Любители на кучета - 115

• 30 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Данък с Роузи. Не мога да смогвам нищо да чета, с по 5 излизания на ден, та съм изпуснала  към 25 страници 🤦🏼‍♀️
Честит празник, мили момичета и кучинки! 🌹
Стискаме две ръце и 4 лапи Кари бързо да скочи пак ❤
Данък плащаме тук и сега:

# 166
Здравейте,принцеси!Бъдете здрави,обичани,щастливи,силни и можещи!И много глезени!
   Стискам палци на Кари,милата душица,дано всичко лошо минава вече.Стискам палци за крачето на Леон!
    За отровите-гадни хора!Миналата година една сива красавица като на Хибискус второто куче ,отровиха така,в парк,където се събират и  много майки с малки деца.Отровата сложена до едно дръвче , кученцето подушило и за часове си замина.
   Не бях виждала Айрито от няколко дни.Снощи зет ми я извел до тоалетна и нашата щеше да врети през отворения ни прозорец на кухнята.Боже,каква радост!!!Децата ми не ми се радват така като ме видят.

# 167
Честит празник на всички! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Бъдете здрави, щастливи, успешни и все така отзивчиви!
И... моля за препоръка за добър офталмолог в Стара Загора, че нещо ме притесняват очичките на Кара. Само това й липсваше, горката, дано да греша, ама...

Ние с Тайра ходим в тази клиника.
От бебе е при тях, доволна съм. Всички са млади, отзивчиви и си вършат работата доста добре. И не е много скъпо! Успех и дано не е нещо сериозно 🍀🤞

# 168
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит празник на всички!
Бъдете здрави, обичани и силни жени!

# 169
Честит празник на всички!
Днес в Япония се отбелязва ден на породата Акита ину. На тази дата преди 86 години е умрял Хачико. ❤

# 170
  • София
Здравейте на всички, да са честити рождениците - здраве, кЮфтета и любов в изобилие Simple Smile
Стискаме лапи и палци за Кари Animal Paw Prints
Добре дошли на новите попълнения - много сладки пухкави топчовци - да растат безгрижно!
За очакваното дакелче Чарли / между впрочем, нашия форумен адаш много ми е на сърце с богатото си окосмение, ясно защооо - да го намачкам здраво, но ще оставя това на макЯта му Галска Simple Smile / още един съвет - ако имате възможност, поставете рампи и/или стъпала към дивана или леглото / каквото ще давате да се шири след време /, точно за да избегнете травми с гръбнака.
ТониДа цункаш муцунката Бубска! И Нейо-Шрек е голям образ.. И изобщо началото на всяка тема ми е радващо окото Simple Smile Да зарадваме и ние някого - почивка малка си дадохме миналата седмица - ние на ски, пък мошеника Капонски я прекара така -

# 171
Flowers Hibiscus Честит празник,дами! Бъдете много щастливи,обичани и обгрижвани! HeartFlowers Hibiscus

# 172
  • Варна
Esstela,дано да съм в заблуда,но ми се струва,че питон не храни,ама туко виж е някакъв съдист. Не малко хора има,които ги избива на агресия към животни.
Закони ни трябват,ама пуста ни пропаднала държава.
Дет се вика:обичам си родината,но не и държавата Hands V

Прочетох в коментарите, освен това още едно момиче и едно момче я следят и им е направило впечатление.
Освен саморазправа друго няма да стане. В нашия град зачестиха кражби на касетофони от коли и чупене на прозорци, ами група момчета ги погнаха един по един, щото иначе родната полиция нехае.

# 173
Merryhristowa, благодаря! Тази вет. клиника ми беше препоръчана за нашата маца от прекрасната BarbieDi.
И да ви кажа, много е добричка Кара. Върти опашка и на всекиго се радва. Чак и на маца. А тя, нашата Жужу (с ударение на второто "у" и означава "играчка"), се престраши, седи пред кухнята, души въздуха, чуди се какво е това огромно нещо. Седят от двете страни на отворената врата, но маца е по-предпазливата и като погледа малко, се изнизва по коридора.
Имах опасения, че Кара ще я погне и няма да мога да я удържа, но засега опознаването върви добре. Само да не бяха тези опасения, дето ме тормозят. Днес ще се отбия при вета, но без нея. Че и на Жужу закъснявам с ваксината. Е, оплаках ви се, стискайте палци да е малкият дявол...

# 174
Честит празник,момичета!

# 175
  • тук-там
Честит празник от Мокка и Нъки:

# 176
Честит празник от Мокка и Нъки:

Красавци! И... внушават респект Simple Smile

# 177
  • София
Момичета, бях чела преди време ваши съвети за външно обезпаразитяване. Дадохме Нексгард, но искам и още нещо. Проблемът е, че Форесто, препоръчани от вет, са до 7 кг и над 7, а Роузи е 6.200, и до месец и нещо ще е в горната. Та още не искам да взимам Форесто, да израсне първо момичето. Та, питането ми е за други подходящи за кокер ако имате наблюдение особено ❤
Аз имам и вълнение, че ще я оставям за първи път за 3 дни с майка ми, защото ми се налага да пътувам... дано се държи добре, че е във фаза дивеене и смяна на зъби вече. 🙄
И в тази връзка всякакви съвети за облекчаване на тази смяна приемаме 😁 милото, явно я мъчат много, дъвче и цвърчи 😟

# 178
  • о`майна лунна нощ е
Вземете капки тогава. Фиприст, Адвокейт, Фронтлайн /има го и в Комбо вариант/ .... Има и други, но тези ми изникват на първо четене, защото са ми познати като препарати.

# 179
  • София
Maria Mitsova Капоне в момента е с Фиприст Комбо - мисля, че оттук разбрах за тях и добре го понася като препарат. Ще видим - то сега е още рано за някаква тежка артилерия -  април - май нещата стават сериозни. Зависи и от местообитанието на жУвотното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт