Любители на кучета - 115

• 30 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Нашата от телешките уши повръща. 3 пъти й давах и трите пъти ми ги върна.
Сега мисля да й взема кафеево дърво,като взема детските Blush

Иланг,твоя много претенциозен (много ме забавлява). Ти как си?

# 91
  • Пловдив
Margaritka_2014, аз съм добре. С тия корони вече се побъркахме. Към неделя мисля един тест за антитела домашен да си направя. Че в понеделник спокойно да отида на работа. Не че в лаборатория не можех да пусна антиген, но за зла участ да изляза +, не знам кой щеше да разхожда принца (ще карантинират и синковеца).
А Саско споделя мотото "Натуралното е най-добро" (и по-миризливо, по-цапащо и по-скъпо).

# 92
  • София
Честити рождени дни, национален празник и хубавото време навън! Все такова слънчево да е на всички и да сте здрави Simple Smile
Не знаех, че имаме нова тема (то много неща се случили и обсъдили!) и нямам данък, но утре ще компенсирам. Бубата сега спи под одеалото, защото много гони дивеча из двора и се измори Grinning

Елислава, преди няколко години бяхме в същия филм - беше докопала нещо сладко (не помня вече какво) и ние в потрес, щото не знаехме кое е нормално и кое не в тази ситуация. Посъветваха ни да не си изкарваме акъла, да очакваме, че ще повърне и да не се шашкаме. И ако повърне повече от 2 пъти и не спира, тогава да търчим към клиниката. Би трябвало да сте добре Wink

Иланг, щеше вече да знаеш ако е корона. Ще видиш, отрицателен ще е и този. Йес! Само да ти минава по-скоро, че Шошо на кой да се хвали колко безумни боклуци може да открие и изяде Grinning

# 93
  • Sofia
Споко,не е корона. То с това време,кат лелка на прага на критическата,само някои вирус си лепнала. Пийни една ракия,ако я помирисваш и вкусваш,значи си настинала.
Оправяй се бързо да контролираш твойте  хубавци,че по мъжки кои ги знае какви ги творят ( а някои и ядат) Blush

# 94
Черпя ви виртуално една тортичка, че днес съм рожденничка! 🎂

Ч.Р.Д.Здраве и щастие от нас с Райли.

# 95
Ммм колко много хубави снимки.. Прекрасници 🥰

Благодаря ви момичета!
И вие да сте живи и здрави, и всички двукраки и четирикраки покрай вас! 💐❤️

Нали закона е такъв, че като ти дойдат гости и кучето/детето спира да слуша 😁. Снощи Тайра направо беше в еуфория, не се спря за секунда. Брата на ММ и жена му бяха с кучето.. Ееее ми то голяма ревност голямо нещо беше,гледаше да се навре при всеки и навсякъде и
минаваше под масата като танк 😄
Накрая се наложи да и се поскарам малко, за да се спре.😤
Но като цяло си е забавно 😁

# 96
  • София/Севлиево
Добро утро.Нищо му няма на диването,само бе малко превъзбуден,ама ми изкара акъла.
Иланг, бързо оздравяване.

# 97
Ами решила съм лично аз да му освободим коридора, защото там няма да има достъп до кабели и ток, банята и едно малко пространство като килер(там е пералнята). Ще обикаля и другите места, но мисля само докато сме си с него, за да го следим какви наклонности ще има към мебели(мноого се надявам да нямаме проблемии..поне не много).
Изникна ми питане, а именно с какви препарати третирате пода и повърхности? За миене на под използвам класическите ароматизирани препарати, но  ще имаме локвички извън пелени 100% и ми се иска мястото да го третирам, за да не му мирише и да го влече.(нявсякъде е гранитогрес/плочки)

# 98
  • о`майна лунна нощ е
Потвърждавам за чипирането и кастрирането.
По време при нас:
Роден през 2018 г., същата година чирипан и регистриран. Не заплащахме такса.
2019 г. - до края на март си взех удостоверението за календарната година и заплатих 30-те лева, които община Пловдив е определила като такса за притежаване на куче.
Октомври 2019 г. кастрация и пререгистрация, за да отбележат в системата промяната в статуса на кучето.
До края на март 2020 г. - отново ходих за годишното удостоверение, но такса за годината вече не се дължеше, заради кастрацията от предходната 2019 г.
И тази година силно се надявам да махнат това поредно ходене до общината, защото нищо не се е променило и нужда от физическо предаване на листчета хартия на практика няма. Кучето си е с нас, топки не са му поникнали.

# 99
Ето че и Хари стана голяма Simple Smile

# 100
  • sofia
Ами решила съм лично аз да му освободим коридора, защото там няма да има достъп до кабели и ток, банята и едно малко пространство като килер(там е пералнята). Ще обикаля и другите места, но мисля само докато сме си с него, за да го следим какви наклонности ще има към мебели(мноого се надявам да нямаме проблемии..поне не много).
Изникна ми питане, а именно с какви препарати третирате пода и повърхности? За миене на под използвам класическите ароматизирани препарати, но  ще имаме локвички извън пелени 100% и ми се иска мястото да го третирам, за да не му мирише и да го влече.(нявсякъде е гранитогрес/плочки)
Има препарати, безопасни за дом. любимци. Отскоро има такъв на Мр. Пропър.
Честит Рождин Ден, Хари! Бъди много здрава и щастлива!!!

# 101
Честита да е Хари, и дъългии години да ви радва! 🎂🌹

# 102
  • София/Севлиево
Честит рожден ден на Хари ❤️

# 103
Alesanas  честито за кученцето !
 Продържавам с въпросите , по колко часа би трябвало да спи 3 месечно кученце ?  Някъде бях чела 15-20 часа , но нашето мрънкало и 10 трудно докарва .  На няколко пъти я водихме на разходка в планината ,  измори се  , но не спи  ,  когато сме в града пак гледам да я изведа по няколко пъти са по 30-40 минути , но дори и навън да е изморена в апартамента се активизира отново , замислям се дали да не й взема каишка /таблетки  или нещо подобно за успокоение . Появи се и това , че скача по плотовете и масата  за мометна не е проблем , но тя расте и скоро може да се качва там без проблем . Бяхме на треньор и той ни препоръча да й отклоняваме вниманието и да й даваме да яде заедно с нас , което е обратното на това което ни казаха от развъдника . Както и за хапането и за ръмженето когато я разсейвам с лакомство, въпросът ми е така няма ли да възприеме , че я " награждавам ,,   за хапане , ръмжене , борби с метлата и тн ?

# 104
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит рожден ден на Хари, да расте здрава и без болести! Да се обичате и глезите много.

Общи условия

Активация на акаунт