Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 825
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моля без нулеви години, че и без това критическата ме треска, неам нерви за още една година в средното образование.
А и мисля,че май и юни ще са ПО.

# 121
  • София
А и мисля,че май и юни ще са ПО.
Дано!

# 122
Дано!!!Чул те НОЩ,и министър, и РЗИ!!!

# 123
  • София
Марулето, съвсем изтрещя - нулева година и НВО по всички предмети! Я пий едно бЕло! Joy

# 124
Е добре! Сега като се чета,май някаква форма на шизофрения отключвам.
    Айде,метлата пак е минала.След мен имаше пост на масиса ,май беше.
   Както и да е.
  Аз да питам пак разбрала недоразбрала- ако не избере детето профил география,в 11 и 12 кл учат ли го този предмет?Или история?И ако му е нужна при кандидатстване ,коя оценка се взема предвид?

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 09:49 от марулета

# 125
  • София
Чета си една статия, потривам ръце и си представям бъдещият нормален живот. И след това се сещам, че нашите към 2023 год. ще са нвършили 18 години и се сепнАх! Сега се чудя за кое да се притеснявам по-напред, за дремането пред компа сега или за бъдещата "сексуална революция" Joy :
https://novini.bg/show/osemnadeset-plus/651856

# 126
  • София
Абе, по-добре сексуална революция, отколкото дигитална изолация.

# 127
Цените към Колумбия проверихте ли? Чувала съм, че там, освен сексуалната революция, на особена почит е любим наш цвят. Joy

# 128
  • София
Като един виц, толкова път, друг път, никой път. Имаме си и тука.

# 129
Бело или сексуална революция? Или и двете?
То не че някой пита родителите и за едното, и за другото.

# 130
  • София
Добре,че не ни питат. Гаранция за по-дълъг и спокоен живот.

# 131
  • София
На Колумбия съм й се наточила от 3 години и докато се чудя дали първо там, или в Танзания на сафари, доде ковида и само един Занзибар ни остана. Joy

# 132
  • София
Дъщеря ми я посети 2019. Много ѝ беше харесала. Тя обиколи цяла Южна Америка. Но като че ли Аржентина най я впечатли, може би защото учи и живя там най-дълго.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:19 от masissa

# 133
Ехаа,Масиса,това си е за завиждане! И аз от приятели,посетили Тази част на света ,чувам,че им харесва Аржентина много.Чили -не.
      Тоз човек,дето забрани със закон ковид в Занзибар е починал,след като беше изчезнал.Та не е много ясно там какво става.То е ясно де,ама айде.

МолА ви сЪ, кажете ми ,ако няма профил география в 11 и 12 кв,продължават ли да го учат като предмет?

# 134
Не. Във втори гимназиален етап учат БЕЛ, математика, двата чужди езика, гражданско образование и ФВС. И три или четири профилиращи предмета.

Общи условия

Активация на акаунт