Отговори
# 45
Heart Eyes Хелоу дружки , които чукате на Вратата на любовта между Еда и Серкан Heart Eyes
Марго Hug Flowers Hibiscus,мерси за новата тема , която ще изпишем до събота Stuck Out Tongue Closed Eyes да

# 46

Aли,благодаря ти за превода,ненадмитата си!

# 47
Али, много ти благодаря Hug
Нашите затоплят отношенията. Скоро СЦ ще ги съберат Wink

# 48

Благодаря ти за превода!

Много, много ми хареса фрага... Очертава се най-накрая да се стопят ледовете и да гледаме пътят за признанието на любовта... , но.. опасявам се, че отново най-хубавите моменти са събрани във фрага и върху това ще е целия епизод,а другото ще е пълнеж. Дано греша.
Надявах се да видя и новия герой във фрагмана , за да видим лош ли е , не е ли ... 
Селин и Дениз май май още доста ще ги траем и гледаме, но вървят към това да бъдат двойка.
Джерен ще влезе в пътя, знаех си аз. Просто, защото и аз бях на нейното място и я разбирам прекрасно. Тя за мен не е черна.

# 49
Да се запиша и аз. Благдаря Heart

Хубаво, да си играе игрички с Еда бай Робот, но да сложи на място пилето по дяволте!!!

Блу, и аз като теб понякога изпитвам угризения, че съм много лоша, но бързо ми минават. Искам кокошката да мине гола през Нишанташъ и да я замерват с яйца и домати, развалени по възможност, а тя да рони сълзи от срам!

# 50
Али, много благодаря! HugFlowers Hibiscus
Не издържам на чакането, но наближава денят на събирането, дано да е тази събота. Heart Eyes Серкан искал тя да си признае, че е игра. Ама поне така ще имат много сцени заедно, които са удоволствие за очите ни. Прекрасни са. Пердетата са влезли в употреба отново, под различна форма този път. Smiley
С този въпрос "Искаш ли да се омъжиш за него?" добре я провокира, всички знаем кой иска Еда, само той не е сигурен и се опитва да измъкне отговора. Smile
Някой да каже на глас, че Серкан се влюбва в Еда отново, време беше. Smile
Вече нямам търпение за събота пак, а е само вторник Scream

# 51
За секунди и фрага е преведен . Благодаря Али ! Боже върха сме !

# 52
# 53
  • София
За съжаление, този фраг не предвещава по-различен епизод от последните 5... Не мисля, че така ще си вдигнем рейтинга. Тъпчем на едно място и нищо не се случва. Отделно влюбването на Серкан този път не носи същата емоция като преди. Не мога да го обясня, но не е същото. Няма я онази еуфория от първите епизоди. Гледам, че и феновете в социалните медии негодуват. Дано епизодът в събота се гледа, че не е окей рейтингът да пада още... 😕

Разбрахме и за двата ключови момента - явно Селин взима плика със снимките и Джерен казва на Серкан за играта на Дениз и Еда.

За да не завършва постът ми негативно, искам да отбележа, че нашите са чок красиви, докато дефилират. Ако станат официална двойка в реала, не ми се мисли, като започнат да се появяват заедно по разни събития. Ще са неповторими! 🤩

# 54
Запис да не ви изтърва!
Маргиии!

# 55
Ханде в Elle

Gift Heart

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 20:50 от mi_si

# 56
Привет,момичета!
Докато стигна до новата тема,благодарности на Марги🌺 и фрага се появил.Благодаря и на ali,за светкавичният превод 🌺
Не съм изненадана от появата на снимките в Селин,дано им подпари под краката на двамата с Дениз.
Много моля,никоя от вас да не си спестява чудесните коментари....💖

# 57
Патеринка, аз я бях подготвила за последовател на Серсей Ланистър в Walk of shame, но в краен случай и яйца и домати ще приема да хвърлят.
Хоуп, то май всички виждат, че Серкан се влюбва. Въпросът е той кога ще си го признае. При него това е трудния момент. Пак иска да бъде убеден в чувствата на Еда, пък той после да действа.
БРО, аз няма да губя надежда още. Дано не са ни показали най-интересните моменти от епизода в събота, и да има още неща, които да ни върнат позитивните емоции. Време е вече да ги събират. Стига толкова разтегляха локуми. Търпението на феновете не е безкрайна величина. Изчерпва се рязко и с трясък. Дано наистина ни очаква добър епизод. За емоцията на влюбването си права. Не знам дали защото сега е с кокоша, но наистина нещо липсва. И много, ама много се надявам Серкан да играе, за да провери и Еда и Селин, както някои от момичетата писаха по-рано. Ама Енгин и той трябва да му тупне някой удар, за опресняване на паметта и изясняване на чувствата.

# 58
Кой дизайнер е направил роклята на Еда от пердетата? 🧐 Само да не си играят на "Шев и кройка" с тях, че... 🤯

Ох Налбантова Hug , ще ме умориш , смя се сама като дебил Grinning
Мисля ,че Еда и Серкан като са правили кекс за първи път са решили освен с кулинария да се позанимават и с шеф и кройка Joy и да ушили двамата роклята като Серкан много внимателно е взел размерите Grinning

# 59
Фрагментът ми се струва тъжен. И да, и аз мисля, че няма напредък в развитието. Но трупат емоционално напрежение, (както преди признанието в 11 епизод, примерно 8, 9 и 10 епизод пак беше подобно усещането като пред раздяла) ако не в следващият, може би вече по-следващият Серкан ще трябва да реши да се бори за Еда.

Абе турците в драмата вкарват още драма, хем са разделени, хем пак има усещане, че предстои раздяла, не се учудвам, че реално главната двойка са били истинска двойка само 4 епизода.

Надявам се да има забавни моменти в епизода.
Да, всички харесваме ревнуващият Серкан, но нека измислят и нещо друго - някакви комични ситуации в които Серкан да се впечатли от Еда.
В първите епизоди той се впечатли от нейната искреност, доброта, оригиналност, закачливост - нека и сега има такива моменти.

Много са хубави като дефилират заедно.

Дениз явно е почнал да манипулира Еда. Но на него сега му е шанса да я задържи. Серкан все още е със Селин, Еда почва да се отчайва, готова е да се откаже от играта и от Дениз. Сега е моментът Дениз да я спечели.

Интересно какво ще каже Еда на Серкан - дано не го излъже, че иска да се омъжи за Дениз... но пък и какво друго може да му каже. Дениз я убеди да продължат с играта.

Серкан иска Еда да си признае чувствата.... той се отрече от любовта им, каза й че не съществува в миналото и в бъдещето му.
Тя беше готова да започнат отначало, но той не й даде шанс.

Според мен, в крайна сметка той трябва да признае чувствата си и да реши дали иска да е с нея и ако иска да и предложи брак.
... Май все още е със Селин.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:03 от kukli4ka456

Общи условия

Активация на акаунт