Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 487
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Санака ще черпи за ДЗИ след две години. Laughing

# 676
Тез две години знаеш ли как бързо ще минат и заминат?!
    Като вчера ми е седмокласната матура.Имаше и нерви и смях и сълзи, че и кеф после.
   Брутално беше, особено гафовете на рошавите айти,на соф.инспекторат-помните ли?

# 677
  • София
E, как да не помним! Аз цели реплики помня от въпросната тема:

"Казах му, че цял ден съм заета и ще проверяваме довечера, и че резултатите няма да му избягат. Е, избягаха."

"Отговорното айти не е рошаво, ето в това е проблемът."
"Някой вече го е скубал."

"На мен ми излиза само, че е класирана в град София. Пак е нещо. Току-виж ни бяха класирали в Луизиана."

"Сутринта бяхме класирани в 32-ро. Да видим къде ще сме до довечера."
Joy

# 678
Здравейте, десетокласни мами. От матура през гимназиални вълнения, децата ... а и ние ... сме на прага на поредното НВО. Приемате ли нови мами в групата във Фейсбук? Благодаря Flowers Hibiscus

# 679
Санака,култови са да!И е знам що ги кръстихме рошави айтита,аа аз имам две близки такива и са всичко друго,но не и рошави.

# 680
  • София
Дидева така ги кръсти.

# 681
Боже,каква памет!

# 682
  • София
Аха, ей сега ще минат тия две години!
Днес получих съобщение в Школо, че ФМИ организира "Ден на кариерата" за трите класа от математическия поток.
Другата седмица ще ги водят на 100-метрова разходка, с 3 учителя. 😂
Десем, при вас няма ли нещо с Химическия факултет?

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:53 от Не се сърди, човече

# 683
Страх ги е да не избягат. Joy
Браво на училищното ръководство. Добре е, че връзката със СУ се възражда и заздравява.

# 684
  • Бургас
Марулета Честито на младежите! Дано да продължават и занапред с успеха!

# 685
  • София
Дните на кариерата са забележителни за самите студенти от ФМИ. Само дето след тях всичко живо тръгва на работа или стаж и следването става тежко.

НПМГ има силно представяне при нас, също Бургас и Варна. Последните са придобили значително самочувствие и то не е без покритие. Преди така бяха от ОМГ в Пловдив, сега вече не, не знам защо.
 Сърдечни поздрави за отлично представили те се на ДЗИ абитуриенти. Късмет и успех!

Моят поглед в последно време стига само до датите 16.06 и 18.06. Ще се излага моето семейство на тези НВО и то двойно ще се излага.

ПС: Марулета, най-добрият ми студент специалност КН тази година е от Монтана.

# 686
  • София
Що, бе, Яна?

# 687
  • София

Щото на голямата не ѝ виждам очите, камо ли да съм я видяла да учи. А това тестче нещо да попълни, тц.
Малката е специален случай, там ще съм в другата крайност. На четни дати се справя с тестовете, на нечетни - не. Тук ще е на късмет.

А с пиенето... наблягам на сок от бъз, липсва опиянение. Здраве да е!

# 688
  • София
Ти пък, че кой учи за десетокласното НВО?

И седмокласничка ли имаш? Не те виждм в седмокласната тема.

# 689
Лесно, трудно...Знам какво може да даде НПМГ, стига да искаш да вземеш. И че можеш да изкараш резултат, на приемен изпит по математика в СУ само с училищна подготовка, достатъчен за прием във всяка специалност с този предмет. Пък и имам поглед върху това, което учат - ООП, ИУЧ, ФУЧ, МУЧ...
Абе, пак да поздравя г-н Ушагелов. Така се прави!

Общи условия

Активация на акаунт