Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 486
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Записвам след мн.дълго отсъствие от темите...не съм купувала помагала, но изрично питах дали иска и кои, но не...Учителите след ДО само дават контролни и класна, за да наваксат с присъствено оценяване , не преподават с хъс и желание, отбиват номера, та и учениците кат тях.
Нямам сякаш сили да се вълнувам за това НВО, на частни уроци не ходи.
Търся читав учител по математика за подготовка за НВО в съкратени срокове, (натагадък) за Варна става дума...ако някой знае такъв, който би ни вмъкнал в графика си.

# 706
  • София
Аз лично инвестирах в учител по бел, не толкова заради НВО, а стимул ми бяха две двойки и се стреснАх. Но сега като прегледах едно примерно по мат и изпаднах в шок. Честно, точките бяха 10.😱

# 707
  • В светлината на слънцето
Изобщо това НВО не ми е грижа. Имам 7-класно да преживявам.

# 708
Абе стига с това НВО!!!Да не би децата ви да спират с образованието си сега?!
   Моят син попълни заявлението за профили,подписах и в последния момент реши да смени желанията - първото и второто.Поиска нова бланка на класната,тя пък го питала,е как така си сменяш желанието,достатъчно време имаше да мислиш.Ама кво да мислим,като ние идея нямаме какво се предлага като профил.Децата пишат три желания и тогава ще се уточнява какви профили ще има.
   Много ми писнА!!!Искам вече да приключват и да се свършва с този 10ти клас и догодина да не съм чула за онлайн обучение.

Лулу,точно така,концентрирай се в 7мо класното!И да не забравиш бЕлото!!!!

# 709
  • В светлината на слънцето
марулетке, няма опасност за бЕлото, и за червеното, че и за розето. Joy

# 710
  • вкъщи
Мами,някое от децата Ви ще се явява ли на НВО по чужд език? Устният изпит в същия ден ли е?

# 711
  • София
Изпитът е обявен в един ден - 17 юни. Няма предвидена отделна дата за устен изпит.

Наборката последно май реши да се явява на НВО. И понеже ме нахокахте, че нищо не й купувам Joy , предложих да й купя някоя книжка с пробни. Отказа - не била казвала, че ще се готви, а само, че ще се явява. Laughing

# 712
  • вкъщи
Ами при нас устният е на 21. Странно,но....

# 713
  • София
Не знам, не съм се интересувала в подробности. Тя на т.нар. "задължителни" се чудеше дали да се яви, за пожелателните изобщо не сме отваряли дума.

Слънце, я навий и твоя младеж да се яви, та да попием с кеф на 28-ми. Joy Кво му пречи?

Аз отметнах днес едно НВО, да се готви следващото! Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 22:58 от sanaka

# 714
  • София
Sanaka, похвали наследника.Joy

# 715
  • София
46 от 50т. и по двата предмета - 92% от максималния резултат. По математика очакваше повече, но явно пак е объркал някакви бакалски сметки. Както писах в четвъртокласната тема, ако така се справи и в 7-ми клас, ще съм доволна. Joy

# 716
  • София
Отлична работа на момчето, Санака.
Ще я видим при нас какъв ще е резултата. Но моят син доста се напрегна заради математиката. Удари го на чест:joy:

# 717
  • София
Не, бе, не сте разбрали - това НВО не е повод за напрягане, а само за пиене. Joy Демек, не страда от нито един от недостатъците на седмокласното НВО, но носи всичките му предимства.

# 718
  • София
Сега е ред да стискате на палци на нас 10/7класни мами...
Пък дано и ние се похвалим Blush

Между друго възпитаниците на г-жа Маринова добре да се справили на Състезанието на НПМГ - може би около 1/2 от първата 1/2 на стр.1 (моята девойка пропусна заради школата по БЕЛ)

# 719
Това 10 класно НВО не го мисля изобщо. Само да мине 7класното и не знам какво ще правя. Мисля да се науча предно салто, или нещо по-екстремно. Много, много искам да е минало. Такова напрягане и нерви на никой не пожелавам. Аз това казвах преди години при напъниге на маят мъж за момиче - никакъв проблем за бременнокт, раждане и първите 7 години. След това не мога. Набора добре се представя иначе. Но аз имам козове - яко не поправи 2та по математика, връща се в общежитието. Ей, това дете, има ли стимул чудеса прави. Ми 5.50 на класното. Но пък и социалният живот е на 6. Връка се в нас за по 1 нощ, да го изпера и да заредаля бурканите от празни с пълни. Дискотеки, рождени дни... живот и половина. Но пък като е добре в училище, пък и за стипендия се красира, какво да му кажа. Само гадже не може да си намери, а облога е, до средата на юни ако няма, да се стриже 0 номер.

Общи условия

Активация на акаунт