Отговори
# 270
Алекс,честита да си!Да си заобиколена от любими хора,да си здрава ти и цялото ти семейство!Всичко най-хубаво ти желая!🌺🌺🌺

П.п Благодаря за превода на озета.

# 271
  • Кърджали
Айдан е заета с нейните дивотии с Александър и трупа му дето вечеря с друга жена...

# 272
Честита да ни е рожденичката! Алекс, от всичко хубаво по много ти желая!

# 273
Обещаха ни утре епизодът да е УАУУУУ, така че да му мислят .... Sunglasses

Гарантират, е в края на серията ще сме много доволни ..... (а дано, но надали ..... ) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274
  • Пришълец
Патерина, на мен също никак не ми допада костюма на Серкан Hands Minus1
Ревюто, предполагам за деца в нужда (идеята за терариумите беше подобна ако не греша), Еда може би ще предложи да се включат. А след първоначалния отказ на Серкан винаги се стига до съгласие. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж го ти него, как така ще я целува... по пътя на собствената му логика може да му се е приискало да си нагледа и градинката. hahaha

# 275
Може пък в края на епизода да го видим Серко пак като киткоберач 😂😂 но май ще си остане в мечтите ни..

# 276
  • Бургас
Добро утро на всички! Слънчев и усмихнат да е денят ви!

Благодаря за "озета"!
Прави сте, чакаме го, а той е толкова кратък..... Но пък, разбрах, че пак не познах. Simple Smile Не е нечий мираж тази целувка, истинска е, но объркваща още повече Еда....... Писна ми да гледам грешни сигнали между двамата. Обикновено в турско дизи, някой лош създава интригите, а тук, май сами си ги създават..... Simple Smile

Алеееекс, мило, пораснало момиче!
Бъди здрава и щастлива!
Бъди усмихната и позитивна!
Бъди много обичаща, ценена и обичана!
Продължавай да разпръскваш от всеотдайността и любовта си!
Пътят ти да е открит за всяко начинание!
ГУШ, мила!

# 277
Честит Рожден ден, Алекс! Желая ти много здраве, щастие и късмет.CakeBirthdayBalloonCocktail

# 278
Добро утро прекрасни!!

Алекс, честит рожден ден! Най-искрено ти желая здраве, късмет и усмивки!

Според мен озета е набързо скалъпен, подсказва само че няма да има развитие, но на мен предчувствието ми говори друго. Надявам се вече на усмихната и щастлива Еда.
На всички прекрасен и слънчев ден желая!

# 279
Сигурно ще откаже да се включи в ревюто. Но ако предложат на Дениз, да се изяви като модел или на някой друг потенциален киткоберач да пърха около Еда, бързо бързо ще се съгласи. Серкан с памет или без, не търпи никой друг близо до Еда. Smiley

Както се е видяло Серкан пак ще ме ядосва.

Толкова си красива Ханде.... Animal Heart Eyes Cat

# 280
Днес са започнали снимките на еп. 35

# 281
Честит рожден ден,Алекс!🎂🎉🥂
Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат!

# 282
Алекс, iyi ki doğdun! 😏 Не за друго, просто да тренираш за събота 😆 Пожелавам ти дълги години щастие и здраве, другото го имало в магазините 😏
Ето ти един подарък - Керем ти е любим, а щом ти е такъв, то и неговите любими неща ще са такива за теб. Розовата шапка и краката на Ханде 😊

# 283
  • Пришълец
Серкан с памет или без, не търпи никой друг близо до Еда. Smiley

...
Каза си го човека: никой освен мен не може да те докосва Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 284
Елчин и Сарп са в офиса

Общи условия

Активация на акаунт