Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За мобилния оператор БОБ

 • 2 444
 • 42
 •   1
Отговори

Анкета

Към кой мобилен оператор сте? Доволни ли сте?

Опции:

* Гласуването приключва: ср, 29 ное 2023, 15:47
* Може да изберете максимум 2 опции.

# 15
 • Мнения: 5 808
Цитат
Факт е, че БОБ няма собствена мрежа, ползва клетките и инфраструктурата на А1

Ох, знаем това. И FROG MOBILE ползваха мрежата на Глобул. С код 0890, имах техен номер. Само да ти кажа, че БОБ в България има много отпреди да има А1!!! И си имаше собствена магазинна мрежа!  Вчера си платих месечната такса през сайта bob.bg с кликване на "Плати Боб", не всичко е през А1, дишай!
Темата в момента е за съвсем друго нещо... Цени, планове, месечни такси, условия... и умишленото съсипване на всичко хубаво, което БОБ успяха да предложат през годините

# 16
 • Мнения: 2 486
18.80 лв - 1 000 минути / 6 000 МБ.
Съжалявам, че не взех още 2 карти по 2.90 лв на месец, ама ... спряха я ...
Този месец изхарчих минутите, да видим. Чакат ме по 0.108 лв на минута.
И мъжа ми е така. Карат ни да преподписваме, но за сега държим, иначе трябва да плащаме по 35 лв месечно.

# 17
 • Мнения: 5 808
18.80 лв - 1 000 минути / 6 000 МБ.
Това оферта на БОБ ли е? Много изгодно...браво. Аз съм на 13.80 лв за 4500 МБ,  а минутите са 250 към мобилни и 250 към стационарни (кой ли ги използва тези стационалните е друг въпрос).

И да, никакво преподписване! Те ще ви офертират всеки път, защото печелят от всеки сключен договор.  Този, който ви обяснява, колко е изгодно да получите за повече пари по-малко интернет, просто ще получи процент от това, което платите. Те от това се издържат, от новосключени и преподписани договори.

# 18
 • Мнения: 13 455
На касата ми казват ,че боб няма вече. А-, не знам отделя ли тези абонати. Но за мен е преподписване ,да ги вкарат в плановете, да изчистят боб като оператор с неговите планове. За сега не пипам моя боб мобилен. И не говоря от нето ,някой смс при нужда само.

# 19
 • Мнения: 5 808
Боб няма като оператор, но като услуга "в заварено положение" към А1 си има. Аз все още съм на БОБ, платих си сметката преди няколко дни от сайта на А1. Изобщо няма нужда да ходите в магазините им и всеки път да се разправяте и обяснявате. Регистрирайте се в МОЯТ А1 https://sso.a1.bg/oauth/2/login   и като влезете с мейл и парола ще ви се изписва дължимата сума по фактура. Аз си плащам с 2 клика и не се разправям с тия малоумници.Допреди половин година плащах през сайта на БОБ. Но вече и там не може.

# 20
 • Мнения: 13 455
Нямам оборудване ,стар комп само, не ми е проблем да ходя, плащам и  другите, това казвам, с преподписването обръщат абонатите към една фирма да кажа ,един оператор ,докато изчезне завареното положение,  ускоряват някак.

# 21
 • Мнения: 5 808
Няма "преподписване", ако си на БОБ.  Аз скъсах с А1 преди 2 години като абонат на ТВ и интернет и преминах на Виваком. Но номерът на БОБ си е с постоянен договор, който може да се прекрати всеки един месец. НЯМА ПРЕПОДПИСВАНЕ там. Не се хващай на глупостите на А1, там има преподписване и 2-годишни договори, при БОБ няма. То е като предплатена услуга.

Старият компютър не е проблем, пак става с 2 клика. Можете и от смартфон да си плащаш сметките, инсталирай си приложението МОЯТ А1 (My A1) и после се плаща лесно и бързо, без да се налага да им влизаш в празните магазини, където само да си покажеш носа и наскачат като хиени върху тебе с оферти и предложения.

# 22
 • София
 • Мнения: 8 686
Aз имам лайт боб (мисля) за 2лв/мес от 2018г. Но май няма нищо в него. Държа го в резерва.. че предплатените са доста ограничени. Но пък и да паш всеки месец почти за нищо..
Тарифите могат ли да се видят някъде? Искам да се  изключа временно от основния.

# 23
 • Мнения: 5 808
Ако има изключване, няма как да е временно. После при ново включване трябва да е по новите тарифи. Така че дръжте си на завареното положение, за да не загубите номера.

# 24
 • Мнения: 6 676
От А1 само чакат да прекъснете. Един неизгоден абонат по-малко. След това отивате на високите тарифи.

# 25
 • Мнения: 5 808
Е така е, знам, че съм им неизгоден. За сметка на това 500-те им минути  вкл. минути не ги изговарям. Даже изобщо не набирам от този тел. , че си имам друг... безплатен Wink

# 26
 • на село
 • Мнения: 2 614
О и аз имам боб и съм трън в з****ка на А1.
По едно време звъняха и предлагаха Интернет и т.н. казах им, че тел. С тези номера нямат нет и скоро не са звъняла, но докога ли?!
Ще си плащам 4- те лева за 2 номера, докато съм жива, пък после може някой да ги наследи Joy
Чисто са прекарани  от А1 с такива абонати като мен, ама това за сметка на другите номера, ако щат Blush

# 27
 • Мнения: 5 808
Аз години наред им плащах кабелната тв и дом. интернет. Докато в един момент казах "баста". Спряха всички канали, които гледах. Сега съм на Виваком. Не, че са цвете за мирисане, но то няма и голям избор. Една идея по-добре са

# 28
 • Мнения: 4 003
18.80 лв - 1 000 минути / 6 000 МБ.
Този месец изхарчих минутите, да видим. Чакат ме по 0.108 лв на минута.
Предплатената карта на VIvacom е по-изгодна.
Скрит текст:
Ето какво получаваш от добавка за 9.99лв.:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go


Разговори към всички мрежи в страната  - 0.09 лв. на минута (ако няма безплатни)
Тарифиране на изходящи разговори - 180 сек./60 сек. (това е големият минус на тази карта, но ако разговорите често са над 3мин., тогава не е)

Чисто са прекарани  от А1 с такива абонати като мен, ама това за сметка на другите номера, ако щат Blush
Докато A1 не решат друго. Wink С 30 дни предизвестие и всички абонати на Bob са в историята, ако щат.

# 29
 • Мнения: 5 808

Предплатената карта на VIvacom е по-изгодна.
Скрит текст:
Ето какво получаваш от добавка за 9.99лв.:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go

Да, изглежда доста по-изгодна, 10 лв, 6 ГБ нет. Аз съм ЗА, ако не се налага да си сменям БОБския номер. Но щом прочетох "стартов пакет", означава, че е върви с нов номер, нали?

Общи условия

Активация на акаунт