Любители на кучета - 115

• 30 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Честит Рожден Ден и на Оскар! Да е весел, игрив и много здрав!
Радвам се, че при Кио нещата вървят към оздравяване!!! Дано скоро няма и помен от кожни проблеми!

Малко сняг от нас.

# 226

Be_Special, кажи деее! Какво е изял Бейли този път?
Ох.. Имахме гости. Извадих снимка от витрината(фото на хартия, от фотограф) . Много скъпа снимка на сърцето ми!! От изписването на дъщеря ни. После съм я сложила на секцията. Та, явно е паднала. Един ден я търсих, на 2рия я открих на парчета.. 😔 Стана ми доста криво като я видях така на малки парченца, сдъвкана.. Някъде(може би?!) фотографът ни ги е пратил,  на мейл, или на флашка, ще търся... защото е една от любимите ми..

# 227
Радвам се, че има подобрение при Кио! Дано изцяло да се оправи без операция.
И аз идвам по нощите с добри новини, най накрая Кари си хапна Blush като я видях да яде гранула направо изпитах огромно облекчение, а като ме заръмжа за един чорап, вече разбрах, че върви към оправяне Joy

# 228
"Какво ме снимаш, не виждаш ли, че не ми е удобно, обаче ми харесва че е меко, а пък и искам възглавниците ти хубаво да се набият с косми" 🤔😂
И сега не ми се излиза 😴

Тези дни много работа имах, и само ви следях. Радвам се, че всички болни кучовци бързо се въстановяват 🍀❤️

# 229
  • Sofia
Следя ви и аз... и ми е мъчно, че не мога да се разхождам с Чоки - тези дълги разходки ме спасиха по време на изолацията, а сега...

Честито на всички рожденици! И на мамите им, сигурна съм, че те са по-щастливи Smile

# 230
Малко със закъснение, ама жив и здрав да е Нейо и дълги години радост и лудории 🤗
Оскар също да е честит! И за него здраве желая и дълги години да си се радвате взаимно 🤗 А какъв малък бебешок е бил, а сега солиден момък 🤪
Карина радвам се на добрите новини 🤗
При нас нищо ново, заваля малко сняг и тук. Кучаците естествено най-доволни. Днес Макс ше попътува малко с мен до Козлодуй, че имам час време там да свърша една работа, а него няма кой да разходи ако го оставя у дома. Ама то прасенцето е свикнало е и тъкмо ще ми е компания по пътя 😁

# 231

Чакай да ти помогна малко
   Тази глезана вече стои самичка почти по цял ден.И вчера се прибрах по-рано и си я взех при мен да й се порадвам.Такава гушлива е станала,явно й липсваме.Само ходи и се бута в мен,и се гушка.

# 232
Здравейте . Открих тази прекрасна тема . Ние след 20.03 ще си взимаме кученце - Каракачанка. Ще живее на вилата при свекъра , понеже има голям двор . Синът ми  ( на 6г.) няма търпение 🙂
Кученцето е женско и сега мислим име. Вие бихте ли предложили ? Искахме мъжко и да се казва Чарли, но има свободни само женски. Ето снимка

# 233
  • о`майна лунна нощ е
Моля те, нека не ти предлагам аз. Момичетата ще се включат. По разбираеми причини не съм добра кръстница.
Ако не си ни чела до сега, ще те осветля, че моето куче се казва Швепс. И ще спра до тук.

# 234
Моля те, нека не ти предлагам аз. Момичетата ще се включат. По разбираеми причини не съм добра кръстница.
Ако не си ни чела до сега, ще те осветля, че моето куче се казва Швепс. И ще спра до тук.

ТуиГ
, сигурно си писала назад, но защо го нарече Швепс? Сигурно си има причина, де Simple Smile
Със сигурност ще е единствен с това име, няма как да стане грешка.

# 235

Сладурско и определено оригинално . В тоя ред на мисли може да я кръстим Кола или Шери , което също е оригинално и лесно запомнящо се 😀

# 236
  • sf
А моят Нейо е кръстен на футболиста Неймар. 😂 А иначе Чарли става и за момиче.

# 237
  • Пловдив
Моето се казва Саске от японското аниме Наруто. Жената на Саске се казва Сакура. Та Сакура е моето предложение.
Жив и здрав да е пуфкавият Оскар с малко закъснение. Голям бАмбон е бил.Heart

# 238
  • о`майна лунна нощ е

ТуиГ
, сигурно си писала назад, но защо го нарече Швепс? Сигурно си има причина, де Simple Smile
Със сигурност ще е единствен с това име, няма как да стане грешка.

Слагам го в спойлер
Скрит текст:
След като ми позволиха куче вкъщи, оставих избора на име на главата на семейството. Лежи си той на дивана в тежък няколкоминутен размисъл и изведнъж рече "Измислих! Кучето ще се казва Швеепс!". Последва презентация на името с произнасяне в няколко тоналности и с имитиране на различни ситуации - радостно извикване, сърдито извикване ... аз седя и се хиля като ряпа, но умирам от кеф. Децата останаха потресени, сестра му получиха аудиофайл с подвикване към въображаемото все още куче /не го бяхме взели вкъщи/, но след първоначалния шок, на всички им стана много забавно. В едно бяхме единодушни от самото начало - името няма да е нещо обичайно и често използвано. Като компромис и след сондиране на варианти, окончателното име остана Оливър Швепс и така е записан в паспорта. Това не попречи на 2-годишното ни комшийче да го кръсти Пепси кола.

# 239
Оф, ТуиГ, така образно си го описала... хиля се с глас Smile
Да е жив и здрав Оливър Швепс и много да ви радва!
При нас, знаете, беше спешна ситуация, аз също бях тогава болна, с пневмония, и името не ми беше приоритет. После решихме да има някакво пожелание, символика, и... ето ти Кара! Направо Добринка трябваше да я кръстим, дано все така добричка да е!

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 16:52 от Djaky

Общи условия

Активация на акаунт