Любители на кучета - 115

• 30 210
  • 741
  •   3
Отговори
# 210
  • Варна
Оскаре, и ти ли мамин сладък келеш?😘
Пожелавам ти много здраве и игри с приятели добри ❤😘😘

# 211
  • София
Stella D Flowers Sunflower HugЧихуахуа е, мошеника малък Simple Smile Напълно съм наясно с това хъркане, какво - що вече; когато го взех за първи път, помислих, че ръмжи срещу мен - шаш! А то милото, беше зарязано буквално в един празен апартамент на поредния не-собственик, и се беше развълнувало тотално. Сега вкъщи похърква понякога, когато  души наоколо или  спи и сънува сигурно нещо; докторите казаха меко небце, не се коригира. А навън е забавно, защото минавайки покрай някого, същия се озърта какво е това прасе и е смешно като види симпатягата. Както и когато лае на Неговата улица - смях, защото е дребен, пък какъв хъс вади да варди територията си Simple Smile
Чрд, на ОскарЧо - голямо сладкишче е бил като малък, да ви е здрав, весел и често да го черпите с прегръдки и лакомства!

# 212
Честит рожден ден, Оскар! Здраве, лакомства и много игри Heart

# 213
Здрави и щастливи да са рожденниците!! Hug

Докторът на Кари, дано е прав. И до 48 да й стане по-леко! И да си хапне, душицата

Поздрави от непослушения Бейли. Няма да казвам каква беличка е направил, че ми става пак криво.. /като се сетя/

# 214
  • sf
Ето го рожденикът

# 215
  • София/Севлиево
Ч.Р Д. на Нейо и Оскар.Дълги години да са с вас и да ви радват.
Радвам се,че Кари е по-добре.
Ние скучаем-аз пазя леглото ,а лигльо само ме обикаля и гледа да легне някъде до мен.И при нас заваля сняг,пък джанката и ябълката пред блока цъфнаха.Нямам търпение зимата да си отиде...

# 216
  • тук-там
ЧРД и на Оскар! Много радост и щастливи емоции да споделяте заедно!
Пилито, щом не го хващате на местопрестъплението, не бива да му се карате. Това е ясно! Не бях разбрала. Наблюдавайте какво може да предизвиква това поведение. Със сигурност е поведенчески проблем, щом е препикаване.

# 217
  • Bарна, морето, сините вълни
Честити да са ни прекрасните Нейо и Оскар! Birthday Много здраве, дълги разходки, весели игри и вкусни лакомства им желая дъъълги дълги години! Heart
ЦЕЛУВКИ Kissing Heart

# 218
Честит да е и Оскар! 🥳
Да ги почерпите подобаващо рожденниците 🎂🥰!

# 219
  • о`майна лунна нощ е
Честити и здрави да сте, мили мои! Много да радвате стопаните си, а те щедро да се отплащат с лакомства и кЬофтета 😁

# 220
Да се включа и аз с update по въпроса с “раничката/гъбичката/екземата” под ухото на Кио. Нещото се подуваше все повече. Стана плътно и твърдо с размер на монета от 1 лв. Сменихме 2-3 кремчета, започна да пие противовъзпалителни и нямаше резултат. От тях пиеше страшно много вода и започна да се изпуска вкъщи... В четвъртък казаха, че се налага да я оперират и да изпратят “нещото” в Германия за изследване. Дадоха ни време до понеделник да си довърши хапчетата и да видим ще има ли резултат, но всички бяхме настроени вече, че с хапчета и кремове няма да мине. Но започна да минава! Дали най-после хапчетата дадоха резултат или само се сви, нямам идея. В понеделник бяхме при ветеринаря, продължи ни схемата на лекарствата до края на тази седмица и на 22 отново сме на преглед. Раната много се е смалила и вече не е така твърда и топчеста. Много съм доволна. ❤ Най-вече те не знаеха какво точно режат, но искаха да го режат. Обясниха ми, че е рутинна процедура и даже можело с местна упойка. Важното е, че вече е добре.

# 221
  • Бургас
ЧРД на Нейо и Оскар! Големи да им пораснат ушаците! На Нейо особено, че ми е слабост!

Be_Special, кажи деее! Какво е изял Бейли този път?

# 222
pilito, извинявай! Аз прочетох “прасенце” и “хъркане” и реших, че е някой представител на булдоческото семейство 😂😂

donsita, честит рожденик и на теб! Да е здрав и доволен още много години.

khaleesi, браво, че сте се разминали без операция! Дано мине бързо.
 Обаче тия кожните са много гадни и упорити, мам*а им...

# 223
  • под тепетата
Група, чета ви, радвам ви се, притеснявам се с вашите болежки...
Честити, здрави и щастливи да са всички рожденици, които пропуснахме с Ози!
Не съм се издължила със снимка обаче Flushed
И един зов за помощ
 https://www.facebook.com/zatvorizrodtopolovo/posts/2010173849158084

# 224
Стела, нещото ни мъчи от 28 януари. Събудих се и я гледам-цялата й бузка в кръв. Даже първо мислех, че е кърлеж. Раната беше колкото оризово зърно, за един месец стана колкото монета от лев. Наистина са много упорити и гадни, а на мен какво ли не ми мина през главата, включително и че има тумор и ще умре. Изглеждаше наистина плашещо, нощем се будех да я следя дали не се чеше, защото от едното лекарство направо се скъсваше. Хвърчеше кръв и козина навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт