Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 798
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ти пък, че кой учи за десетокласното НВО?

И седмокласничка ли имаш? Не те виждм в седмокласната тема.

Имам, чета там. Заявила съм присъствие в началото само.

За да не е само спам, не спирам да се учудвам как двете девойки учат едни и същи неща в различни класове. Тази година най-пълно се припокриват История и География. По време на ДО пускай малката да слуша невероятната учителка по История на голямата.

# 691
  • София
Ти пък, че кой учи за десетокласното НВО?
Аааа, моята учи - даже ще ходя помагала по БЕЛ да купувам. Правиха и две пробни НВО в училище миналата седмица. Това по БЕЛ ще им бъде отчетено като класна работа.
Та сега се притеснява за оценката, защото е позабравила някои произведения, времето не стигнало и т.н.

# 692
Мхм, те като пуснат резултатите на датата, в която вече трябва да имат срочни оценки, за две класни работи ще им ги зачетат. По специална скала, директно от МОН спусната. Или от кораба-майка. Joy

# 693
  • София
Оценката от пробното НВО имах предвид - за БЕЛ
За МАТ вече знаете версията - 6 за годината, ако изкараш 6 на реалното НВО 😀.

# 694
  • София
И на нашите класното по БЕЛ беше по формата на НВО. Девойката го отчита като по-лесно от обичайните контролни на госпожата.
Нищо няма да купувам аз. Тя дори още не е решила дали ще се явява.

# 695
И на това прекрасно дете няма да му купиш нищо? Ужасна си. Кажи му да си избере нещо. Не е нужно да е помагало за НВО.Stuck Out Tongue

# 696
Подкрепям Дидева!Санака,не бъди жестока!
   Айде,след цялото ми мрънкане за профили , най-после имаме дадени заявления за попълване.И никакви указания.
Да си напишат три желания.Ами ако децата са повече,отколкото може да бъдат какво се случва?
   Аз да си преговоря пред вас - при нас профили са БЕЛ,немски и АЕ.Избираме още един.В 12 клас държи ДЗИ БЕЛ и задължително по един от профилиращите,така ли?Не може да е друг,непрофилиращ предмет.Да речем математика,обикновена.Има ли начин ,да избере  за профил предмет,който по принцип после няма да му трябва.Напр.география.За това ,което избере да учи да не е нужна оценка по география.
   В понеделник трябва да даде заявление/декларация, каквото там се казва.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:07 от марулета

# 697
  • София
Като ви чета, май само при сина ми още не са подали заявления.

# 698
  • у дома
Марултке-ох пак не си разбрала-в неделя ме виж на кафе да ти ги обясня...При вас ПП са 2 ,-НЕ и АЕ,нямате бел-избирате 3ти ПП-гимназията е решила да нямате 4ти ПП. ДЗИ 1е задължително за всички бел,а ДЗИ2 се избира от ПП.Може да се държат и ДЗИ 3 и 4 по желание по др предмет независимо дали е ПП или не.

# 699
  • София
Че то годината почти свърши. За кога го мотаят?

# 700
Марултке-ох пак не си разбрала-в неделя ме виж на кафе да ти ги обясня...При вас ПП са 2 ,-НЕ и АЕ,нямате бел-избирате 3ти ПП-гимназията е решила да нямате 4ти ПП. ДЗИ 1е задължително за всички бел,а ДЗИ2 се избира от ПП.Може да се държат и ДЗИ 3 и 4 по желание по др предмет независимо дали е ПП или не.
   Ох, да,Светле,вярно че и преди и го олясни така.Голяма съм бяла птица.Не знам кога ще се приберем в неделя,че ще ходим на бал у СофЕЯта,иначе с удоволствие ще се видя на кафе с теб.

# 701
  • София
Че то годината почти свърши. За кога го мотаят?
Карат по френски маниер laissez faire, laissez passer.
Ама и на мене ми е все тая вече. Важното е да свършва този месец по скоро.

# 702
  • София
Май вече всички сме така. И аз чакам само да дойде Джулая. 😜

# 703
  • София
Аз чакам резултати от НВО 4-ти клас. Joy

# 704
  • София
Слънчева, при нас нищо не се чува за СУ, а иначе съм яхнала няколко метли, разни трънчета в очите, като едните са заради г-на дето му праща поздрави Дидева, връзката е профилите Angry "3 профила, не 4, .... ще се подготвят по-добре .... е за чий питам днес аз, за кво им е тая профилирана подготовка като оценката от 10 клас от училището в Долно Нанагорнище има значение, от профилираната подготовка от 12 клас - не ...

Общи условия

Активация на акаунт