Клуб на храбрата шивачка - 23 тема

• 53 897
  • 840
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, трябва ми плат на едро по-голямо количество, от типа на американа. Става дума за декор на сцена. Имате ли идея къде в София може да се намери на сметка. Ходим за такива неща обичайно в Рандева и няколко склада в Илиянци. Приемам съвети и за други места.

# 166
  • София
Момичета, трябва ми плат на едро по-голямо количество, от типа на американа. Става дума за декор на сцена. Имате ли идея къде в София може да се намери на сметка. Ходим за такива неща обичайно в Рандева и няколко склада в Илиянци. Приемам съвети и за други места.
В Какаду виж, но не знам колко е на сметка .

# 167
  • София
Благодаря! Ще погледнем и там. Simple Smile

# 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и а глас за Какаду. гъвкави са, ще предложат отстъпка.
може да се пита и тук. пише, че са в Младост - http://beliobg.com/117/127/1537.html
 220 ширина, 4,60лв на метър на дребно (за 10 метра). за повече може да има отстъпки Simple Smile

# 169
  • София

и а глас за Какаду. гъвкави са, ще предложат отстъпка.
може да се пита и тук. пише, че са в Младост - http://beliobg.com/117/127/1537.html
 220 ширина, 4,60лв на метър на дребно (за 10 метра). за повече може да има отстъпки Simple Smile
Нали знаеш, че много те обичам! Simple Smile Благодаря! Heart

# 170
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile

# 171
  • София
Има ли по елегантен метод да си скъся връзките на обувките... при обущар или кинкалерия дали имат някакви инструменти...

# 172
Облепяне на новия край с тиксо, но си е доста пипкаво.

# 173
  • София
С термосвиваем шлаух. Купува се от железариите или магазини за кабели и електроника. Взимаш най-малкия възможен диаметър, в който можеш да вкараш връзката и нагряваш със запалка. Шлауха се свива и прилепва по връзката.

# 174
  • София
Облепяне на новия край с тиксо, но си е доста пипкаво.
знам за това но е грозновато. Това с шлауха не го знаех - това е!

# 175
  • Бургас
Момичета, показвам ви една пелена, с която баба ми е завивала новородените си деца. Мойта дъщеря, като я видя, лудна и всяко бебе /3/ държеше да бъде изписано от родилния дом с нея. Много е премислена, много изпипана, но като я погледне човек отначало, му се иска да има инструкция.

# 176
  • София
Страхотна пелена, много ми харесва!

# 177
  • FRANCE
Help. Търся кройка на тази риза, може и платена. Опитах се да променя кройка на  класическа риза и стана мазало. Обожавам този модел. И три парчета плат чакат

Много благодаря

# 178
Здравейте, майка ми шие, аз съм на етап, в който преправям и развалям, но пък смело бих пробвала да зашия нещо за детето. Въпроса ми е: В кое списание с кройки има кройки за деца, които са високи над 140 см. т.е. май се води над 10-годишни? Видях, че има Бурда Кидс, но не знам до кой размер са

# 179
  • FRANCE
Оттобре

Общи условия

Активация на акаунт