Отговори
# 60
  • София
Нямам интернет, но бързам да се запиша за да не ви изпусна. Ще пиша по-късно.

# 61
Искаме нашата приказка. Искаме  да я гледаме непрекъснато. няма как, ще гледаме пълнежи . Не могат да измислят сценаристите нещо различно . Но, Еда и и Серкан ще се обичат. И ще се сближат . Дано да има скоро любов!

# 62
Здравейте мили момичета!
Фрага ми хареса,Али пак ти благодаря за превода!
Интересно ми е на последния въпрос към Еда,"А искаш ли да се омъжиш за него",тя какво отговаря?????
Нямам търпения до събота!
Желая  ви една прекрасна вечер!:cocktail:

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:04 от Ели Цанкова 688940

# 63
https://twitter.com/hande_kerem_ir/status/1366758576316944384

Сгодна мадама. Stuck Out Tongue Тази вечер не мога да и се нагледам. Heartpulse

# 64
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема Heart
Мислех да не , защото Серкан яко ме ядосва...но не се стърпях...Какво означава "докато тя не си празнае, аз много неща ще направя...". Какво да си признае Еда....че я боли и умира, защото той не помни най хубавата година от живота и ...А и той нали си има "любима" Селин...Той ще отговори ли на моя въпрос..."Ще се ожени ли за Селин"....Пак излязох от обувките си...Той не помни, не иска да знае...Категоричен е за миналото и бъдещето си, но иска от Еда....Сърцето и взе...Душата ...нищо не остана от нея....Какво иска...Да стане звезда на небето ли....
Да ви е сладко...че на мен още ми горчи...
Скрит текст:
И пак замълчавам....

# 65
Шлиферчето ми изглежда едно и също Kissing Smiling Eyes

# 66
На мен предположението, че Серкан играе някакви игрички за да тества Еда и Селин не ми харесва. Това още повече принизява и съсипва образа на Серкан Болат. По-лесно ми е да приема, че е объркан, не знае какво чувства и какво да прави. Но е редно в момента, в който почувства колебание и започне съзнателно да дразни и предизвиква Еда, да прекрати отношения със Селин. Както Алекс май каза, не е мъжко да си играе така с чувствата на една жена, била тя и Селин.

# 67
Али, благодаря за превода на фрага!

Сега, когато Джерен е на гребена на вълната "обсъждане на приятелско поведение", трябва да отиде да каже и на Еда какво е казала на Серкан, ако иска да бъдат приятелки въобще. Защото сега за да предизвика признание на Еда, че го обича и този годеж с Дениз е игра /защо пък тя ще си признава, че го обича, нали уж не помни, че първия път той си призна чувствата, а Еда не веднага?!/ кой знае на какви издеватетелства и унижения ще я подложи!

Е, много обичам нашия сериал, но тези хора трябва да върнат любовта при себе си! Сега виждам само едни изнервени влюбени, които едва дишат от безумието, на което сами се подлагат! А ония, двамата интриганти Селин и Дениз, да се пържат в собствен сос и през ум да не им минава, кой ги е подредил! Да, да, лоша съм. Ако истински обичаха Еда и Серкан щяха да ги пуснат, а не да им поставят капани и да ги следят....

# 68
Имаме фраг! Това дефиле за какво е?
 Серкан ще предизвика Еда да си признае какво чувства. Какво ще отговори тя?
Денис и Селин няма да се откажат.
Серкан ако обича Еда и е сигурен за нейната любов към него, ще разкара Селин.

# 69
  • София
Припадам. Имаме най-креативните фенове! 😅😅😅🤘🏼🤘🏼🤘🏼

П. П. Не мога да откъсна очи от ц*ците на Чааръ. Не мога да кажа “отиват му”, но хубави са. Супер са! 🤣

# 70
# 71
  • Кърджали
На мен фрага ми хареса, забравих да напиша. Но и от известно време насам се научих да не се връзвам на фраговете и си чакам търпеливо серията.
Роклята от дефилето  на момичетата най ми харесва. Тази от предстоящото гне чак толкова.

# 72
Дойде ми на ум. Новият герой да не е полицейски комисар, който ще води разпитите на нашите "серийни убийки". Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:44 от mari08

# 73
Имаме си фраг и превод, благодаря ти Али.
На мен ми остави приятно усещане, за това няма да се тръшкам ще почакам до събота.

# 74
Кате,
много си приличат шлиферчетата, но са различни. Поне на мен ми се струват леко различни.

Патеринка, той Серкан вече ги играе игрите, още от момента, в който се появи с кокоша. Това, което аз исках да кажа е, че се надявам да крие, че има вече някакви спомени, за да може да прецени кое е истина, кой е приятел, такива неща. За провокациите, които отправя към Еда - те също са някаква игра според мен. Иска да чуе, че тя не го е забравила, че не иска да бъде с друг. И първия път беше така. ТОй се страхува да допуска хора близо до себе си. Все повтаря, че е със Селин, жената, която озарява дните му, но докато го изрича гледа Еда, прегръща Селин за ЧРД, но докато го прави търси с поглед Еда. Обяснява, че ще се ожени за Селин, но държи Еда да каже, че няма да се омъжи за Дениз, че не го обича. Серкан е объркан и не знае на кого и какво да се довери, в това число и в собствената си глава и сърце се съмнява. Но е време вече да действа. Явно Еда ще го сложи на място за пореден път в залата, съдейки от замисления му поглед след нея и после разговора с Енгин, че вече не знае това игра ли е или истина (и двете са от първия фраг). Не знам Еда колко търпение има, но аз определено съм на финала на моето. Към сценаристите.
Алекс, тя тази рокля е с определена цел - предизвикване на спомени.
И отново ще кажа, аз мисля, че Селин за първи път в живота си почуства някакъв любовен трепет, когато целуна Дениз. Само че така се е концентрирала да угоди на егото си, че и тя като Серкан не може съвсем ясно да разбере какво чувства. Или пък е наясно, но вижда, че Дениз гони Еда и си трае.Все пак един отхвърлящ я мъж е достатъчен. Не е нужно и втори да добавя.
Мари, и аз така допуснах, Blush но да видим с какво ще ни изненадат сценаристите. Само се моля по-малко сцени пълнеж да има в събота.

Общи условия

Активация на акаунт