несподелената любов

• 15 130
  • 402
  •   1
Отговори
# 165
Според мен, и по наблюдения - и в късна възраст се случва, и влюбени в актьори и непознати познавам. Хора разни.

# 166

Е това е един от най-мишкарските отговори Joy

Първо, нормален човек ще се усети за какво става дума. На мен много би ми паднал в очите с такива глупости. А пък ако отсрещната страна е достатъчно наивна или влюбена да не се усети, ще започне да търси решения, варианти. Че нали е толкова прекрасна, едни пътувания ли ще ви провалят шансовете. Абе простотии. Тук дори не става дума за другия човек. В даден момент човек пораства и трябва да се научи да слага край с достойнство. Заради него самия. А пък нормалните, зрели хора, знаят, че понякога хората просто не си допадат и не го приемат лично. Пито платено, няма драма.

И все пак ми звучи грубо.

Въпреки, че с разни директни, рязки и хиперактивни жени в един момент ми пада пердето и изобщо не им щадя егото и най-безцеремонно давам знак, че не е мой тип.

Но като цяло предпочитам да си мисли за мен че съм мишка, олигофрен и т.н. пред това да я унижа като жена, в случай че няма да се получат нещата.

# 167
Във всички случаи я унижаваш, защото не я искаш. 😄

# 168
Изобщо няма нищо общо с влюбването в актьори и вокалисти, защото това е реален човек, с който комуникираш, имате някакъв обмен, някакво време, което прекарвате заедно. То за да се превърне в любов, не е достатъчно да го гледаш на снимка.

# 169

Е от кога да й изпльоскаш в лицето, че не я искаш след като си я пробвал е много мъжко?
Според мен е доста грубо. Не е ли по-добре да й каже човек нещо от сорта: Прекрасна си, но сега не търся обвързване защото много пътувам и бла бла нещо си там. Поне няма да е наранена, да го приеме лично и да е обидена.
Подкрепям 100%
Много е грозно да кажеш на жена, че не я желаеш. Точно, както казваш ти "да го пльоснеш".
Добре, че никога не съм излизала с подобен простак.

И как трябва да стане според вас? Каква е разликата като не те кефи булката да и го кажеш директно или да изговориш един куп красиви лъжи, които всеки над 16 годишна възраст и с два грама мозък ще ги хване?

# 170
Уважението към индивида ти оставя и вратата отворена, ако щеш дори. Отговор като за теб получаваш, за да бъде разбран.

# 171

Е от кога да й изпльоскаш в лицето, че не я искаш след като си я пробвал е много мъжко?
Според мен е доста грубо. Не е ли по-добре да й каже човек нещо от сорта: Прекрасна си, но сега не търся обвързване защото много пътувам и бла бла нещо си там. Поне няма да е наранена, да го приеме лично и да е обидена.
Подкрепям 100%
Много е грозно да кажеш на жена, че не я желаеш. Точно, както казваш ти "да го пльоснеш".
Добре, че никога не съм излизала с подобен простак.

И как трябва да стане според вас? Каква е разликата като не те кефи булката да и го кажеш директно или да изговориш един куп красиви лъжи, които всеки над 16 годишна възраст и с два грама мозък ще ги хване?
Разликата е във възпитанието. Аз например, когато искам да разкарам мъж, който не се справя в леглото му казвам, че е страхотен мъж, но не искам сериозна връзка. Само една вулгарна жена би казала истината. Същото е и с мъжете.

# 172
Скрит текст:
Това е така, но много мъже и жени от комплекса да са център на света и всички да са им в краката, пускат противоречиви сигнали и ... ама ти нещо не си разбрал/а. О, напротив, много точно съм разбрала, друже - ти не си коректен, ти гледаш на другите като на обувки, които се пробват, а не на личности, които трябва да се уважават, а не аз.

Нищо осъдително и манипулативно не виждам в това да имам очаквания и да се чувствам разочарована, когато са ми подали сигнал и после нищо.
Скрит текст:
Много мразя такива ситуации - флиртува откровено някой си с целия свят и накрая избира един, а другите - излъгани, да си страдат там. Че и за благодарност - манипулатор си бил.. Аз все пак не съм на кастинг, не съм на интервю за работа, че да постъпват така мен. Душа и сърце имам, трябва да се уважават.

Съвсем, съвсем друго е да си бил точен и в началото да си обяснил, че тая работа няма да я бъде. Да представя една жена за съпруг мъж, женен за друга, пък няма и да го коментирам..

След като не го виждаш, явно някой трябва да ти го покаже. Wink
Осъдителното е това, че за разочарованията си обвиняваш другия, другите.
Това, дарлинг, е крайно лицемерно и осъдително. Най-често и манипулативно, защото излагайки разочарованието си вменяваш вина другиму с цел да промениш решенията му.
Защото и съвсем обикновен, нормален и добронамерен човек, на когото натрапиш разочарованията си, се смущава и започва да се пита -  а бе аз дали наистина не съм подавал някакви грешни сигнали?
Едно нещо, което е много диференцирано по пол и важи изключително за жени: - опитайте се да разберете, че никой освен вас не е отговорен за вашето (лично) тълкуване на чуждите "сигнали".

# 173
Мъжът избирал. Пълни глупости.
Ако не харесвам някого, коя сила ще ме накара да съм с тоя не знам.

Избира коя да го избере, демек - пробва се. Оттам нататък, изберат ли го, изобщо не е длъжен да полага усилия да задържа интереса си Simple Smile

Да, има и такива мъже с такова мислене и после се чудят, защо ги зарязват.
То и затова трябва да ги държиш на тръни.
Нито мъжът избира, нито жената.
Двамата се избират взаимно. Пък като си омръзнат, се разделят.

# 174
Може би не си ме разбрала добре, но ми стана интересно - какво значи да го държиш на тръни? За фокус на интереса или?

# 175
Сериозно ли не се сещаш?

# 176
най-гадното нещо е това,че преживяваш несподелена любов и след всичко няма на кого да дадеш шанс имаш нужда от някой,но никой няма нужда от теб(това е което чувствам) и да знам всеки би казал че ще има някой един ден,но човек изпитва нужда от някой и всеки има различен начин на мислене затова например аз съм от тези които...не знам как да го обясня аз не съм излизала с някой но сякак чувството да имаш някой до теб дава надежда за бъдещето че не си сам и всичко ще бъде добре,но ако нямам някой когато имам нужда от някой какъв е смисълът това да стане когато аз се откажа.
Може да звучи глупаво,но просто исках да споделя защото нямам да кого да кажа от какво имам нужда.Нито на приятели,нито на майка ми просто никой

# 177
най-гадното нещо е това,че преживяваш несподелена любов и след всичко няма на кого да дадеш шанс имаш нужда от някой,но никой няма нужда от теб(това е което чувствам) и да знам всеки би казал че ще има някой един ден,но човек изпитва нужда от някой и всеки има различен начин на мислене затова например аз съм от тези които...не знам как да го обясня аз не съм излизала с някой но сякак чувството да имаш някой до теб дава надежда за бъдещето че не си сам и всичко ще бъде добре,но ако нямам някой когато имам нужда от някой какъв е смисълът това да стане когато аз се откажа.
Може да звучи глупаво,но просто исках да споделя защото нямам да кого да кажа от какво имам нужда.Нито на приятели,нито на майка ми просто никой

Най-добре ще е да си намериш гадже.

# 178
Пробвай в реалността и ще видиш, че любовта е хубаво нещо, когато се случва наистина, много повече отколкото във фантазиите.

# 179
Сериозно ли не се сещаш?

Може да ми се наложи, пък не знам как се държи мъж на тръни и колко време се задържа.

Общи условия

Активация на акаунт