Отговори
# 480
1,18М

Днес навсякъде е много тихо, нещо като затишие пред буря ....
Налбантова се губи нещо ... ( да не готвиш отвличане на младоженците без нас Wink Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 481
Тук сме, тук сме. Просто сме затаили дъх преди новият епизод ❤
Затишие пред буря значи😄⚡❤

# 482
Тук сме. Едни туитваме, други следят Youtube, всяка е със задачите си. Smiley

# 483
  • София
Гледанията в YouTube: 22,138 watching now

Вероятно повечето момичета ще се появят след като приключи повторението на епизода от миналата събота?!

# 484
И аз вчера питах за Налбантова... Къде сии, няма ли да ми видиш чаршафа утре? 😭

# 485
Туитваме, туитваме Joy Тук съм иначе, заредена със сладко, вода с лимон, текилата чака в готовност при нужда Joy

# 486
Аз лично съм в туитър Joy благодаря на всички, които ме последваха Heart

Налбантова съм забелязала , че в съботите все я няма Thinking скоро ще й вдигнем червен картон Joy

# 487
Туитваме, туитваме Joy Тук съм иначе, заредена със сладко, вода с лимон, текилата чака в готовност при нужда Joy
Дай боже и шампанско да отворим 🎉🤗

# 488
  • София
Керем скоро ще чукне 7 млн в Инстаграм. Мисля, че като стартира сериалът беше с около 2,5 млн. Hands Metal

Много искам да направим тези 3 млн туита. Ей така, просто да покажем колко могъща и единна фен база сме. Както писа една блогърка, ние не сме фендом, ние сме семейство. Семейството на Почукай на вратата ми. И се подкрепяме докрай. Heart

# 489
Керем скоро ще чукне 7 млн в Инстаграм. Мисля, че като стартира сериалът беше с около 2,5 млн. Hands Metal

Много искам да направим тези 3 мон туита. Ей така, просто да покажем колко могъща и единна фен база сме. Както писа една блогърка, ние не сме фендом, ние сме семейство. Семейството на Почукай на вратата ми. И се подкрепяме дойрай. Heart
И аз много искам ,просто да видят на какво сме способни.

# 490
Тъй като все още съм  "ученичка" в туитър малко трудно и на двете места, но ви чета...Опитвам се да помогна за 3 млн., но ми се струва, че няма да ги достигнем..Опитвам се и сама да правя туити, не само да ретуитвам.  Но за началото оставям всичко и ще гледам..Ето един мой колаж ...

Приятно гледане ,безпроблемен нет и ако видя и превод от рускините ще кача линк, въпреки, че щом Али ще е тук не е необходимо..

# 491
1,23М

до 21.30 ч ако стигнем 2М, имаме шанс за 3М
Simple Smile

# 492
  • София
Минахме 31,303 watching now!

P.S. За да не пиша нов пост, се редактирам - преди началото на новия епизод: 43,797 watching now

# 493
Керем беше с 2 401 900 към 01.06.2020 г.
И аз туитвам и ретуитвам, въпреки че нямам 50 последователи.
@dessince_ ми е акаунта.

# 494
  • София
Първият милион беше лесен. Но сега забавихме темпото, като че ли... Скоро започва епизодът. Дано вдигне настроението на публиката и туитват повече. Hands V

2 минути до началотооо! Champagne

Общи условия

Активация на акаунт