Любители на кучета - 115

• 30 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Иланг,само се успокой Blue Heart Не мисли,веднага най-лошите варианти,защото и кучето усеща тези вълнения. Има ли вариант като беше болен куч там да е боцкан и да се е образувала подутина от това?

# 286
  • sofia
Иланг, споко. Саскето е младо куче. Едва ли е нещо сериозно. Щом не го боли, не се шашкай. В понеделник ще разберете.

# 287
  • Пловдив
Да, но мина доста време. Повече от 20 дни.
То ако беше болезнено щеше да ми е по-спокойно - нещо възпалително.
Успях за взема час за нашата лекарка за 4 ч. днес. Отпаднала операция.

# 288
Ако на мястото е поставяна инжекция - със сигурност е от нея. С Кари имах подобни притеснения и то месец, месец и половина след инжекциите, но всичко се оправи с времето. Дано бързо да минава и да се успокоите!

# 289
Иланг,успокой се! И аз се включвам да ти кажа,че напипах същото такова топче на Арес след една ваксина. И ММ ме убеждаваше,че е от това,защото и нашия час беше за следващия ден и аз що рев изревах.Мислех си,че няма как да се надуе чак след повече от месец от ваксината,но за щастие беше точно това. Спадна си след може би 10тина дни.
Стискаме палци,дано е нещо безобидно. Ще чакаме да пишеш! Heart

# 290
И Тайра имаше след ваксина,изчезна след около 2 седмици. И то добре, че моя мъж предположи, че е от ваксината, иначе аз си бях в шаш 😳.. Споко Иланг, всичко ще е добре! ❤️

# 291
  • под тепетата
Иланг, споко! И после да пишеш!
Купувам от аптеката рибено масло за магарето и ме питат :"За възрастен ли е и колко тежи?" Аз - "За възрастен 3г и 32 кила" Като разбра аптекарката ме пита да не вдига кръвно, пък аз отвърнах, че аз го вдигам от него, затова на него - рибено масло, на мен - валидол!
 Вчера е пререгистриран в общината. Във фоайето са били събрани една дузина кучкари , по думите на мъжа ми Sweat Smile

# 292
  • гр.Варна
Иланг да те успокоя и аз, Кара имаше 2 такива подутини и се оказа, че са от игра с другите и себеподобни. Леки ухапвания били според лекаря и и ставало така на мястото. Отделно имаше и от ваксината, даже сега има една от последното боцкане, но почти се разсея.Спокойно и да пишеш после.
За женското кученце да предложа имена и аз-Аря и Санса. Фенка съм на Игра на тронове Kissing Heartхаха личи ли си:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 293
  • Bарна, морето, сините вълни
иланг, на Еро са му излизали подутини след инжекции, но не мога да си спомня колко време след инжекция.
Всички ще бъде наред, прегръщам те!

# 294
  • Пловдив
Поуспокоихте параноята ми. Стана ми по-лек деня докато чакам часа за преглед. Благодаря!
Синковец №2 го заведе преди малко на лекар. Видяла го е неговата докторката. И точно както казахте - от инжекциите. Даже и парички не му е взела.
Сега играят на площадката.

# 295
Иланг, много се радвам, че кучо е добре ❤
Кио види ли китки, трябва да позира до тях. Продължава да бъде същата романтичка 🥰

# 296
Поуспокоихте параноята ми. Стана ми по-лек деня докато чакам часа за преглед. Благодаря!
Синковец №2 го заведе преди малко на лекар. Видяла го е неговата докторката. И точно както казахте - от инжекциите. Даже и парички не му е взела.
Сега играят на площадката
 И ние бяхме там . Добре изглежда , успя  да разиграе другите.😁

# 297
  • София
За моето магаре - не достатъчно.
Моят дребосък изкара с един само 4 месеца, преди да замине пружината. И за мен не са особено качествени.

# 298
  • Пловдив
Hrdza,често ли ходиш на площадката? Аз не съм те засичала мисля.
Иначе Саско е основният бегач там, но само неговата възлюбена Айра (сетерът) му се връзва на тичането.
Синковецът си е малко бльон, но май се сети за твоето кученце. Вълкът си е предизвикателство, иска много работа и възпитание. Как се решихте на такава порода?

Романтичката Кио ми е много на сърце. Как е нейната раничка?
bilqna_69, по колко масло даваш а Ози-ту? То 3 год - 30 кила шоково звучи на хората. И що така разправяш, че от Ози кръвно вдигаш? Сигурна съм, че дядото е причината, но четирикракият красавец го отнася...

Ние имаме две "флекси" каишки. В началото тук ми обърнахте внимание, че не е добре малко куче да се води на такава каишка и аз ги оставих. Скоро я пробвах отново - трудно се справих с нея и дърпането на Принца. Изскача на улицата, не мога да го спра ако се спусне да играе с друго куче. В един момент си помислих, че ще я счупи с това рязко и силно дърпане. Не е за нас.

Снимки нямам, защото сега имам много работа и детето е дежурно по кучето.

# 299
  • тук-там
Аз се попренесох в съседната тема за кратко. Подарих за РД на брат ми едно котенце на 45 дни - от мама клепоуха шотландка и татко британец. И понеже не сме гледали котки до сега, така се отнесох в четене, че съм ви поизпуснала малко. То си е друга една наука гледането на маци. Ето да ви го покажа девойчето, Флава го кръстиха:

Общи условия

Активация на акаунт