Любители на кучета - 115

• 30 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Честита да е Хари!

# 106
  • тук-там
Честита да е Хари! Да е все така красива, умна и послушна! Страхотна торта, Нелика!
За новите членове на групата - кучетата бебета, както и човешките бебета изискват освен грижи, също и много внимание и работа. Четете как да ги дресирате и учите на послушание. Има систематични подходи - в нет пространството е пълно с информация. Всичко ново превъзбужда кученцата, и по тази причина трябва да се подхожда с много подготовка. В градска среда например 3-месечното кученце е като дрогирано. Души, изследва, плаши се - абе космата превъзбудена топка. Трябва още вкъщи упражнения за ходене с повод и редом. Трябва да знае някои команди, които да тренирате и навън. Абе цяла наука си е. Четете и тренирайте, в противен случай ще придобие проблемни навици и после трудно се изкореняват. Правилата вкъщи са много важни също. Кучетата бързо се учат и свикват с тях - това ги прави и по-спокойни. Ако няма правила, то ще доминира и вместо то са слуша вас, вие ще слушате него!

# 107
Здравейте,момичета! Малко се позагубих,ама не съм спирала да ви чета!
Честити да са ни всички рожденици-двукраки и четирикраки! Много здраве и дълги години щастие! Heart
Добре дошли на новите попълнения,страхотни дребосъци! Hug
На болните бързо да се оправят и да тичат щастливи в това хубаво времее.
И да си платя данъка с един глезанчо:

# 108
  • Бургас
ЧРД на Хари! Да е жива и здрава още много години!
Alesanas, вода с малко оцет е най-безвредният препарат.
Препоръчвам ти този сайт, в който ще намериш много съвети за обучение и за приспособяване към дома:
http://www.doggofriends.com/

Момичета, Елза си цепна лапата между стъпалото и първия пръст. Не долу, където са възглавничките, а малко по-нагоре. Заклещи се на оградата на кучешкото заграждение и се поряза до месото почти. Вижда се цепнатина, не много дълбока. Кръв вече не тече, тя се ближе, но рядко, явно не я притеснява. Сутринта посипах със сулфатиацол, нахлузих чорап да не го ближе, но го беше свалила.
Реших да не слагам бинт, да диша раната. С нещо друго мога ли да я намажа за по-бързо зарастване?

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 16:08 от Tintina

# 109
  • о`майна лунна нощ е
Според мен не третирай излишно. Почиствай добре след разходка и остави природата да си свърши работата. Следи за по-сериозно зачервяване, подуване или гной, но ако кучето стъпва на крака спокойно, мисля, че самичка ще зарастне.

Честит празник на Хари! Здравичка да е!

# 110
  • Пловдив
Честита да е братовчедката Хари! Дълги години любов, тичане по поляни и мокри цАлуФки.

# 111
Да попитам и аз - пазарувалили ли сте от онлайн оттук:

https://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/home.html

Искам да да разбера, дали онлайн-магазина е коректен.

# 112
  • sofia
Не го знам този магазин...
Днес ходихме на обезпаразитяване. Адвантикс му сложиха.
Ето как чака пред кабинета. Едно от най-любимити му места на света...

# 113
Честита и здравичка да е рожденичката Хари!Спомням си я мъниче, като дойде, в темата!Мила, чаровна , щура и добра - братовчедка на Лори!

# 114
  • София
Жива, здрава, щастлива и игрива да е Хари! Birthday
Страхотна торта!

# 115
  • Варна
Ооо, още една рожденичка.
Хари, да си здрава, да си много игрива, да имаш изобилие от наградки, приятелчета, чешкане, гушкане и много целувки ❤

# 116
Честит рожден ден на Хари! Много да е здрава и жизнена.
Ние започнахме с белите. Вече се опитва да ръфа пелената, заварих е днес на малки частички откъм края. Иначе бяхме на контролен преглед и му изрязаха ноктите на момчето. Наддал е със 100 грама и вече е 960. За 9 седмичен май върви едричък. Не е лаком, понякога си изяжда всичко, друг път не. Спазваме оказаната доза разделена на четири хранения. Вече не накисваме гранулите, хрупа си ги с удоволствие.

# 117
Благодаря на всички за пожеланията!  И аз си спомням като я донесохме в къщи първия ден. Все едно беше онзи ден. А вие всички сте страхотни и се радвам, че попаднах на темата още тогава.

# 118
Амаа това сладко черно бебеее 🥰
Като го гледам, чак ми липсва времето когато Тайра беше малка черна топка 😳.. И я гушках и мачках.. Сегаа не ми дава много много.. 😒
Дърпа се като тийнейджър пред връстниците си, да не го засрами майка му 😂

Скрит текст:
Тук открийте кучето на снимката 😂

А тука ясно се вижда вече 😄 [spoiler/]

# 119
Добър вечер на всички
Честит рожден ден на рожденниците
Днес водих е Чери за хапче вътрешно, доктора я изтегли и каза че е слсбичка(неможах да разбера свалила ли е или не е мръднала, бях с малкия) но каза да я храним.
Клатят и се три предни зъбчета. Меки неща хапва. Доктора каза да и сваря бульон и да и кисна гранули но и да омесва с твърди. И акo продължава да не яде да я водя да и вади зъбките🙄. Ходихме до джъмбо и взех консерва джуниар, дадох и ей от качи. Някой давал ли е от тези консерви? И как ще ме посъветвате да процедирам с яденето? Утре ще и ги меся с кюфте(доктора каза с пастет човешки). Ще готвя пиле и ще накисна малко в булион. Могс ли да омесва гранула с консерва в смисъл консерви те само за вкус. Удачни ли са тези от джъмбо? Много добре миришише.
После ще минава на едни гранули кенелс ли нещо такова,пак по препоръка на ветеринаря.

Общи условия

Активация на акаунт