Отговори
# 525
Отново помисли, че си е спомнил.

# 526
Е: помниш ли?
С: не, не
Е: какво означава това? Защо ме целуна тогава?
С: успокой се Еда, целунахте, за да си спомня

Звъни телефона , арестували са Айдан и Айфер

# 527
Ау,колко съм разочарована от Джерен..

# 528
Този шамар го очаквахме.
Ама нейната усмивка преди да разбере, че още не помни, толкова надежда и радост..
Аз се опитвам на телефона да гледам и да пиша и тук Joy

# 529
Еее, Джерен представи нещата по ужасен начин. Все едно Еда иска да го накара да ревнува и да скъса със Селин, защото Еда така искала ..

# 530
-Спомняш си, нали?
-Не, не си спомням
-Тогава защо дойде и ме целуна? Луд ли си?
-Мислех си, че ще си спомня като те целуна

-Джерен?
-Серкан, трябва да говорим
-Предполагам е свързано с работа?
-Серкан, Еда те лъже- сватбата, поканите, всичко е лъжа
-Защо да го прави?
-За да те накара да ревнуваш
Джерен каза, че Еда правела всичко, каквото иска, не се интересувала от никого, освен от себе си и градяла живота си като съсипвала животите на другите
Еда ѝ каза да помни шамара, защото тя нямало да забрави постъпката му, звъннаха им телефоните, че Айдан и Айфер са в участъка и двамата тръгнаха натам
Айфер и Айдан отричат да е станало нещо. Айдан се моли нито журналистите, нито Серкан да не разбират нищо

Айдан: Носиш ли адвокат?
Серкан: Идва
Айдан: Колко?
Серкан: Нали не сте направили нищо, какво означава ,,Колко?" Joy

# 531
Разговорът между Серкан и Джерен
С: Какво се случва?
Д: за теб и Еда, Еда те лъже и играе с теб , с Дениз, връзката им е игра
С: Защо би направил това?
Д: тя мисли, че ще се върнеш с нея, ако ревнуваш, тя се опитва да те накара да се разделиш със Селин

Тоя Сашо поне да беше се гътнал ..... ще продължи да досажда Wink

# 532
Демек се надявахме, че Джерен е влезнала в правия път, а тя още налива масло в огъня. Еми нормално, защо сме си мислели, че човек се променя за 5 часа и две приказки...
Да бяха махнали нея, вместо Фифи 😒

# 533
Серкан е голям чукундур  както би казала баба ми Angry

# 534
Променят се за 5 часа , Налбантова. Сами видяхме, как от уравновесена и готина приятелка, стана куку.
Подкрепях я, но това ми идва в повече.
Подкрепях я в смисъл, че и аз съм била на нейното място и знам какво е, но аз прекратих приятелството , не правех мръсотии и да подливам масло в огъня , както тя прави.
Когато се успокоих и осъзнах, че не съм права, отидох и се извиних , станахме приятелки отново. Но при Джерен нещата може и да загрубеят и да се изгубят.

# 535
Сашо се смее как Айдан напуска нервна ресторанта, а Айфер, ,,любовта му", била спокойна. Било време да им търси сметка.
Серкан каза, че Айфер е признала на полицаите, че има връзка със Сашо.
-Сега вината на леля ми ли е?
-Не, но ако беше честна отначало, нищо нямаше да е така
-Ти не говори за честност, правиш нещо и после не даваш обяснения
Еда разказва на Мело, че Серкан я е целунал, но не бил си спомнил, а Серкан разказва на Енгин какво е разбрал и че ще направи всичко, за да си признае Еда сама.
Ферит убеди Джерен да отиде на психиатър

# 536
Новият Серкан хич не ми харесва. Направо смешен го направиха. Роботът от първите серии не беше такъв....Cry

# 537
  • София
Благодаря на всички момичета за преводите! Heart

Аз ли само не разбирам защо Еда го удари и се ядоса? Момчето я целува, за да си спомни. Тя - недоволна. Thinking

Джерен... дано скоро се осъзнае и започне да се държи като приятел, какъвто беше на Еда в миналото. Unamused

На мен ли така ми се струва или Серкан не е ядосан на Еда за това, че си играе на фалшив годеж с Дениз?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
С: така, значи всичко е игра, може би съм заслужил този шамар, но тя също заслужава този урок..

1,4М

# 539
Серкан е голям чукундур  както би казала баба ми Angry

Баба казва така за обувките ми. 100 чукундура имаш.... Trollface

Ах Серкан, ах Джерен. Rage

Общи условия

Активация на акаунт