Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 819
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ние май ги редихме така:
1. История
2. Информационни т
3. География
Обаче наборката си промени решението и иска география. Не че я е обзела внезапна любов към релефите. Просто няма да се учи.
Иначе си имаме български като трети профил по принцип.
Както се вижда, нещо хуманитарно се е насочила, ама накъде...

# 616
А нашият една любов го тресе,та го друса!

# 617
  • София
Моята ми е много смешна  /това си е чисто нейния характер/ като ми каже "Той ми е само приятел, ти какво си мислиш?".
😜

# 618
Аааа,наборът "не се прай " само на приятел.Не се крие или срамува от нас.Как му заминаха малко на Софията,и довечера ще си готвят на нейния етаж с момата суши.Демек ще има романтична вечеря.
    Голяма симпатяга е,една такава миличка и тихичка.
   Иначе приятелки ,самоприятелки ,си имаме - една от бебе,Ивана.И в която и компания да са,винаги са заедно.По време на онлайн,имах чувството,че живее у дома.Тя живее на близо ,прекарваха си междучасията заедно.

# 619
  • София
Моето пък има чувства към момиче , което е приятелка на момиче, което харесва него. 😂
Някакви трудности преодолява, защото ако девойката не му устои, може да се развали приятелството...
Някой каза нещо за НВО ли? 😂

# 620
  • София
Моята е споделено влюбена, но ако от следващата година Еразмус отмени дистанционното обучение, той ще замине за Нидерландия. Тя хем му го пожелава, защото за обучението му е по-добре, хем не й се иска ситуация на любов от разстояние. От сега ме е предупредила, че догодина може да се наложи ходене до Ротердам от време на време. Joy

# 621
Чак ви завидях моя човек май е далече от тия работи само едни игри и баскетбол му е в главата 😉

# 622
Май едва сега си дадох сметка за смисъла на използваната от бабите и някои от майките ни дума "роман" (с някого). Като ви чета, то си е жив роман: - несоделени любови, териториални разлъки, романтични вечери....красиво и мило.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 15:49 от Шарлот

# 623
  • София
Колкото и уж да се променя света и поколенията, някои неща са вечни. Най-важните по принцип.

# 624
  • В светлината на слънцето
И моето е със споделена любов. Ей, досега спаха в кухнята на едно тясно диванче. Уж, гледаха филм и така си и заспаха. Сега са обещали да разходят кучето.
То остави, ами и седмокласникът го треснаха едни трепети баш в най-неподходящия момент. Първо беше драматична любов, покрай която всяка вечер ревеше. Сега е друга, споделена, и е щастлив.

# 625
Моята мина през тези трепети, от трън та на глог и се убеди, че гадже набор е голяма грешка. Вторият пък много ревнив и приключи с мъжете. Дано й дойде пак желанието за връзка, во засега залага на купоните. Утре са на РД идвън Сф и ще ми е тръпка.
Лулу,  вкъщи да ми спят още сега, хайде моля, нямам тази нагласа, евала правя на родители като вас.
Минах по диагонал страниците назад, пак профили, чудеса, моята избра английски за трети и това е. Но за матурата твърди, че няма да се справи, нищо не знаела, а реди пълно 6 предната година и първия срок. Мъкааа, 7 класната одисея ще ми се види разкошна дори.
Та така с нас....

# 626
  • В светлината на слънцето
alexova, ама те не в онзи библейски смисъл. Joy Просто гледаха филм в кухнята и по едно време ги видях, опрели глави и спяяяят дълбоко.

# 627
Ясно, че е невинно заспиване. Помня разказите на колежка, усетила, че дъщеря й чака семейството да заспи, за да посрещне гаджето си, което сответно към 5 сутринта се измъква. Тя стискала зъби, стискала, пък в един момент оставила пред вратата храна. Станало ясно, че имат съюзник. Скоро братът (по-голям) измъкнал в антрето тийнските маратонки. Бащата до последно се правел на дълбоко спящ. Една сутрин измърморил: младежът дали тръгна, за да се обръсна - трябва да изляза рано....Сега младите са семейство и ситни дечиня отглеждат.

# 628
alexova, ама те не в онзи библейски смисъл. Joy Просто гледаха филм в кухнята и по едно време ги видях, опрели глави и спяяяят дълбоко.
Аз тез невинните най не ги понасям...

# 629
  • София
На моят младеж е споделена тръпката. Девойката обаче има проблем, защото ако стане сварката с него, ще развали приятелството си с девойката, която харесва него и отдавна е заявила чувствата си... В една компания са, виждат се често, но така по-лично излизат само двамата. Питам го, сега има ли нещо, няма ли...? На него не му харесва, че е един вид някаква тайна. Аз пък, като жена му обяснявам, че и девойката е права. Хем иска да я притисне, да реши какво ще прави, хем ми се струва, че се страхува от решението й. Не е узрял за отказ. 😁
Аз пък имах колежка, която преди години имаше тийнейджър на възрастта на нашите. Обаждаше й се малко преди края на работното време и нареждаше да ходи да пие бира след работа, че има гости. 😂
Та, мога да ги гледам как спят, и храна пред вратата ще оставям, обаче няма да му се получи да ми дава наклон, кога и къде ще пия бира аз.

Общи условия

Активация на акаунт