Отговори
# 75
А дали новият няма да е някой изчанчен моден дизайнер. И да иска нашите за модели на дефилето.

Ако питате мен, родени са един за друг. Trollface

# 76
Още нещо забелязах - Селинката много дълго се загледа в снимките на целувката ѝ с Дениз. Това нейното поведение си е за доктор Rolling Eyes

Може с Джерен да си спретнат един женски бой накрая.

# 77
Марги, благодаря за новата тема!  Благодаря Ви за добрите пожелания.

Али, Flowers Hibiscus  за превода на фрага!

Да, и при мен остави приятно усещане новия фраг, ама както хубаво е написала кукличка "турците в драмата вкарват още драма".  А за снимките кой ли пък ги е снимал?

# 78
Привет момичета, огромно благодаря на Али за превода на фрага! Този фраг нито ме натъжи, нито ме зарадва. Усещането ми е, че продължаваме да тъпчем на едно място. Писна ми да гледам тъжните очи на Бамби пълни с безнадеждност. Писна ми да чакам възмездие за Селин и Дениз. Да ви кажа честно даже вече не чакам фраговете с онова нетърпение от първоначалните епизоди. А още по-тъжно ми подейства поста на Бро, която досега вдъхваше такъв розов оптимизъм сред нас. Не ми е ясно с тези фрагове, как точно искат на 06.03 да съберат 3 милиона туита. До сега се вживявах и туитвах до припадък, ама за 6 -ти направо ме загубиха.
Не ме разбирайте грешно, оставам твърд фен на сериала, обичам до полуда нашите ГГ, просто имах нужда след напрегнатия работен ден да споделя със съмишленици вълненията си.
 Искам любов бе хора, имам достатъчно от нея в къщи, не запълвам празнота със този сериал, ама като всички вас така се вживявам, сякаш аз играя в него. Преди време бях писала, че след попарата която надробиха доста трудно биха ме убедили, че Серкан отново ще се влюби и то по онзи невероятен и прекрасен начин както в първите серии и това е факт. Не знам какви зайци ще вадят от шапките сценаристите, за пореден път се моля да ме изненадат, но вече не с онова вълнение от преди. Само си спомнете чуденките ни кой е под душа със Серкан - сърна или кокошка, провокациите на Балджа, които ни караха с дни да се чудим какво се случва. А сега Селин и Дениз /два дебила  са супер сила/ - никой не трябва да вижда снимките, Серкан, който продължава да си играе с чувствата на Еда, липсата на ключови за историята Айдан и Айфер заети с глупости, хормонални неволи на Пъръл и други такива глупотевини.
Знам, че във фрага не показват много, знам че  е с цел да заблуждава, но напоследък оставят един горчив привкус на иначе приказната ни история.
Извинявайте, ако съм ви досадила, но за мен тук в тази къщичка е все едно съм у дома където винаги споделяме и добро и лошо и знам че ще ме разберете.

# 79
  • София
Привет от мен отново в новата!:hibiscus:

Благодарности за Марги за чудесната нова тема и на Али за експресния превод на текста на трейлъра! В никакъв случай не искам да внасям негативизъм в темата, но съм съгласна напълно с написаното от Кукличка, Блу и Гостенка! Играта на котка и мишка стил Том и Джери продължава със те похвати, каквито гледахме последните епизоди след завръщанета на Серкан със Селин (Серкан и Еда, Серкан и Селин, Еда и Дениз, Селин и Дениз), а на мен тази игра отдавна започна да ми нагорчава! Да не говорим, че играта на котката (визирам Серкан) търпи критики от дълго и все по-сериозни при това! Слаби илюзионисти се оказаха новите сценаристи на сериала според мен, иначе нямаше да гледаме толкова мудни по отношение на действие, развитие на събития, липса на динамика епизоди! Очевидно за тях е достатъчно "развитие" на сюжета това, че в един епизод ще ни покажат как част от героите в сериала са отишли някъде за уикенда; Айфер и Айдан "убиха" един италиански готвач и се опитват да се "измъкнат от правосъдието"; колектива на фирмата е на почивка в един хотел в гората или да видим прекрасните ни главни герои като участници в едно модно ревю! На мен това не само не ми е достатъчно, ами определено много ми доскучава и трябва нещо да се случи, за да се събудят всички задремали в сладка дрямка или направо заспали от скука милиони фенове на сериала по света! И като пиша нещо да се случи нямам предвид да гледам как Серкан изведнъж реши да търси сметка на Еда дали обича Дениз, дали иска да се омъжи да него! Защото по мое мнение той няма моралното право да задава подобни въпроси! Той е този, който се върна с амнезия и си позволи да сътвори набързо годеж със Селин, той е този който многократно обясняваше на Еда нейната липса в  миналото, настоящето и бъдещето на личния му живот! Научил или не, че Еда играе игра с Дениз, пак няма право да й задава подобни въпроси! Аз бих му обърнала гръб и бих си тръгнала, ако съм на мястото на Еда, защото това би преляло чашата на моето търпение! Явно търпението на Еда (т.е. е на сценаристите е огромно!). Green Heart

За това, че сериала изгуби отдавна очарованието, оригиналността и магията си съм писала много пъти след 22/23 епизод! Но мое огромно съжаление обаче от 29 епизод сериала изгуби най-важната част, привличаща тези милиони зрители по света към него! Изгуби любовта! Това, че Еда се бори за любовта си, че страда заради нея, че се опитва по различни начини, с различни думи да си я върне, че гледа Серкан с поглед пълен с обич, любов и страдание не е любов! Защото любовта е споделяне!  Споделяне от двама на всичко красиво, чувствено, прекрасно, трепетно в душите им! Това трябва да върнат най-напред сценаристите в сериала, ако искат да запазят интереса на зрителите! Да видим вече един не колебаещ се, лутащ се из дебрите на собственото си забвение Серкан, отново един колебаещ се между логичната жена Селин и очарователната жена Еда, а един действащ с размаха, който имаше след 11 еп. Серкан! Спомнил си тази последна една година или не, влюбен в Еда или не, да покаже, че наистина е един умен, възпитан, интелигентен мъж и знае какво иска от живота! Този Серкан, който гледаме вече цели пет епизода (с обяснението и оправданието, че е с амнезия) зрителите приеха, търпяха и обичаха, но мисля че е време дори с амнезия и появяващи се кратки спомени от миналото, да видим Серкан в действие! Heart

Хубава вечер, прекрасни момичета! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Редактирам се, защото видях, че освен споменатите по-горе в поста ми момичета и paterina и Габи са писали подобни на моите разсъждения!

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 23:44 от nrgmama

# 80
Усещането ми е, че нещо лошо ще се случи с Еда и това ще върне паметта на Серкан. Драма в драмата. Дано не бъркам. По друг начин май не става. Ама знаем ли сценаристите какъв чай пият???
Благодаря ви за всичко - превод, нова тема, мнения...Two Hearts

# 81
Здравейте момичета. Благодаря за превода на новия фраг. Гледах го и ми се струва че има много въпроси думите на Серкан към Енгин че чака да си признае ? За Еда ли ставаше въпрос? И още думите му че докато чака да си признае той щял да вурши негови неща какво иска да каже с това?
Яд ме е че снимите попаднаха в Селин сега тя ще продължава да си играе игрички с Дениз.......
Радвам се че Серкан взима да изпитва нещо айде новата серия да има малко повече развитие в отношенията на Еда и Серкан че тази амнези доста дълго продължи,
А иначе явно Пърл е на корицата на списание GARDEROP

# 82
Благодарят за новата тема!

# 83
  • Пришълец

Aли, огромни благодарности Flowers Tulip

Габи, кажи си да ти олекне, всички го правим. (Както самата ти каза веднъж, Клуб за взаимопомощ сме)Stuck Out Tongue Winking Eye Не се отказваме от сериала, да, но така като гледам повечето не сме очаровани от развитието, доколкото може да се каже, че има такова. Напоследък по-скоро тъпчем на едно място...

Новият герой се замислих да не би да има общо с Ердем - може би баща му, който някога е направил услуга на Енгин и той в замяна взел Ердем на работа.

П.П. да допълня, че темата я оставих така както я е спретнала Диди - празнична. Предпочетох да сменя единствено шапката.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:06 от Маргарита Н.

# 84
  • Плевен / София
И като пиша нещо да се случи нямам предвид да гледам как Серкан изведнъж реши да търси сметка на Еда дали обича Дениз, дали иска да се омъжи да него! Защото по мое мнение той няма моралното право да задава подобни въпроси! Той е този, който се върна с амнезия и си позволи да сътвори набързо годеж със Селин, той е този който многократно обясняваше на Еда нейната липса в  миналото, настоящето и бъдещето на личния му живот! Научил или не, че Еда играе игра с Дениз, пак няма право да й задава подобни въпроси! Аз бих му обърнала гръб и бих си тръгнала, ако съм на мястото на Еда, защото това би преляло чашата на моето търпение! Явно търпението на Еда (т.е. е на сценаристите е огромно!). Green Heart

За това, че сериала изгуби отдавна очарованието, оригиналността и магията си съм писала много пъти след 22/23 епизод! Но мое огромно съжаление обаче от 29 епизод сериала изгуби най-важната част, привличаща тези милиони зрители по света към него! Изгуби любовта! Това, че Еда се бори за любовта си, че страда заради нея, че се опитва по различни начини, с различни думи да си я върне, че гледа Серкан с поглед пълен с обич, любов и страдание не е любов! Защото любовта е споделяне!  Споделяне от двама на всичко красиво, чувствено, прекрасно, трепетно в душите им! Това трябва да върнат най-напред сценаристите в сериала, ако искат да запазят интереса на зрителите! Да видим вече един не колебаещ се, лутащ се из дебрите на собственото си забвение Серкан, отново един колебаещ се между логичната жена Селин и очарователната жена Еда, а един действащ с размаха, който имаше след 11 еп. Серкан! Спомнил си тази последна една година или не, влюбен в Еда или не, да покаже, че наистина е един умен, възпитан, интелигентен мъж и знае какво иска от живота! Този Серкан, който гледаме вече цели пет епизода (с обяснението и оправданието, че е с амнезия) зрителите приеха, търпяха и обичаха, но мисля че е време дори с амнезия и появяващи се кратки спомени от миналото, да видим Серкан в действие! Heart

# 85
  • Бургас
Благодаря за темата, за фрага, за превода на Али и за вашите мнения!
Сигурно въпросът "Искаш ли да се омъжиш за него?" ще е финалът /по традиция/.
Да, на всички ни писнаха търсещия Еда поглед на Серкан и насълзените очи на Еда, но това е......
Много са красиви и харизматични Ханде и Керем и заради тази красота и химия ще изгледаме всички недомислици на сценаристите....

Надявам се да има повече динамика, интересни диалози между героите и свеж хумор с останалите от пълнежа.
Мело ми харесва все повече и визуално, и като приятелка.
Не разбрах какво провокира прегръдката на Еда, но .....търпение... Живот и здраве до събота....

# 86
Спешно да упоят Керем и да резнат перчема.  Trollface

# 87
Записвам се в новата тема. Страхотни са тея двамата ❤️

# 88
  • Пришълец
Много са красиви и харизматични Ханде и Керем и заради тази красота и химия ще изгледаме всички недомислици на сценаристите....

Виж докъде ни докараха тези двамата, признавам скоро не бях се прехласвала така по екранна двойка.  Flushed

# 89
Ново от Керем от сета

Общи условия

Активация на акаунт