Шестокласници 2021/2022

• 45 707
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Привет,
Какво ви е мнението, относно ваксиниранет, ще ваксинирате ли децата си с ваксина против Ковид?
Ние -да.
Детето все още няма 12 и затова не сме го направили.
Майка ми е педиатър -все още работещ в една от големите столични болници. Каза че за толкова години работа такъв масов ужас не е виждала.
Майка ми и баща ми са с три ваксини.
Семейството на сестра ми всички са с ваксини. Деца под 12 нямат.
Ние сме преболедували и с ваксина.
Само малкия няма за сега.

# 661
  • Sofia
Синът ми е ваксиниран преди 2 месеца. Чакаме разрешение и за малкия , който е на 8 г.

# 662
  • София
Ваксинирахме го още лятото, за да има време да изгради имунитет до началото на учебната година

# 663
  • София
Има много мнения за ваксините във форума и в социалните мрежи, повечето изказани от хора, които нямат представа за какво говорят. Не мисля, че това помага особено, напротив.
Повече от половината деца в класа на дъщеря ми са с поставена поне една доза.

# 664
Какво да ми е мнението? И тестването не ми пречи, и ваксините не ми пречат. Дори и тестването на ваксинираното ми дете.
Аз вече започвам да наблюдавам дигиталната преумора за разлика от миналата година, когато до последно успя да запази сравнително добър тонус. По време на зеленото училище в края на учебната година успяха наистина да се опознаят по-добре и сега си страда за децата от класа.
Дано стане някакво чудо случаите да намалеят до толкова, че да ги върнат децата, а родителите да проявим доста сериозен разум и да помогнем с каквото можем да не се налага последващо затваряне.   

# 665
Да, ваксиниран e, миналият месец - веднага след като мина минималното разстояние от другите ваксини по календар.

За тестване в училище също съм дала съгласието си.

рони, забелязвам абослютно същото.. Sad Допълвам и все по-открояваща се липса на мотивация за подготовка и участие.. Отражение върху стойката, зрението (ще пие 3 м. визикод)...

# 666
Не е демотивирана спрямо ученето и училището. "Руса" амбиция си е все така, но вече забелязвам тъга.
Има някакъв ресурс все още, но този път виждам, че не е неизчерпаем.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 16:36 от рони

# 667
  • Sofia
При нас и в училище няма много голяма мотивация за учене. Често ми казва, че нищо не е чул в часа по ЧП например. Не можел да се съсредоточи, не му било интересно, учителката не преподавала интересно. Не пише планове по някои предмети също. А вкъщи много зорко го дебна и дори без мотивация успеваемостта е по-добра по някои предмети. По БЕЛ и МАТ като цяло слуша и схваща в час, независимо дали в училище или вкъщи.
Вчера за първи път реших с малкия да ги пусна на онлайн състезание- СМТ. И той взе, че не даде отпор даже с желание решава и непрекъснато пита кога ще излезе резултата. Ще взема и на Салабашев да го запиша Simple Smile

# 668
Да, ваксиниран e, миналият месец - веднага след като мина минималното разстояние от другите ваксини по календар.

За тестване в училище също съм дала съгласието си.

рони, забелязвам абослютно същото.. Sad Допълвам и все по-открояваща се липса на мотивация за подготовка и участие.. Отражение върху стойката, зрението (ще пие 3 м. визикод)...

Ние имаме още една от задължителните ваксини принципно, имам време да помисля, тя е момиче и изчетох всички неща дето пишат против ваксинирането на момичета и деца, та съм в чуденка. Следя и една друга тема във форума за ваксините интам питах. По принцип нямало проблем ч, но незнам. Иначе коя ваксина сложихте?

# 669
Valerians, Pfizer. И кака му също - на 15 г.

# 670
Valerians, Pfizer. И кака му също - на 15 г.

Благодаря!

# 671
Ние не сме ходили на никакви състезания досега. Нещо се колебая дали да продължаваме с курсовете по БЕЛ, където ходим тази година. Забeлязах, че ако се учи сериозно и се правят помагалата, а ние имаме поне 7, няма нужда от това, което правим в дистанционния курс в 6 клас. По ЧП започнах да следя и там имаме доста добри резултати след моето включване.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 19:36 от malinkap

# 672
  • София
За 12-18 годишни е одобрена само файзер.
У дома всички са ваксинирани, наборката и кака й също. Нямам против и да се тестват ваксинираните, все пак и те могат да пренасят заразата.

# 673
Мислех да го ваксинирам, но след като аз изкарах много тежко вируса, след ваксинация (с Файзер), за сега по-скоро не.

# 674
  • София
За 12-18 годишни е одобрена само файзер.
У дома всички са ваксинирани, наборката и кака й също. Нямам против и да се тестват ваксинираните, все пак и те могат да пренасят заразата.
И Модерна е одобрена. Дъщеря ми е с нея.

Общи условия

Активация на акаунт