Любители на кучета - 115

• 30 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ще опитам с капки да, видях и някакви спрей препарати, но не намирам отзиви. А освен Форесто, други идеи за нашийници? Те може да нямат подобни ограничения за кг.

Вземете капки тогава. Фиприст, Адвокейт, Фронтлайн /има го и в Комбо вариант/ .... Има и други, но тези ми изникват на първо четене, защото са ми познати като препарати.

# 181
Момичета, за София една жена търси мини пинчър. Ако знаете от къде да си вземе, ме насочете, за да я свържа.

# 182
  • Пловдив
Честит 8 март, бг дами! Бъдете здрави!
mtz, страхотни сте всички 3 бр момичета на снимката!
Новини за Кари?

# 183
Честит празник и от нас с Кая Heart
Много здраве и много обич за всички дами от хубавата тема Heart

# 184
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи и истински обичани! Heart
Още веднъж, огромно благодаря за подкрепата, наистина много ценна в такъв момент Hug
Моето момиче, вчера беше на система, днес инжекция, четири дни не яде, днес и вчера опитвахме всичко( награди, месо, гранули, пауч), вече се бях отчаяла, но на вечеря имаше печена риба и хапна две хапки. Надявам се, че утре ще започне да яде
Пие вода, само веднъж повърна, в момента изглежда доста по спокойна. Може би и абоката е пречел, защото е от събота на крачето и докато вечеряхме си махнала бинта и почнала да го гризе, едвам го махнахме с тия лепенки и сега сякаш е по ведра. На едното място казаха, че е вирус и изследванията са ок, на другото, че не е вирус и са леко завишени показателите..иди разбери. Сега е легнала настрани и чака чесане по тумбака, което е добър знак.
Дано утре има подобрение.
Това е от днес през деня:

# 185
Муцунка, сладка, мила!Спокойничка изглежда Кари...Дано днес е още по- добре!!!
    Поздрави от Лори
[/list]

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да стигна и аз най-сетне до новата тема😄
Сиви 💐
Всички болни муцунки да оздравяват 🍀
От седмица вече Тео е в новия дом 😄
Тоя велик ремонт приключи разгеле🤦🏻♀
Доста е неспокоен, все на тръни един такъв, дано свикне бързо, че стресиран ми се вижда.

# 187
  • София
НарцисчеваЧестит нов дом! Само хубави спомени да имате в него Flowers Four Leaf Clover
Шашка си се жУвотното, ама по-чести прегръдки и ако сте запазили нещо негово от предишния дом да си го влачи или леглото му би било хубаво ...
Нашия Капончо като бяхме повечко дни на друго място, така зорко ни следеше да не вземем да изчезнем, ние пък изчезнахме / няма как /, но предвидливо проснах моя дреха с идеята да е по-спокоен. Техниката сработи - заварвахме го да се излежава на нея...
Отсега мислим за лятната почивка как ще я караме, но време има дотогава да избистрим стратегията Simple Smile

# 188
  • о`майна лунна нощ е
Лятна почивка, ако изобщо опрем до такава тази година, ще си я прекарам с косматата топка. Миналата година десет дена без Швепса ми се видяха сто. За утеха си имахме кокер в компанията, който нямаше как да не дойде, защото е на лекарства по схема ежедневно. Където и да отидем, каквото и да правим, мислено кучето се разхожда покрай мен.

# 189
  • София
Нарцисчева, дайте му на този красив Тео още 1-2 седмици и гледай какво става - ново куче Grinning Поне при нас беше така, научи много нови шмекерии като се преместихме, а си запази и старите. Отне й горе-долу 3-4 седмици, за да се отпусне напълно и може би към 2 месеца, за да сме сигурни, че го приема за "вкъщи" и няма как примерно да се (п)обърка, ако идем някъде на гости за няколко дни.

Нашата е била с нас по сватби, кръщенета, ресторанти, на море, на планина. Това му е едно от предимствата на живота с малко куче - не се налага да се разделяме.

# 190
  • София
И ние с Гея изпращаме много позитивни мисли на Кари, да се оправя и да няма помен от каквото е било.

Нарцисчиева, верно е като застрелян малко на снимката, милия. Ще свикне, те като са с любимите хора бързо привикват.

За почивки, Гея си я влачим навсякъде с нас, основно апартамент наемаме, на море, планина. Обаче не може да стои сама в тях, едно виене зверско започва, в къщи няма този проблем. И заради това и на плаж ходи, от 8-10,30 обикновено, аз се прибирам с нея в апартамента /държа да съм на първа линия ДО морето или директно НА плажа/, че и аз не обичам жегата. Ако видите някоя луда да ходи от плажа към някъде си, с куче на каишка и плажен чадър с ув защита отворен да му пази сянка, аз съм Innocent
Планирането на почивката е мааалко по сложно, но всички се съобразяваме с нея, така например като я взехме, беше бебе, с нас на море, не я водихме на плаж, беше 2 кила парче, да не се претопли, с мъжа ми се редувахме за плаж и така.
На тревичката, охранява периметъра на апартамента край морето, 10 м от плажа.

# 191
Красавица е Гея! Бързо адаптиране на Тео!
А ние завземаме нови и нови територии. Докато се обърна и се е покатерил където не трябва.

# 192
  • Бургас
Момичето, което питаше за пинчер - в момента в един бургаски приют има 4 за осиновяване.

Ние опряхме до ветеринарите заради раната на крака. За шиене е била, но вече е късно. Ще зараства сама. Набиха й две инжекции с антибиотик в гъ*ягата, дадоха ни хапчета за вкъщи и ни изпратиха поживо-поздраво.

# 193
Сърдечно благодаря за мини пинчерите. Насочих жената.

# 194
  • sf
Нейо днес става на 4г! 🐾❤
Да почерпите косматковците с някое лакомство от негово име. Снимки привечер, че съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт