Отговори
# 435
Момичета, има ли условие в туитър за определен брой приятели, за да ти важат туитите, дали знаете?
50 последователи поне трябва да имаш, за да се зачитат Relaxed

# 436
Керем:

160К

# 437
Момичета, има ли условие в туитър за определен брой приятели, за да ти важат туитите, дали знаете?
Благодаря! Нямам, само 22 ,значи нЕма да участвам тази вечер..И се оказа,че досега само съм си поигравала..

Не са ли му малко палави ръчичките на Серкан ?

# 438
  • Пришълец
Друон, колко си права в преценката си за съжаление. Позагуби се свежестта на сериала, обезличиха символите, а в диалозите, макар и повтарящи се сякаш не е вложен същия смисъл. Отделно и непоследователността при сцените... На мнение съм, че сериалът загуби очарованието си, но двойката Ханде и Керем - не. Страхотен тандем са и основен принос да не се отказват зрителите имат те.

Ели, забелязах аватара ти Heart Обожавам го този момент.

Нинче, предположих, че ти си го спретнала Wink

# 439
200К

250K

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 17:24 от mi_si

# 440
Благодаря! Нямам, само 22 ,значи нЕма да участвам тази вечер..И се оказа,че досега само съм си поигравала..

И аз съм с 24 последователи , но си туитвам , профилът ми е много стар , от 2009г , не е фейк профил направен вчера , така че не виждам защо да не ги зачитат..
Вили, сподели си туитъра, да се последваме взаимно Joy
Моят е същия като тук @mikipoli

# 441

И аз съм с 24 последователи , но си туитвам , профилът ми е много стар , от 2009г , не е фейк профил направен вчера , така че не виждам защо да не ги зачитат..
Вили, сподели си туитъра, да се последваме взаимно Joy
Моят е същия като тук @mikipoli
И моят е същият, но е от 2015 г..И не съм много веща, компетентна.Моите познати, приятели не гледат турски филми и нямат профили в туитър..Ха-ха..А аз го ползвам единствено за филмите и внукът за мачове понякога..

# 442
  • София
Момичета, недейте така да обвинявате Хандемий. Тя знае кога и как да отрази подобаващо Керем. Цяла нощ имат на разположение в новата къща на Бамби. Не е нужно да разбират всички. Така, тайничко е по-сладко.
Гледам Керем няма ли си каравана. Все е в тази на Ханде.  Не я изпуска от очи.
А феновете творят ли творят. Ето как искат да ги виждат двамата сладури.

# 443
# 444
Привет момичета,
последвах ви двете. Моя туитър се оказа от 2014, но до преди две седмици не го бях ползвала май хич. Нямам навик да го ползвам, и от приятелите ми май никой не го ползва. Последователи почти нямам, но пак си ретуитвах. Днес може пак да се включа.
@Polly_G_ това е моя акаунт.

# 445
# 446
500к Smile
5 хаштага по едно и също време, уау Scream

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:09 от hopexx

# 447
Друон, колко си права в преценката си за съжаление. Позагуби се свежестта на сериала, обезличиха символите, а в диалозите, макар и повтарящи се сякаш не е вложен същия смисъл. Отделно и непоследователността при сцените... На мнение съм, че сериалът загуби очарованието си, но двойката Ханде и Керем - не. Страхотен тандем са и основен принос да не се отказват зрителите имат те.

Ели, забелязах аватара ти Heart Обожавам го този момент.

Нинче, предположих, че ти си го спретнала Wink
💓 Да, и аз се обзаведох, Маргаритке! 🙂 🌼 Аз също обожавам този момент! 💓 Не знам кой го е правил, но си го откраднах, май не съм срещала други момичета с такава украса, може и да бъркам, ако е така се извинявам!
🤣Блага вест, нали трябва някой да я пази на Хандето, пък те са си приятелчета и затова в една каравана. 🥰

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:12 от Ели-mama

# 448
582К
Картата в момента:

620К

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:14 от mi_si

# 449
  • София
Виждате ли Селинката как лети към танцуващите Еда и Серкан. Както гледам е изпаднала в еуфория. Настройките на Серкан нещо започват да буксуват.

Общи условия

Активация на акаунт