Любители на кучета - 115

• 30 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Добро утро!!!

# 121
denityty86,по- добре отиди в специализиран зоо магазин за храничката , на това мъничко сладурче.

# 122
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Добър ден! Я да видя какво има в хладилника?

# 123
Честита да е Хари и много радости с нея и здраве и за нея и за семейството й 🤗

Кришка как е Леон? Гледам, че на снимката е стъпал на крачета, докато чака пред клиниката. Отпуска ли се вече да го ползва?

# 124
  • sofia
Честита да е Хари и много радости с нея и здраве и за нея и за семейството й 🤗

Кришка как е Леон? Гледам, че на снимката е стъпал на крачета, докато чака пред клиниката. Отпуска ли се вече да го ползва?
И аз не знам какво да кажа...понякога стъпва, особено когато е залисан с нещо. Но, не е постоянно...Но, доктора каза 4 месеца. Минали са 2, надявам се да стане..
Сиви, а как е пиратката? Чакаме снимка!

# 125
Нещо ми стана студено.

# 126
  • Варна
Момичета от Видин, има постове във фейсбук групите за разхвърляна отрова, внимавайте.

# 127
Това е ужасно и отвратително.Няма ли да се спрат?Какъв човек трябва да си,за да се отнасяш така към животни и да искаш да ги убиваш.Благодаря,Естела.

# 128
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито със закъснение на всички, които имаха рождени дни в близките дни! Четирикраки, двукраки, бъдете здрави и щастливи! 🥰 ❤️

Моят данък е клюкарката на блока:

# 129
  • София/Севлиево
Ето нашият данък,един блажено спящ Рекс.

# 130
Честит рожден Ден на Хари Heart
Аз съм много притеснена за Карина..от два дни и половина не яде, топла е , повръща, днес цял ден сме по ветеринарни кабинети, от едното място цял ден чакаме кръвните, в три и половина казват, че няма да бъдат готови и да чакаме понеделник...ма как ще чакам до след два дни...Мъжа ми я заведе на друго място и са там вече два часа, какво се случва не знам, сложили системи.. Аз седя с детето в нас и направо откачам. Преди години се беше натровила и реших, че пак са завишени чернодробни ензими, обаче не е това.. Дано не е нещо сериозно, и да се оправи, миличкото ми, като знам какъв ад беше преди години, когато се натрови, над 4 месеца обикаляхме по доктори.

# 131
ЧРД на Хари! Дълги години човеците и да я слушат и чешкат по тумбака!
А е ето и данък -Джеска спи на пост ,,☺️😄

# 132
  • София
Стискаме палци на Карина🤞Живи и здрави да са и всички празнували по някакъв повод🎂  Да ви покажа поредното лакомство,което приготвих за кучетата 😀

# 133
  • Пловдив
Дано Кари бързо да се оправи!
Слънчогледка Simple Smile, какво е това на гирлянда?

# 134
Стискаме палци и лапи на Карина, дано всичко е наред! Ще чакаме да пишеш какво става.

Общи условия

Активация на акаунт