Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря списания за шиене, пачуърк, плетене и бродиране?
Къде мога да намеря разнообразие от тъкани за шиене, включително непамучно трико в черно?
Откъде мога да закупя памучни тъкани с красиви дизайни за пачуърк или други текстилни изделия за дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря списания за шиене, пачуърк, плетене и бродиране?
-
Къде мога да намеря разнообразие от тъкани за шиене, включително непамучно трико в черно?
-
Откъде мога да закупя памучни тъкани с красиви дизайни за пачуърк или други текстилни изделия за дома?
-
Как мога да ушия яке за малко кученце?
-
Как мога да скъся и отрежа рокля, за да стане миди?

и докарах едно положение, което ми се струва най-добро. Ако не е много зле да не го бърникам повече... Пробвах настройките и на светъл и тъмен плат и на двата има леки точици от конците. Белият конец е горният.
- на стария ми Лучник и на една Pfaff Element 1070 S, която беше на снахата, но тя взе, че ми я прехвърли. Сега се опитвам да си спамня каква беше хватката за преминаване през старничен шев на дънки? За първи път ми се налага да шия толкова дебело нещо. Дали някой ще помогне?