несподелената любов

• 15 120
  • 402
  •   1
Отговори
# 180
Има хора, които абсолютно нарочно подвежат.

# 181
Не намерих тръни, но сипах една шепа габарчета и моя стъпи отгоре. Вече 10 мин стои на габарчетата. Засега издържа. Ще отчета резултатите и ще изпратя протокола.

# 182
Наскоро една колежка ми сподели, че жена хареса ли си даден мъж, той няма никакви шансове да се измъкне )))

# 183
Сериозно ли не се сещаш?

Може да ми се наложи, пък не знам как се държи мъж на тръни и колко време се задържа.

Ако си обсебваща, лесна и се държиш като покорно кученце е нормално да си губи интереса.

# 184
Безцененно. Благодаря ти. За всеки случай ще приготвя и камшика.

# 185
  • София
И все пак ми звучи грубо.

Въпреки, че с разни директни, рязки и хиперактивни жени в един момент ми пада пердето и изобщо не им щадя егото и най-безцеремонно давам знак, че не е мой тип.

Но като цяло предпочитам да си мисли за мен че съм мишка, олигофрен и т.н. пред това да я унижа като жена, в случай че няма да се получат нещата.

Нали знаеш, че можеш да кажеш истината и без да си груб? Примерно, няма да й кажеш "грозна си и не ме кефиш", а че не си пасвате и няма да се получи между вас. Тя ако е толкова неуравновесена, та да се обиди от това, вината определено не е в твоя подход Joy

След като не го виждаш, явно някой трябва да ти го покаже. Wink
Осъдителното е това, че за разочарованията си обвиняваш другия, другите.
Това, дарлинг, е крайно лицемерно и осъдително. Най-често и манипулативно, защото излагайки разочарованието си вменяваш вина другиму с цел да промениш решенията му.
Защото и съвсем обикновен, нормален и добронамерен човек, на когото натрапиш разочарованията си, се смущава и започва да се пита -  а бе аз дали наистина не съм подавал някакви грешни сигнали?
Едно нещо, което е много диференцирано по пол и важи изключително за жени: - опитайте се да разберете, че никой освен вас не е отговорен за вашето (лично) тълкуване на чуждите "сигнали".

Абе много объркваща тая тема... първо единият сам си отговарял за чувствата и да не се оплаквал, че другият може да ги си е поиграл с тях, ама сега пък било много лицемерно да си изразиш разочарованието, че другия можел да се почувства виновен... айде да решим, всички сами ли ще отговарят за чувствата си, или другият трябва да ги пази, че нещо много менлив тоя стандарт Smile

# 186
най-гадното нещо е това,че преживяваш несподелена любов и след всичко няма на кого да дадеш шанс имаш нужда от някой,но никой няма нужда от теб(това е което чувствам) и да знам всеки би казал че ще има някой един ден,но човек изпитва нужда от някой и всеки има различен начин на мислене затова например аз съм от тези които...не знам как да го обясня аз не съм излизала с някой но сякак чувството да имаш някой до теб дава надежда за бъдещето че не си сам и всичко ще бъде добре,но ако нямам някой когато имам нужда от някой какъв е смисълът това да стане когато аз се откажа.
Може да звучи глупаво,но просто исках да споделя защото нямам да кого да кажа от какво имам нужда.Нито на приятели,нито на майка ми просто никой

Най-добре ще е да си намериш гадже.
опитвам се,но не знам дали ще успея

# 187
На мен са ми тълкували усмивка като грешен сигнал. Ок, няма се усмихвам тогава. Обаче пък следва всеобща реакция на околните - е, не, не си ти това.
Може и да не дълбаеш чак толкоз за отговори, Лъвице, щото все отнякъде дебне двоен стандарт.
Simple Smile

# 188

На колко години беше ти?

# 189
най-гадното нещо е това,че преживяваш несподелена любов и след всичко няма на кого да дадеш шанс имаш нужда от някой,но никой няма нужда от теб(това е което чувствам) и да знам всеки би казал че ще има някой един ден,но човек изпитва нужда от някой и всеки има различен начин на мислене затова например аз съм от тези които...не знам как да го обясня аз не съм излизала с някой но сякак чувството да имаш някой до теб дава надежда за бъдещето че не си сам и всичко ще бъде добре,но ако нямам някой когато имам нужда от някой какъв е смисълът това да стане когато аз се откажа.
Може да звучи глупаво,но просто исках да споделя защото нямам да кого да кажа от какво имам нужда.Нито на приятели,нито на майка ми просто никой
Пробвай в реалността и ще видиш, че любовта е хубаво нещо, когато се случва наистина, много повече отколкото във фантазиите.
благодаря..опитвам се да направя всичко по силите си

# 190
Безцененно. Благодаря ти. За всеки случай ще приготвя и камшика.

Къде съм писала нещо за камшици? Joy

# 191

На колко години беше ти?
19...сигурно сега ще чуя обиди или подобни

# 192

Мии харесваш си някой на 18-19-20 или каквато възраст те влече. И може първоначално ти да си по-активна в инициирането на комуникацията, понеже някои от младите момчета ги е срам.
И гледаш да се сприятелите. Да си говорите на общи теми. И като те опознаят и видят, че си добра ще се случи и другото.

# 193

Мии харесваш си някой на 18-19-20 или каквато възраст те влече. И може първоначално ти да си по-активна в инициирането на комуникацията, понеже някои от младите момчета ги е срам.
И гледаш да се сприятелите. Да си говорите на общи теми. И като те опознаят и видят, че си добра ще се случи и другото.
надявам се да се получи този път и благодаря за съвета

# 194
Пробвай в реалността и ще видиш, че любовта е хубаво нещо, когато се случва наистина, много повече отколкото във фантазиите.
благодаря..опитвам се да направя всичко по силите си
То сила не ще моме, няма да се борите. Предложи му да излезете, ама така за цяла нощ. Те мъжете секс не отказват.

Общи условия

Активация на акаунт