несподелената любов

• 15 086
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
Т.е. ти си преследвачката, така ли?

# 151

Нищо осъдително и манипулативно не виждам в това да имам очаквания и да се чувствам разочарована, когато са ми подали сигнал и после нищо. Много мразя такива ситуации - флиртува откровено някой си с целия свят и накрая избира един, а другите - излъгани, да си страдат там. Че и за благодарност - манипулатор си бил.. Аз все пак не съм на кастинг, не съм на интервю за работа, че да постъпват така мен. Душа и сърце имам, трябва да се уважават.

Съвсем, съвсем друго е да си бил точен и в началото да си обяснил, че тая работа няма да я бъде. Да представя една жена за съпруг мъж, женен за друга, пък няма и да го коментирам..

И аз как да разбера дали булката става? По снимка или от един два погледа, та да знам ще стане ли заварката или не? Дори не помня колко пъти съм бил в така описаната ситуация, сигурно бая клетви съм отнесъл Simple Smile

# 152
Е, 6-то чувство нямаш ли ? Отиваш на мегданя, смигаш на момата, сучеш мустак и "зех тъ Радке, зех та". Качваш я на магарето и те така. Ако не е честна връщаш я на баща и да и бере срамъ.

# 153
Аз от моя леля знам, че е много важно първо жената да бъде избрана от мъжа. Мъж, който да направи съзнателен избор, че тя е партньорът, с който иска да създаде семейство. Такъв мъж ще я уважава, цени, обича. Жената бързо свиква на хубавото - така казваше тя. Бързо се привързва.

И аз така съм чувала, но не ми се е случвало със свикването и привързването. Все съм бягала, когато е стигало до сериозното.. Докато не срещнах този, който ми е на сърце..

# 154
Мъжът избирал. Пълни глупости.
Ако не харесвам някого, коя сила ще ме накара да съм с тоя не знам.

# 155
Рози, за пореден път звучиш сякаш още го обичаш, въпреки всичко. Ако поиска да се върне, ще го приемеш ли? Ако не искаш не ми отговаряй, знам че е много лично. Познавах двама възрастни баба и дядо. Като млади (с три деца), той среща в работата си неземна красавица и се влюбва (дори стара й личеше, че е била хубава жена). Развежда се и се жени за нея. Бившата му съпруга като теб - широкоскроен, спокоен човек. Грам цирк. Тя самата след време среща друг и така. Двете семейства даже ходят заедно с децата на почивки 🤷🏼♀ Стават по на 75, на бившата мъжът й умира, а на дядото жена му решава да се разведе с него. Останал сам, 40 години след развода, започва да го настига “гузна съвест”. И любов, която никога не си била отишла. Предлага на бившата да се съберели. Не се събраха, но в душата й се проведе борба. Така мисля.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 16:25 от Анонимен

# 156
Е, никой не е казал да се избере първия или единствен срещнат. Една хубава, интелигентна, с добро сърце жена, с хубави качества, ще има голям избор, от много кандидати. 😁

# 157

Избира коя да го избере, демек - пробва се. Оттам нататък, изберат ли го, изобщо не е длъжен да полага усилия да задържа интереса си Simple Smile

# 158
Скрит текст:
Рози, за пореден път звучиш сякаш още го обичаш, въпреки всичко. Ако поиска да се върне, ще го приемеш ли? Ако не искаш не ми отговаряй, знам че е много лично. Познавах двама възрастни баба и дядо. Като млади (с три деца), той среща в работата си неземна красавица и се влюбва (дори стара й личеше, че е била хубава жена). Развежда се и се жени за нея. Бившата му съпруга като теб - широкоскроен, спокоен човек. Грам цирк. Тя самата след време среща друг и така. Двете семейства даже ходят заедно с децата на почивки 🤷🏼♀ Стават по на 85, на бившата мъжът й умира, а на дядото жена му решава да се разведе с него. Останал сам, 45 години след развода, започва да го настига “гузна съвест”. И любов, която никога не си била отишла. Предлага на бившата да се съберели. Не се събраха, но в душата й се проведе борба. Така мисля
.

Aerin
Скрит текст:
Е той е бил мъжът, който съм обичала. Вероятно има някаква обич, не любов. Това са 20г от живота ми и все хубави с изключение на края. Може би от там е заблудата, че...
Разочарованята ги има и не няма да има общо настояще и бъдеще..Аз не искам вече.

Кой прави задълбочени анализи освен ако не се жени по сметка.
По често е емоция и желание да споделяте още повече..
Брака не спиря развитието, че да можеш да придвидиш как и какво ще бъде

# 159
  • София
И аз как да разбера дали булката става? По снимка или от един два погледа, та да знам ще стане ли заварката или не? Дори не помня колко пъти съм бил в така описаната ситуация, сигурно бая клетви съм отнесъл Simple Smile

Е как... по каналния ред Joy

Всъщност е много просто, ама не знам защо толкова страници не се разбира. Пробвай си булката, опознавай я... и като разбереш, че не става... нормално й обясняваш, че няма да се случат нещата между вас. И приключваш с комуникацията нея.

Сега, тя ако ревне, ама как така, ама нали излизахме, ама нали ме гледаше с тези големи сини очи, ама нали оня път ми поради маргаритки, ама аз толкова те обичам, ще умирам без тебе, значи мацката е лудичка и никой не й е виновен за това. Не си й длъжен.

Обаче, ако не можеш да й кажеш край в лицето, намираш поводи да й пишеш тук и там, пускаш й небрежно ръка, като се видите, днеска я обичаш, утре не я познаваш... еми, това са си п***лски номера. И си е направо подигравка, ако знаеш, че има чувства. Друга тема, че тя е тотална балама и трябва да й е пределно ясно, че само я разиграват и нищо няма да се получи. Но надеждата умира последна, а чувствата след нея. Та можеш да се оправдаваш, или можеш да постъпиш като мъж, не като мишка.

# 160

Пробвай си булката, опознавай я... и като разбереш, че не става... нормално й обясняваш, че няма да се случат нещата между вас. И приключваш с комуникацията нея.

Та можеш да се оправдаваш, или можеш да постъпиш като мъж, не като мишка.

Е от кога да й изпльоскаш в лицето, че не я искаш след като си я пробвал е много мъжко?
Според мен е доста грубо. Не е ли по-добре да й каже човек нещо от сорта: Прекрасна си, но сега не търся обвързване защото много пътувам и бла бла нещо си там. Поне няма да е наранена, да го приеме лично и да е обидена.

# 161
Тя прекрасната не се ли усеща сама, остави тая работа. Ще чакам аз мъж да ми се обяснява какво - що.

# 162
  • София
Е от кога да й изпльоскаш в лицето, че не я искаш след като си я пробвал е много мъжко?
Според мен е доста грубо. Не е ли по-добре да й каже човек нещо от сорта: Прекрасна си, но сега не търся обвързване защото много пътувам и бла бла нещо си там. Поне няма да е наранена, да го приеме лично и да е обидена.

Е това е един от най-мишкарските отговори Joy

Първо, нормален човек ще се усети за какво става дума. На мен много би ми паднал в очите с такива глупости. А пък ако отсрещната страна е достатъчно наивна или влюбена да не се усети, ще започне да търси решения, варианти. Че нали е толкова прекрасна, едни пътувания ли ще ви провалят шансовете. Абе простотии. Тук дори не става дума за другия човек. В даден момент човек пораства и трябва да се научи да слага край с достойнство. Заради него самия. А пък нормалните, зрели хора, знаят, че понякога хората просто не си допадат и не го приемат лично. Пито платено, няма драма.

# 163

Пробвай си булката, опознавай я... и като разбереш, че не става... нормално й обясняваш, че няма да се случат нещата между вас. И приключваш с комуникацията нея.

Та можеш да се оправдаваш, или можеш да постъпиш като мъж, не като мишка.

Подкрепям 100%
Много е грозно да кажеш на жена, че не я желаеш. Точно, както казваш ти "да го пльоснеш".
Добре, че никога не съм излизала с подобен простак.

# 164
Тя прекрасната не се ли усеща сама, остави тая работа. Ще чакам аз мъж да ми се обяснява какво - що.

То всеки си пише..
За несподелена и неконсумирана любов чак ми е чудно, че може да се случи след определена възраст.
Все едно да се влюбиш в актьор или вокалиста на любима група.

За онези споделено - несподелени..всеки е минал по пътя си в даден етап.
В един момент търсиш вината в себе си, после узряваш и разбираш, че не е проблема в теб.
Учиш се..

Общи условия

Активация на акаунт