Любители на кучета - 115

• 30 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Кари, да се оправяш, миличка, стискаме палци и лапи ❤

Сиви, нямам навика да гледам къде чета, но ми се мярна два-три пъти.
Дори и фалшива новина да е, внимавайте.

Като стана въпрос за постове в групи, от няколко месеца засичам едно цигане, все проси да осинонява кучета, един-два пъти направих забележка, обаче оня ден я чета за пореден път търси кученце за сестра си, щото имала рожден ден, ама тя щяла да го гледа, щото сестра й била малка. Побеснях, като се разрових разбирам, че тя имала вече четири кучета, от които две починали при годишна ваксина, ама той вет бил винонен, та чак го уволнили. Постнах профила навсякъде. Как, кой и защо дава кучета на това същество идея нямам, но още повече се чудя на хората, които не си кастрират кучетата. Бясна съм, хора, бясна.

# 151
  • Sofia
Бързо да се оправи Кари Hug и пак да щурее вън.

За кастрацията на кучетата няма да отварям дума,всички знаем защо и как не стават или стават нещата в стил "Търси си гадже/Да види какво е" и т.н. и т.н.
Онзи ден в една от групите за кучета ми излезе публикация,точно за някакво "същество",което за пореден път си търси кученце. Имаше спор,че си хранел питона с тях. А дали е така или друго,никои не знае. Но наистина след 2 търсене на куче,трябва да ти светне лампата,че има нещо гнило.

А за Видин,имаше публикация за жена,която иска да трови животните. Ама дори не живеела там

# 152
Миличката Кари!Ще се пребори това мило момиче!      
    Ето ни с Лори.На кравешкото поле.Любима разходка. И споменът как преди година, я пуснах на това , същото местенце...За едни е:миризливо- вълшебен час на гоненица, за други :прегракнал от викане глас,с елементи на отчаяние...
[/list]

# 153
  • София
С малко закъснение...
Мери, честита да си! Зло да те забрави! Желая ти година пълна с много положителни емоции!

Хари да е здрава и все така обгрижвана, за радост на двукраките вкъщи!

Стискам палци Кари бързо да оздравява! Дано е пролетно неразположение!

# 154
  • София/Севлиево
Надявам се,че днес Като ще е по-добре от вчера.Стискаме палци и лапички за бързо оздравяване.

# 155
И ние се влючваме с положителни мисли за Карина, дано бързо се оправи! Heart
Относно осиновяването - като търсих дом на Бела преди да реша да я задържа, имаше много нормални хора, но и доста странни. Оказа се, че е доста по-трудно да избереш на кого да дадеш кучето и да вземеш правилно решение . Една девойка дори ми заяви, че е толкова сладка и мъничка като чихуахуа и ще станат страхотни кученца от нейното мъжко полупородисто, купено за 120 лв. Познайте дали и отговорих повече Simple Smile

Ето две снимки без фокус, но двете ми е трудно да ги снимам заедно, все някоя блее някъде Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 10:43 от Vanillа

# 156
  • Варна
Марго, втория пост за цигането е мой, точно това същество през три седмици търси кучета за осиновяване.

# 157
  • Sofia
Esstela,дано да съм в заблуда,но ми се струва,че питон не храни,ама туко виж е някакъв съдист. Не малко хора има,които ги избива на агресия към животни.
Закони ни трябват,ама пуста ни пропаднала държава.
Дет се вика:обичам си родината,но не и държавата Hands V

# 158
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте любители на кучета, имам въпрос 🙋 давали ли сте на вашите кучета Capstar flea tablets? Открих на малкия Макс бълхи Anguished изкъпах го сресах го и изчистих колкото можах. Търсих в нета инфо и намерих тези таблетки които обивали всички бълхи и кърлежи. Ще се радвам да чуя вашето мнение.

# 159
  • София
Миличка Кари, бързо да минава и да забравяш лошото!
Поздрави (и данък) от една налудувала се другарка по завивка. 

# 160
За лека нощ на всички муцунки

# 161
Наиграхме се, набесняхме се, изцапахме се и сме доволни 😁❤

# 162
  • Sofia

Жена до съмване и майка до смъртта. Приятелка при хрумване, когато се наложи и сестра. Жена за делници, за истини и за лъжи. Жена за празници, за това, което ни боли. Жена послушница, и мъдра, и добра. Жена размирница - фатална, но ЖЕНА!

# 163
Честит празник, момичета! Flowers Tulip
Бъдете много щастливи и обичани! Simple Smile

Напоследък само ви чета, че нямам много време да пиша. С Маги сме добре, продължаваме да се борим с кожната инфекция. Вчера пак се къпахме с лечебния шампоан, търпи ме милото - няма избор много..
Като я изсуших с хавлия (не ми дава със сешоара) и я завих с едно одеалце, че ми се стори хладно - явно й е кеф, разхожда си се с него след това няколко часа. Ето я , да се посмеете:

Да я похваля също, че ходихме на гоооляма снежна разходка в събота сутрин в  Южния парк, бях я пуснала да потича и беше супер доволна и послушна!

Бързо оздравяване пожелавам на всички болнички!

# 164
Честит празник на всички! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Бъдете здрави, щастливи, успешни и все така отзивчиви!
И... моля за препоръка за добър офталмолог в Стара Загора, че нещо ме притесняват очичките на Кара. Само това й липсваше, горката, дано да греша, ама...

Общи условия

Активация на акаунт