Любители на кучета - 115

• 30 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
И ние стискаме палци и лапи на Карина!!!
Слънчогледка, чудесна декорация!

# 136
И ние идваме със стиснати палци и лапички за Кари. Heart

# 137
Милата Кари, дано не е нещо сериозно! Стискам палци 🤞
От какво може да се е натровила?

Тия пък хора където хвърлят отрова как може да са толкова бездушни?
Тайра от бебе я научих да не пипа нищо навън, само понякога и позволявам да подуши, за да опознава, но ако ми е съмнително я дърпам настрани. А когато е пусната тя гледа къде съм аз,и ходи до мен, така че и тогава не се притеснявам 😁

Siyina (Сияна предполагам за ник-а 😁) , много и отива този суитшърт на тази бяла красота😍

Слънчогледка много хубав гирлянд си спретнала, прилича ми на ушички 🤔👀

Деспи-знаеш, че поне нищо няма да му убегне 😁..

Джесито и Рекс са в култови кучешки пози.. Големи сладури 🥰
Чак на човек може да му се придряма като ги гледа 😁 Пу пу!

# 138
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Стискам 🤞 палци за Кари, бързо да оздравя. Макс като повръщаше и дриз**ше и ние се чудихме какво му е, ветер каза, че от храна. Слава богу сега е добре.

# 139
  • о`майна лунна нощ е
Моля те, дръж ни в течение как е Карина. Звучи притеснително състоянието й.

# 140
Стиснати лапи и палци и от нас за Карина. Бързо да се разбере какво и има и да и минава неразположението.
естела от няколко дена се вихрят спорове и закани и идея за тровене на кучета във Видин, ама не съм видяла да има публикация за отрова. Ама няма са ме учуди де. Ти къде си видяла поста, че аз си следя само регионалните групи. Иначе преди няколко дена имаше слупай на нахапана жена от бездомни и предполагам от там и тръгва всичко. Макс не е толкова по яденето на вън освен кокали, ама Вивата ще трябва да я пазя, че е като прахосмукачка.
Кришка пиратката е добре, щурее вън и спи като пън у дома.

Не мога да не ви покажа моя глезан:

# 141
С Райли стискаме палци и лапи за Карина.Дано се оправи.

# 142
  • Bарна, морето, сините вълни
Миличкото Кари! От сърце желая бързо да се възстанови, да не е нещо много сериозно..пиши ни, когато разберете какво се случва. Милата, съчувствам ти и те прегръщам!

# 143
  • тук-там
И ние с Мокка и Нъки стискаме палци и лапи за Кари!

# 144
Не мога да не ви покажа моя глезан:
Oх колко много обич има в тази снимка. Напомни ми за Айс, който точно така затваряше очи за целувка. Sad Heart
Айк също е вече много любвеобилен. Но това е кучето и всички в тази тема го знаем.

# 145
  • sf
Ние вече нямаме Нейо, а Шрек 😂 Уж внимавах, ама днес си опръсках цялата ръка с това зелено лекарство. 😂
Стискаме палци и лапи за Карина!
И да не ни забравите 😉
Скрит текст:

# 146
  • София
Дано Кари бързо да се оправи!
Слънчогледка Simple Smile, какво е това на гирлянда?
Свински уши,нарязани на ленти и заварени леко. Като се поизсушат стават страхотно лакомство.

# 147
Благодарим за стиснатите палчета и лапки, просълзихте ме Heart
Неспокойна е, с абокат, утре пак ще вливат системи за да не се обезводни. Всички изследвания са в норма. Чернодробните не са били ок от години, заради тях даваме хапчета от време на време, а сега се оказа че са супер. Засега само веднъж е повърнала( както седи без да се напъва и плюе малко вода и стомашен сок), разтройство няма, защото не яде, казаха да не даваме храна. Утре ще искам ехограф или рентген, защото я лекуват симптоматично, а няма диагноза, от какво е температурата не се знае.
Мери натряването беше преди шест години, тогава беше истински кошмар.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 22:22 от -Karina-

# 148
  • София
Стискаме палци и лапички за душичката Кари!
Ще се оправи! HeartHeartHeart

# 149
  • Пловдив
Неизвестността и безсилието са убийствени. Дано бързо се открие какъв е проблемът на Кари.

Лека нощ от Саске

Общи условия

Активация на акаунт