02-08.10 Дано слънчевото време донесе и слънце в сърцата

• 10 259
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Иги,това ми е много болна тема.Аз бях лесно дете,в смисъл не ходех много по дискотеки,не съм карала тежък пубертет,обаче...винаги ще помня как в 9-ти клас казах на баща си една реплика-ти какъв си ми да ми казваш какво да правя.Той нищо не каза,обърна се и излезе.Баща ми е тих човек,никога не ми е повишавал тон,за разлика от майка ми Mr. Green,та тогава няколко дни подред ме гледаше тъжно.Така и нищо не ми каза повече по въпроса.Обаче аз това ще го помня цял живот.Сега си мисля,да са ми живи и здрави децата,ако някой ден някоя от тях ми каже същите думи как ли ще реагирам?Особенно ако е Буби-като знам как буквално сме я теглили с баща и към живота,като знам как всяка секунда съзнанието ми е заето да мисля за нея.Така ми се иска поне по пет минути на ден мозъка ми да си почива,просто да не мисли.Явно няма да стане.Не че ако Мими ми каже нещо от сорта ще ми е по-приятно,не.Но с нея е друго,тя израсна неусетно,без да следя всяка нейна крачка,без да следя дали очите и са накриво или дали чува,дали вижда,дали разбира.Та така,хубаво нещо е майчинството,обаче то не е само "розово бъдеще със зелени краища" Grinning.
А като ги слушам днешните младежи как си говорят,какво ги вълнува на 14г,ох,не зная,само да са ни здрави децата,а пък и ние-за да ги възпитаваме и обичаме.  bouquet

# 166
  • София
За срещата - искате ли в неделя в Борисовата гр. с майките от Нашите Деца: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131811.msg2470730;boardseen#new

# 167
  • густо майна Филибето
Mama Igi , това "не лошо" звучи като тройка   Rolling Eyes Добре щеше да звучи по-хубавоWink Joy Joy Joy

Моите наблюдения са, че родителите от себеотдаване са загубили авторитета си. Моята дъщеря расте при втори баща, при това сме абсолютно зависими от него във всяко отношение и това е озаптило до голяма степен властния й характер. Не ми се мисли, ако беше расла в предното ми семейство, особено с пример като баща й. Там беше много своенравна и много се налагаше. Един познат беше казал :Еленкеее, който те вземе тегло ще тегли  Simple Smile
С малкия се старая да бъда строга, със сигурност съм по-строга отколкото с каките, но бъдещето ще покаже доколко е ефективно.

# 168
  • София и там където не се пуши
[
  . Не ми се мисли, ако беше расла в предното ми семейство, особено с пример като баща й. Там беше много своенравна и много се налагаше. 

Тогава е била една, сега са три - как обяснявам на сумати мои познати да не остават с едно дете. Моята племеница само като се сетя какво чудо беше като малка, а сега са три сестри и един брат от различни брака.

# 169
  • София / Пловдив
За срещата - искате ли в неделя в Борисовата гр. с майките от Нашите Деца

Идеята е хубава, само че и те още не са се организирали...
  А и по прогноза го дават кофти време. Ако вали, да мислим ли резервен вариант?

# 170
Дано, имаме нужда!  bouquet

# 171
Здравейте мамчетааааа Simple Smile
Гледайки снимкте ви съвсем ми се подобри настроението. Страхотни са. Мария сдългите си пръстчета дали ще свири на пиано...? Мамо Иги, малкия от сега е палавник май Wink Stun, големи сте сладури. Да не пропуснах някой, ей! Пак ще трябва да се връщам да гледам назад. А през това време, juboznatelna, уточни в подписа си коя си ти и коя е дъщерята Simple Smile
Подписите, които гледам са страхотни. Ще трябва да потърся Corel от някой приятел.
Хубав ден за всички мъничета и майки. Опаааа татковците щях да забравя Wink

# 172
       Сигурно злобея, че не мога да дойда, ама от 5ч правя тука едни магии за дъжд. Паля едни треви и си мърморя. Чели ли сте за дъждоносците в щатите? В краен случай ще кликна на музика за дъждовни дни.
  Веднъж изядох едно кремче от хладилника. Приличаше на сух таратор. Доовкусих го с щипка сол и малко оцет. Вечерта се оказа, че съм опапал маската на мама Кали с 2 счукани аспирина.

# 173
  • София
Хайде, не остана време - къде ще се срещаме? Ясно, че няма да е навън  Hug

# 174
  • София, "Младост 3"
аз се срещам с вас в мечтите си - и май така ще остане още известно време

# 175
  • София / Пловдив
Хайде, не остана време - къде ще се срещаме? Ясно, че няма да е навън  Hug

За срам и резил вече трудно се ориентирам в София  Embarassed а откъм заведения съм съвсем зле... Давайте предложения! Ако няма нови идеи, да  си останем на отиграния вариант - в Дон Домат  bowuu Хем всички го знаем къде е, хем ако се съберем повечко народ, ще ни отворят долния етаж  Wink . Само да уточним час. И който може - идва. Че наистина не остана време за други уговорки.
  Аз утре следобед пътувам за София, но там вече имам интернет, така че ще мога да видя, ако има промени. Само да върви форумът, че днес чак на обяд успях да вляза...  Confused

# 176
    Страшни подписи сте си направили! Възхищавам им се. На многото ми работа чак днес почна да и се вижда края. Виждам даже , че на някои въпроси не съм ви отговорил. Аз май нямам никакви шансове да се видя с някого на живо. За подпис- като си дойде голямото момче от София - ще видите вие. То с това си вади хляба. Пуста да опустее тая София. Що младежи заминаха от нашия край там.

# 177
  • София / Пловдив
  Ееееее, Wolf, все на някоя друга среща ще се надяваме на мъжко присъствие  Laughing Не сме страшни, честна дума  Mr. Green
  А за бягането към София, има и противоположни случаи - четеш един такъв в момента  Wink

# 178
Ами да. Още ме е яд, че когато някои от вас са се събирали във Варна през юли аз съм блял и изобщо "хабер съм си нямал" за форума. Поне аз щях да дойда щото дчеко тогава е бил в болница. Ама ако има пак такъв случай - няма да пропусна. Само ще взема и останалата част от фамилията, нали може Wink

# 179
Уф! Откакто Wolf се появи, не ме напуска усещането за нещо много познато у него. Сега се сетих! Страшно ми напомня за Даниил Хармс! За тези, които не са го чували, ето едно типично негово произведение:

Четирикраката врана

Имало едно време една четирикрака врана. Собствено, тя имала пет крака, но да се говори за това не си струва.
Ето, веднъж купила си четирикраката врана кафе и мисли: „Ето, купих си аз кафе, а какво да го правя?“
А тук, като за беда, притичва наблизо една лисица. Видяла тя враната и й вика:
- Хей - вика, - ти, врано!
А враната на лисицата вика:
- Ти си врана!
А лисицата на враната вика:
- А ти, врано, си свиня!
Тук враната от обида разсипала кафето. А лисицата избягала. А враната слязла на земята и тръгнала на своите четири, или по-точно, на пет крака в своята шибана къща. 

Hug

Общи условия

Активация на акаунт