като стане върпрос за писане ми е трудно. Обаче тук се отпускам и си пиша каквото ми е хрумнало в даден момент.
А дано това е темата, в която ще се радваме на повече моменти Едсер.

# 25
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Аз също благодаря за новата тема и съм на линия, ако пуснат фрагман да му сложа субтитри Hug
Не писах напоследък, но ви чета постоянно, надявам се тази седмица да е малко по-спокойна, че да мога и да се включвам Hug
Предварително искам да ти благодаря за превода на фрага,който очакваме!
Незнам какво бихме правили без вас? Flowers Four Leaf Clover

# 26
Марги, благодаря за новата темичка и благодаря, че не ме забравяш Simple Smile

Нямам търпение за новия фраг..

Не пиша толкова активно, защото просто не знам какво да Ви кажа, бледнея пред вашите детективски разсъждения писаници, всичко си изказвате. Аз само се повтарям...

Затова седя и чета ...
Благодаря за темата и на бътерфлай, че изрази моите чувства и поведение. Бъдете здрави!

# 27
Кой дизайнер е направил роклята на Еда от пердетата? 🧐 Само да не си играят на "Шев и кройка" с тях, че... 🤯

# 28
За поредна седмица Бамби е № 1 Sparkling Heart

# 29
Налбантова, може на Еда да си е идеята. Белким му просветне някой спомен на Серканчик като я види така. По пердета.  Heart Eyes
Явно икономисват от реквизит, те Фокс затова ги обичат. Одеалцето си го мъкнат навсякъде. Сега и пердетата влизат в повторна употреба. Нищо не артисва. Освен мозъка на РоБо, но дано го намести феята с някое круше в събота.

Общи условия

Активация на акаунт